Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 20:01

dunavfc написа:
NOMER14 написа:
dunavfc написа:
NOMER14 написа:Дунав,
Българският език е европейски (член сме ЕС) , а езиците на нашите малцинства са азиатски , демек не им трябват за Обединена Европа.С една дума - губят си времето децата и ще изостанат от българските. :)

По същата логиката,утре в Канада или Австралия могат да спрат изучаването на български език,защото нито Австралия е в Европа,нито Канада...

Не обиждай Канада и Австралия като ги сравняваш с Турция и Цигания ;)

Страхотна логика,точно така се разсъждава....Щом са едни страни може,щом са други е различно...

Абе пич,вече ставаш за смях и на малките деца 8-) Хубаво се беше заканил да не пишеш,да си беше изпълнил обещанието 8-) Сега поне нямаше да си посмешище :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:01

kanari написа:Добре разбрах те , след като милион фалшиви турци в България не са проблем за теб , няма какво да дискутираме повече . Ти си прекалено демократична и обективна личност , за да ти пука за някакви си българки национални интереси.

Баси,как извъртате нещата :mrgreen: Човек за да ви угоди,трябва да ограничи тотално своите принципи и възгледи,само и само да е на мнението на мнозинството. Аз ти казвам,че този закон,няма никакво влияние върху демографските процеси в страната,ти ми отваряш приказки за 1001 нощи..
Мен ме заеби,говори с някой учен по въпроса,да видим дали отговора му ще бъде различен от моя..

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 02 юни 2013 20:02

Недопустимо!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:02

maldin1 написа:
dunavfc написа:Ти смесваш 150 теми бе човек ?! Ти усещаш ли,че гледаш с различен аршин ? Значи,ако се изучава турски е национална катастрофа,но ако се изучава френски или виетнамски е нещо съвсем нормално ?
Добре ти на интересен ли се правиш? Естествено, че има няколко признака, които правят турският опасен за националната ни сигурност, а споменатите от теб безинтересни от тази гледна точка. Надявам се, че си умен да си ги изведеш сам.

Боже,ако някой ви чете би си помислил,че турският е пред официално признаване в България...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2013 20:02

HukcaHa написа:Божкеееееееееееееееее! НАИСТИНА СМЕ ТЪПИ КАТО НАРОД! От форумите, подписките и социалните мрежи установявам, че по-голяма част от българите са си помислили, че турския щял да става задължителен за всички. Глупави майки реват, че децата им са българчета и няма да позволят да учат турски. Дечица - етнически българи реват, че искат английски, а не турски. Уникално е изпростял тоя народ. Идеята е , че турски се изучава като свободно избираема от 20 години (1 of 12 клас), но вече децата (и родителите им) от турски произход не го смятат за полезен и се отписват. От 150 000 преди години сега желаещите са под 10 000. ДПС терористите губят от това и просто искат го направят задължително за всички от конкретно турското малцинство, за да си остане електоратът им необразован и неинтегриран. Как може въобще да ви мине мисълта, че искат да въведат турския за всички деца?

Може да има и обратният ефект като ги карат насила ,а те не искат,да се пишат българи,за да не го учат.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юни 2013 20:04

dunavfc написа:
NOMER14 написа:
dunavfc написа:
NOMER14 написа:Дунав,
Българският език е европейски (член сме ЕС) , а езиците на нашите малцинства са азиатски , демек не им трябват за Обединена Европа.С една дума - губят си времето децата и ще изостанат от българските. :)

По същата логиката,утре в Канада или Австралия могат да спрат изучаването на български език,защото нито Австралия е в Европа,нито Канада...

Не обиждай Канада и Австралия като ги сравняваш с Турция и Цигания ;)

Страхотна логика,точно така се разсъждава....Щом са едни страни може,щом са други е различно...

:lol: За Канада не знам,но съм живял в Австралия известно време.Недей да бъркаш "компот" с "компютър".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:04

СТАНКО написа:
Абе пич,вече ставаш за смях и на малките деца 8-) Хубаво се беше заканил да не пишеш,да си беше изпълнил обещанието 8-) Сега поне нямаше да си посмешище :lol:

Аз ставам за смях,след като давам два аналогични пример за едно и също нещо :roll: Аз продължавам да си държа на обещанието,стига да ми покажеш ти или някой друг,къде съм казвал,че протестите са малоумни,че няма смисъл да протестираме и че живота при ББ е песен. Намери такова мое мнение и наистина няма да ме видиш тук вече. Обаче,ако искаш можем да го завържем и на бас и ако до 1 седмица не откриеш подобно мнение,ти няма да пишеш повече тук а ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:06

Модератор ЛокоПД написа: :lol: За Канада не знам,но съм живял в Австралия известно време.Недей да бъркаш "компот" с "компютър".

Смисъл ? Към мен ли е обръщението ти ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 юни 2013 20:12

dunavfc написа:
СТАНКО написа:

Аз ставам за смях,след като давам два аналогични пример за едно и също нещо :roll: Аз продължавам да си държа на обещанието,стига да ми покажеш ти или някой друг,къде съм казвал,че протестите са малоумни,че няма смисъл да протестираме и че живота при ББ е песен. Намери такова мое мнение и наистина няма да ме видиш тук вече. Обаче,ако искаш можем да го завържем и на бас и ако до 1 седмица не откриеш подобно мнение,ти няма да пишеш повече тук а ?

Живота при Б.Б. е песен 8-)

dunavfc написа:Като оставя настрани,обичайните малоумия от страна на познатите ни леви потребители,бих казал,че българина не трябва да се срамува,че е на последно място в ЕС,защото,ако човек поне малко размишлява,ще осъзнае,че ние сме на последно място в така да го кажа,най-великата и мощна структура,каквато е ЕС.Представете си,че ЕС е Висшата Лига на Англия,а ние сме Болтън или КПР,да не е много приятно да сме последната дупка на кавала,но пък сме по-силни и по-привлекателни от половината други отбори в цяла Европа.България може да е последна в ЕС,но би била 5-та,ако беше в Африка,5-та в Южна Америка или 15 в Азия.

Това го оставям без коментар.Мнението ти за протестите срещу монополите 8-) Всеки сам да се направи изводите с какъв човек води дискусии 8-)

Мнениеот dunavfc на 19 Фев 2013 20:48

bigbonusprize написа:

dunavfc написа:
Всеки път,когато бият,такива като вас,получавам оргазъм ;)

Какви като нас?

Изкуствени "патриоти",анархисти и провокатори.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 20:14

Ти малоумен ли си ? Питам абсолютно сериозно ? Отговорих ти на този твой вопъл,въпреки,че нямаше смисъл...Искаш да го копирам пак ли ?
Това го мисля и в момента,нямаме право да се срамуваме,това се нарича национално самочувствие,не възхваляване на някого,но акъла ти не може да асимилира такива възвишени мисли...
Последна промяна от dunavfc на 02 юни 2013 20:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”