Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Re: Официално: ще се изучава турски и цигански в училище

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 02 юни 2013 19:55

slash1912 написа:Изображение
Специално за подкрепящите идеята!

Ами да.Поздрав за всички "демократи",толериращи идеята за "майчиния език" в училищата.Толкова ли не може да схванете,че от тук се почва ислямизацията на малцинствата в България ? Започва се от "права и свободи",после "майчин език",после идва "вероучението" и после...идва края на българите като нация.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 02 юни 2013 19:55

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:55

Old_death написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
dunavfc написа:Вие не разбрахте ли,че всеки който е нарушил спокойствието на червените боклуци,после бива подложен на убийствен натиск,компромати и т.н. ?
Първо беше Костов,после беше Царя ( там,обаче и той има вина,защото направи глупостта на века,като се коалира с тях ),а сега е ББ. Ако Кунева някой ден излезе на преден план и нея ще се последва същата съдба ;)

+1

Пишеш глупости . Всички , споменати от тебе , са вързани към червената ясла . Не хвали Кунева , преди да си разбрал чия снаха е ;) Няма мърдане . Повече от 20 години се движиме вързани на конците на червените кукловоди . Нека феновете на ББ да проверят защо той напусна пожарната , кой е дядо му и какви са връзките му , не само по убеждения с БКП .

Аз не хваля Кунева,мнението ми за нея в момента е неутрално,просто я дадох за пример. Защо е напуснал пожарната не знам,осведоми ме ? Дядо му какъв е бил и какво общо има това с ББ ? Моят дядо е отявлен комунист,аз съм абсолютната противоположност на това,трябва ли цял живот да нося бремето на дядо ми ?

Потребителски аватар
HukcaHa
Контакти:

Мнениеот HukcaHa » 02 юни 2013 19:56

Божкеееееееееееееееее! Вие пак не виждате истинския проблем... От форумите, подписките и социалните мрежи установявам, че по-голяма част от българите са си помислили, че турския щял да става задължителен за всички. Глупави майки реват, че децата им са българчета и няма да позволят да учат турски. Дечица - етнически българи реват, че искат английски, а не турски. Идеята е , че турски се изучава като свободно избираема от 20 години (1 of 12 клас), но вече децата (и родителите им) от турски произход не го смятат за полезен и се отписват. От 150 000 преди години сега желаещите са под 10 000. ДПС терористите губят от това и просто искат го направят задължително за всички от конкретно турското малцинство, за да си остане електоратът им необразован и неинтегриран. Проблем не са обикновените деца, които се озлобяват от хора като Доган и Местан, а тумора наречен ДПС... Никой в Турция не ги иска нашите "роми, цигани и т.н"....
Последна промяна от HukcaHa на 02 юни 2013 20:00, променено общо 1 път.
Човешката душа е така устроена, че много по-лесно се пленява от лъжата, отколкото от истината. Еразъм Ротердамски

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 02 юни 2013 19:57

loko-pd-fan написа:Нека да се изучава ама да не е задължителен,който иска да учи каквото иска.Не да е ЗИП английски трябва да е задължителен щото сме гола вода по чужбина а не тия ориенталските.

Да миеш чинии не ти трябва английски.

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 02 юни 2013 19:57

dunavfc написа:
kanari написа:
dunavfc написа:
kanari написа:Човек , какво значение има , че ще учат i български , като те се чувстват ТУРЦИ ? Убеден съм , че в училищата в Турция представят района в и около Родопите като населен с турци , а не с роми и помаци. Та това си е изкуствено създаване на огромно турско малцинство , сравнимо с Албанското такова в Косово

Е като преди 20 год. не са учили турски,българи ли са се чувства ли бе човек ? Защо говориш пълни глупости,все едно слушам Волен Сидеров. Това зависи от родителите на едно дете ! Ако ще да му забраниш да слуша и да се интересува от всичко турско де има по света,ако неговите родители го възпитават да живее и да се чувства като турчин,не можеш да го спреш ! Тоя закон е толкова безобиден,а тука още малко ще се изкара,че сме пред гражданска война..

Ти си уникален кон с капаци . Значи зависи от родителите на цигането и на помачето с общ коефициент на интелигентност 8 , дали то ще учи турски като майчин :) . Освен това преди 20 г по помачето се е чувствало като помаче , а цигането , цигане . Сега се самоопределят като ТУРЦИ . Ти не разбираш...за мен не е проблем турците да учат турски като майчин....

От кога обективността се счита за кон с капаци ? Аз ли съм ти виновен,че имаш някакви ксенофобски възгледи ? Каква е разликата дали помачето ще се чувства помаче или циганче или турче,след като не се чувства българин ? Усещаш ли,колко малоумно звучи ?
Ще ти разясня нещо,което се надявам да асимилираш...Човек се развива до най-голяма степен в първите 7 год. ако дотогава неговите родители са го възпитавали да бъде германец,когато това дете отиде на училище,ако ще да изучава български език и българска история по 8 часа на ден,мисията ти ще бъде загубена ;)

Добре разбрах те , след като милион фалшиви турци в България не са проблем за теб , няма какво да дискутираме повече . Ти си прекалено демократична и обективна личност , за да ти пука за някакви си българки национални интереси.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:58

Tommi написа:
dunavfc написа:
Това,че искаш да достигнем Япония и Исландия е чудесно,но какво е това малоумие,че там нямало демокрация :shock:

Не съм казал, че няма демокрация. Има, но преди всичко е националният интерес.

Е то всяка страна има свой национален интерес ? И какво от това ? Ако съм честен,загубих връзката вече с темата,която подхванахме...

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 02 юни 2013 19:58

dunavfc написа:Ти смесваш 150 теми бе човек ?! Ти усещаш ли,че гледаш с различен аршин ? Значи,ако се изучава турски е национална катастрофа,но ако се изучава френски или виетнамски е нещо съвсем нормално ?
Добре ти на интересен ли се правиш? Естествено, че има няколко признака, които правят турският опасен за националната ни сигурност, а споменатите от теб безинтересни от тази гледна точка. Надявам се, че си умен да си ги изведеш сам.
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:58

NOMER14 написа:
dunavfc написа:
NOMER14 написа:Дунав,
Българският език е европейски (член сме ЕС) , а езиците на нашите малцинства са азиатски , демек не им трябват за Обединена Европа.С една дума - губят си времето децата и ще изостанат от българските. :)

По същата логиката,утре в Канада или Австралия могат да спрат изучаването на български език,защото нито Австралия е в Европа,нито Канада...

Не обиждай Канада и Австралия като ги сравняваш с Турция и Цигания ;)

Страхотна логика,точно така се разсъждава....Щом са едни страни може,щом са други е различно...

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 юни 2013 20:00

Нито религията, нито майчиният език ще са задължителни!!! ТЕ НЕ МОГАТ ДА СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ, ЗАЩОТО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ МЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА СЪМ РЕЛИГИОЗЕН ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ МЕ ОПРЕДЕЛЯ, ПРИОБЩАВА КЪМ ДАДЕН ЕТНОС !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Върни се в “Свободна зона”