Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море (Варна) - Литекс (Ловеч)

Мнениеот Sagittarius » 04 окт 2009 11:25

Огризко,наистина си гледал друг мач :lol: .Ако грешките на Кулибали са безобидни не знам просто :lol: ..... :mrgreen: Ударът на Ради Бачев изваден от голлинията и чистото положение второто полувреме,двете ни най-добри възможности ги създаде Тошко Колев само с това,че гонеше топката до последно.Колкото до Жорката - опитите му да задържа топката почти винаги завършваха с нейното отнемане и контраатака,срещу Жоро винаги играеха по 2-3 в оранжево.Дано влезе във форма,защото просто нямаме никаква идея откъм пасове и креативност.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 окт 2009 11:52

Огризко, статията ти е перфектна. Изчетох я с удоволствие. Жалко само, че се разминава с реалността. Ти ни изкара почти Ман.юнайтед или Барса. Май наистина сме гледали различни мачове. ;) Махни розовите очила, приятелю. Щом срещу този слаб Литекс не можахме да да си вземем точките...Не знам. Лично аз не съм оптимистично настроен за бъдещето на моряците.
Дано да греша!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 04 окт 2009 12:15

зеления написа:Ти ни изкара почти Ман.юнайтед или Барса.

Ние сме си почти... само още малко ни трябва и ще станем съвсем :mrgreen:
Липсват удари... няма как да бием, след като никой не стреля към вратата. Иначе останалото си е добре, и ще става все по-добре! Важното е, че жаждата за победа се върна у футболистите. Наистина им трябва малко време според мен на играчите, ама и някой трябва да им каже да стрелят.... Христо Янев колко пъти стреля отдалеч... все опасно и добре, че беше Илко. Ако имаше и от нашата някой така да стреля щеше да е перфектно. И без това вратаря на Литекс ми изглеждаше тромав, можеше да ни пусне едно голче :roll:
Ако са им толкова проблем ударите към вратата, да ме вземат мен... честно... никакъв ме няма в лъгането, постоянно се препъвам в топката, бягам доста бавно... ама поне далечен удар и пас имам доста точни с двата крака. Може да ми трябват 1-2 сезона да свикна с терена, топките, бутоните и по-големите размери на нещата като цяло.... ама щом на Тошко му прощаваме, значи и на мен ще ми простите излагациите първите 2 сезона. :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 04 окт 2009 12:50

Ехе цял роман написа бе :)
Като цяло играхме слабо, но играхме по-добре от миналите два мача.Имахме 1-2 положение, които трябваше да отбележим, но не успяхме.За Илко няма какво да говорим.Най-добрият вратар в България в момента.Заслужава да е национал.Тошко Колев също игра добре, но мисля, че му беше рано да играе цял мач.Както и да е това го решава треньора.Надявам се момчетата да почнат да играят както трябва.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 04 окт 2009 14:19

Никой не може да отрече, че има напредък без 3-4 основни играчи играхме по-силно отколкото последните ни 5 мача и най-важното е, че играхме с хъс, единствено в защита на моменти направихме елементарни грешки, но това е защото не се притеснявахме от съперника, а трябваше, защото те имат опасни и бързи играчи в нападение и така се получава в такива случеи, понякога трябва да си просто по-концетриран, ако играехме с Левски или Цска, защитата ни щеше да е много по-концетрирана, въпреки че Левски в момента са дори по-слаби от Литекс, но са голям дразнител и с юношите да играят всеки ще иска да ги смачка.Интересно ще е как ще играем срещу Локо Мездра след две седмици, мисля че в този мач ще се разбере какво ще става от тук нататък, при загуба или равен ще има наистина сериозни рокади в отбора, ако не сега, то през зимата - нов треньор, нови играчи, нови идеи, ще видим,но ако спечелим, Велизар Попов ще остане да се доказва и да работи на спокойствие, възлов мач е този в Мездра, ако все още има някаква надежда за класиране подобно на миналогодишното то минава през задължителни три точки в Мездра.Да кажа и нещо за вчерашния ни най-добър играч в мача -Тошко Колев, задължително трябва да се налага в титулярния състав, време му е, спряха му развитието като търкаше постоянно пейката, сега и без това играем колебливо, поне да се дава шанс на младите отколкото на разни Какаловци, дори и да правят грешки никой няма да им се сърди толкова много.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 окт 2009 15:43

Мисля че всички дотук се опитват да гледат реално на нещата и се получава много добра дискусия.Обединяваме се около факта че има напредък в играта,в сравнение с последните три мача,а това е добре.Отбора вече не е същия от предния сезон,но пак ще станем такъв.Трябва да се стегне защитата,както каза Стрелеца,повече толерантност към Керчев,както каза Огризко,повече концентрация,дето каза Лудия,Бобо каза да налучкаме хафовете и да намерим лидер.Мисля че Юруков като се върне може да поеме тази роля,Дани Георгиев извън сянката на Алекс,ще е по-полезен,Жорката да влезе във форма и да дава пасове напред,може ида минем без нов плеймейкър.Но пак цитирам Стрелеца,добре е да вземем още един.Евала на Стънката,но мисля че Дани Димов трябва да играе,вместо Милен Петков.Мамуту да запълва дупки в защитата,Ели титуляр отдясно на бека и Тошко Колев титуляр задължително.На него,Керчев и Заков им липсва само игрова практика и могат да дадат много на отбора.Има надежда както се казва,напред Моряци.
Само Черно море.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 04 окт 2009 17:00

26.Пиргов

28.Маркес
15.Александров
6.Дяков
84.Кулибали

23.Георгиев
27.Димов
21.Илиев
77.Юруков(когато се оправи)

31.Манолов
19.Заков

и мачкаме напред.. :D

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 04 окт 2009 17:45

5-цата: М.Петков,Борносузов,З.Лазаров,Керчев и Какалов зимата out. Просто защото нищо не играят и никаква полза от тях. На тяхно място да се привлекат двама: класен таран и плеймейкър. :idea:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 окт 2009 18:16

Пиргов-Кулибали-Александров-Дяков-Бачев-Димов-Илиев-Георгиев-Заков-Манолов-Колев.Това е най-добрата ни единайсеторка в момента.Зимата задължително плеймейкър,много ни падна нивото на играта и то е защото няма кой да хвърли един пас даже,таран-твърдо,няма кой да скача с глава,а имаме поне 20 статични положения.Имаме проблеми и по бековете,но там не е толкова решителен проблема.Юруков ще се върне за пролетта и ще решим проблема с човека зад нападателите

ПС:Сега гледах мъките на Левски,който си остана след нас в класирането и също се спъна в Локо Пд.Поуспокоих се,че не сме толквоа зле,Левски при всички случаи е много много зле,те не знам какво да кажат :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Everlast1913

Мнениеот Everlast1913 » 04 окт 2009 18:19

Ето и мойто мнение, за вчерашния мач :
Илко Пиргов - фантастичен, както винаги в последните мачове...
Кулибали - на моменти стабилен, но направи много груби грешки
Танко - стабилен, но вчера незнам защо и той направи няколко сериозни грешки
Сашко - един от най-добрите централни защитници в България, силна игра
Бачев - стара се, направи каквото може, но мисля,че може да намерим и по-добър ляв бек
М.Петков - възрастта си казва думата, опита се и той да даде някой друг пас но не се получи
Г.Илиев - незнам защо го смениха на полувремето... най-креативния ни футболист, в колкото и лоша форма да е - пак е с класи над Керчев
Д.Георгиев - Не игра лошо, може и повече, но предвид моментната ни форма - бива
Станислав - Все 1 гледам 20годишен юноша как бяга, и с какво желание играе... ЕДИН е Стънката!
Тошко Колев - Трябва да е по-често титуляр, всички знаем, че Тошко има класа
Манолов - Бяга, бори се, но нямаше добра ситуация за гол, с изключение на положението в което се спъна
Не искам да коментирам резервите :lol: но все пак мисля,че Заков има какво да покаже!
ЗЕЛЕНО-БЕЛИ ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Черно море”