Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

runnersa
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 19:16

dunavfc написа:Рънърс,имам силни съмнения,че имаш някакви познания по комунизъм...
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?

Е кой охранява Бай Тошо бе - Аз ли? Ти ли? Кой се опитва да управлява 4 години като него? Той е пример за подражание на Бойко! ;)
Това ми е аргумента не партийната книжка!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:21

runnersa написа:
dunavfc написа:Рънърс,имам силни съмнения,че имаш някакви познания по комунизъм...
Как разбра,че ББ е комунист ? Само защото е имал партийна книжка ? Те тогава 80 % от българите са били комунисти до 89 год. интересно тогава,кой ги свали тогава ?

Е кой охранява Бай Тошо бе - Аз ли? Ти ли? Кой се опитва да управлява 4 години като него? Той е пример за подражание на Бойко! ;)

Така,чакай да схвана логиката...Охраняваш бай Тошо,значи си комунист,охраняваш Царя,значи си монархист,добре че ББ не е охранявал и Костов,че тогава вече щяж да се объркам тотално ! Да,точно като него управляваше,затова и си подаде оставката,както направи и Бай Тошо нали ?

Ей това са двата малоумни аргумента,които 4 год. се въртят като плоча - имал партийна книжка и бил охрана на Тодор Живков...
За 4 год. не видях,някой да извади един сериозен довод,който да потвърждава това,че ББ е комунист,но нищо де лайте,то кервана си върви..
Последна промяна от dunavfc на 02 юни 2013 19:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 юни 2013 19:21

Ти книжка имал ли си? :?
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:23

Чисто физически е нямало как да имам,нито моите родители са имали,но мнозинството от българи,които са имали,не са го правили заради някакви възгледи или принципи свързани с комунизмът,а чисто заради лични интереси.
Никога няма да спра да повтарям,Иван Костов е бил член-кандидат на БКП,това прави ли го комунист ?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 19:25

Да беше Волен Сидеров,щях да се съглася,че е комунист...
Иска национализация,иска страната да обърне своя курс към Русия.Иска да изгони всички чуждестранни компании,иска да създаде държавен монопол.
Ето,аз мога да изляза и с тези аргументи да изява претенции,че Волен Сидеров е комунист. Последвайте примера ми и извадете подобни аргументи за ББ. Какво през последните 4 год. е било комунистически.Ще повторя комунистическо,а не ляво !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 юни 2013 19:26

dunavfc написа:Чисто физически е нямало как да имам,нито моите родители са имали,но мнозинството от българи,които са имали,не са го правили заради някакви възгледи или принципи свързани с комунизмът,а чисто заради лични интереси.
Никога няма да спра да повтарям,Иван Костов е бил член-кандидат на БКП,това прави ли го комунист ?

Да те допълня,и е завършил в Москва. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 02 юни 2013 19:27

dunavfc написа:Чисто физически е нямало как да имам,нито моите родители са имали,но мнозинството от българи,които са имали,не са го правили заради някакви възгледи или принципи свързани с комунизмът,а чисто заради лични интереси.

Не, бе, аз питам за жълта. Тази на БКП не ме интересува. ;)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 19:27

ivo_gf написа:
W84me написа:Кой е казал, че няма да вдигат заплати? 450лв минимална в края на мандата чух аз, а ти?

Да, стига икономическата обстановка да го позволи! Това е все едно шефа ти да ти каже, правя ти заплатата 2000 лв, само да тръгне малко фирмата :D

Не вярвам шефа ми да ми намали заплатата, ако ме разбираш...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2013 19:28

Дават за нашия Дунавчо по ТВ7 :mrgreen: Чак сега разбирам защо толкова обича герберчетата! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 02 юни 2013 19:30

dunavfc написа:
runnersa написа:

Така,чакай да схвана логиката...Охраняваш бай Тошо,значи си комунист,охраняваш Царя,значи си монархист,добре че ББ не е охранявал и Костов,че тогава вече щяж да се объркам тотално ! Да,точно като него управляваше,затова и си подаде оставката,както направи и Бай Тошо нали ?

Ей това са двата малоумни аргумента,които 4 год. се въртят като плоча - имал партийна книжка и бил охрана на Тодор Живков...
За 4 год. не видях,някой да извади един сериозен довод,който да потвърждава това,че ББ е комунист,но нищо де лайте,то кервана си върви..

Като видиш че народа е въстанал 2 месеца преди изборите нямаш изход иначе и 4% няма да имаш!
Поведенчески Бойко е много по - голям Комунист и Туркофил дори от сегашните като не си го проумял не мога да ти помогна! ;)

Върни се в “Архив”