veselinsk написа:veselinsk написа:ralka_levskarka написа:Демек, като беше и мача за купата Етър- Левски бях в гостуващата агитка.
A скандираше ли "селяни умрете" на великотърновчаните ?
Още чакам отговор
По цял ден.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
veselinsk написа:veselinsk написа:ralka_levskarka написа:Демек, като беше и мача за купата Етър- Левски бях в гостуващата агитка.
Още чакам отговор
Още чакам отговор
bilyaletdinov написа:Феновете на отбора-град и пловдивските аристократи как ще коментират факта, че Ювентус има много повече фенове из цяла Италия, отколкото в самия град? Или жабарите и те са пълни дебили![]()
Нормално е Левски и ЦСКА да имат фенове из цяла България, включително и в градове, които имат местни отбори, не виждам какво лошо има в това. Просто тези отбори са най-успешните... Каква е тая комплексарщина? Моят местен отбор като играе във В група, к'во трябва да подкрепям пияниците събрани от кол и въже? Левски и ЦСКА са единствените отбори, които имат национална значимост, всичко друго е за местна консумация. Колкото и да завиждате, хейтвате избивате комплекси, това няма да се промени.
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, obi4am_pirin, Perroquet и 18 госта