Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)
Що го учиш момчето на лоши работи? 

-
- Контакти:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Teo написа:Защо ли не се учудвам последните няколко дена какво става с отбора, оня знаел повече от другия, другия път нищо не знаел какво оня е знаелцирк народен с марка титан ас
биите се, простейте, пийте, натискайте малолетните пачи, еби им майката на титан тяхното време изтича и много скоро ще са чао [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]
По-скоро дано да е, за да не ги търпим още!

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака 

- Червени_шампиони
- Контакти:
Вярно ли е това или се шегуваш и ако е истина, а си бил с приятели скачай и му строши дебелата алкохолизирана глава, единия дето му е охрана по дебелия от два месеца ходи във фитнеса в който и аз. Бръсната глава + зала = +30 сила. 
Боклуци, ако четете да ядете на сектор "Г" говн@та след изкаран грип!

СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
голям палавник си тео [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/tease.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Червени_шампиони написа:Вярно ли е това или се шегуваш и ако е истина, а си бил с приятели скачай и му строши дебелата алкохолизирана глава, единия дето му е охрана по дебелия от два месеца ходи във фитнеса в който и аз. Бръсната глава + зала = +30 сила.
На графа братле по посока центъра, мутрата говореше с някакъв дъртак точно до едно кафе, но охрана нямаше около него или поне не ми е направило впечатление... аз му казах само ей чехъл няма ли да се махаш от ЦСКА бе, той нищо не ми отговори, но ние бяхме 4 човека, шегувам с за това ''нема ви се верва'' , но както е тръгнало верно нема ни се верва...
-
- Контакти:
Teo написа:Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака
Вместо да плямпаш глупости защо не коментираш думите на Домусчиев за публиката на ЦСКА?
-
- Контакти:
petko.h.markov написа:Teo написа:Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака
Вместо да плямпаш глупости защо не коментираш думите на Домусчиев за публиката на ЦСКА?
За кои думи?

ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!
Te.
"За да поемеш ЦСКА, трябва да зарежеш всичко, което си направил до този момент. А не е лесно да оставиш детето си и да вземеш друго. Дори и да го направиш обаче. Закупуването на ЦСКА е скъпо удоволствие. Преди да започнеш да правиш каквото и да е в клуба, ще имаш да покриеш и много задължения. После започваш всичко от начало, от нулата. Стигаме и до публиката на ЦСКА. За толкова много години не е имало президент - добър или лош, който да не е бил плют на "Армията". Винаги е имало плакати, псувни. По-добре пръв на село, отколкото в Рим", изрази вижданията си пред bTV Action бизнесменът, който не веднъж е признавал, че е запален цесекар.
petko.h.markov написа:Teo написа:Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака
Петко какво да коментирам думите на на Кирил, това което казва си е така... В ЦСКА винаги се гонят високи цели титла, купа добро представяне в Европа, мога да коментирам единствено управлението на Васил Божков, Митал(Лупи) и сега на тези Господа!