Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

гражданин от село

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот гражданин от село » 31 май 2013 22:45

Що го учиш момчето на лоши работи? :lol:

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 01 юни 2013 16:20

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:
Teo написа:Защо ли не се учудвам последните няколко дена какво става с отбора, оня знаел повече от другия, другия път нищо не знаел какво оня е знаел :lol: цирк народен с марка титан ас :lol:

биите се, простейте, пийте, натискайте малолетните пачи, еби им майката на титан тяхното време изтича и много скоро ще са чао [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/thumbup.gif[/wrapimg]

По-скоро дано да е, за да не ги търпим още!
:evil:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2013 21:51

Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака :mrgreen:

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 01 юни 2013 22:43

Вярно ли е това или се шегуваш и ако е истина, а си бил с приятели скачай и му строши дебелата алкохолизирана глава, единия дето му е охрана по дебелия от два месеца ходи във фитнеса в който и аз. Бръсната глава + зала = +30 сила. 8-)

Боклуци, ако четете да ядете на сектор "Г" говн@та след изкаран грип!
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 01 юни 2013 22:46

голям палавник си тео [wrapimg=]http://fortegames.com/forum/images/smilies/tease.gif[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 01 юни 2013 23:05

Червени_шампиони написа:Вярно ли е това или се шегуваш и ако е истина, а си бил с приятели скачай и му строши дебелата алкохолизирана глава, единия дето му е охрана по дебелия от два месеца ходи във фитнеса в който и аз. Бръсната глава + зала = +30 сила. 8-)

Боклуци, ако четете да ядете на сектор "Г" говн@та след изкаран грип!

На графа братле по посока центъра, мутрата говореше с някакъв дъртак точно до едно кафе, но охрана нямаше около него или поне не ми е направило впечатление... аз му казах само ей чехъл няма ли да се махаш от ЦСКА бе, той нищо не ми отговори, но ние бяхме 4 човека, шегувам с за това ''нема ви се верва'' , но както е тръгнало верно нема ни се верва...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 юни 2013 17:50

Teo написа:Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака :mrgreen:

Вместо да плямпаш глупости защо не коментираш думите на Домусчиев за публиката на ЦСКА?

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 02 юни 2013 18:35

petko.h.markov написа:
Teo написа:Днеска случайно видях Борисов в центъра и му викам - ей чехъл няма ли се махаш от ЦСКА бе, а той ми отговаря - нема ви се верва още какво ви чака :mrgreen:

Вместо да плямпаш глупости защо не коментираш думите на Домусчиев за публиката на ЦСКА?

За кои думи?
:shock:
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 02 юни 2013 18:37

Te.
"За да поемеш ЦСКА, трябва да зарежеш всичко, което си направил до този момент. А не е лесно да оставиш детето си и да вземеш друго. Дори и да го направиш обаче. Закупуването на ЦСКА е скъпо удоволствие. Преди да започнеш да правиш каквото и да е в клуба, ще имаш да покриеш и много задължения. После започваш всичко от начало, от нулата. Стигаме и до публиката на ЦСКА. За толкова много години не е имало президент - добър или лош, който да не е бил плют на "Армията". Винаги е имало плакати, псувни. По-добре пръв на село, отколкото в Рим", изрази вижданията си пред bTV Action бизнесменът, който не веднъж е признавал, че е запален цесекар.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 юни 2013 19:00

petko.h.markov написа:

Петко какво да коментирам думите на на Кирил, това което казва си е така... В ЦСКА винаги се гонят високи цели титла, купа добро представяне в Европа, мога да коментирам единствено управлението на Васил Божков, Митал(Лупи) и сега на тези Господа!

Върни се в “Архив”