Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: "Сините боляри откриха свой клуб в центъра на Велико Търново

Мнениеот ivan56 » 02 юни 2013 17:58

ralka_levskarka написа:
LordSirAlexFerguson написа:
ralka_levskarka написа:
iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !
Ралке помисли над това ! Кое е за теб е на сърце Етър или Пълните Идиоти от Подхуене !

ПФК Левски 1914 е в МОЕТО СЪРЦЕ!!! От 10-11 годишна!!

E да ама сме и БОЛЯРИ,демек ако играят на ФИНАЛ за купа,наще Левски и ЕтърВТ,ще сме за ЕТЪР ;)

Демек, като беше и мача за купата Етър- Левски бях в гостуващата агитка.

Демек си една пробита лейка
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 02 юни 2013 17:58

Честито на феновете на Левски от Велико Търново.

Тези които се правят на интересни да прочетат това
Конституция на Република България

Чл. 44.
(1) Гражданите могат свободно да се сдружават.
(2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.
(3) Законът определя организациите, които подлежат на регистрация, реда за тяхното прекратяване, както и взаимоотношенията им с държавата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 02 юни 2013 17:58

Честито.
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 юни 2013 18:02

iliyan написа:
Adramelech написа:Крайно време е да потърсиш професионална помощ (по възможност психиатрична), защото нещата отиват на зле за теб!!!

Май на теб тази помощ ти е повече от необходима ! Побързай преди да е станало късно и необратимо като при авторката на темата !

Бе не съм аз този, който раздава квалификации наляво-надясно, без да познава някой и то най-вече на момиче...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 02 юни 2013 18:03

Във всеки град трябва да има фен клубове на ЛЕВСКИ. А разни зелени и жълти индивиди доказаха защо подкрепят отборите си. Само защото са от родния им град :lol: :lol: :lol: Не беше нужно да го доказвате, то се знае. Подкрепяй отбора на сърцето си, не бъди комплексар !!
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 юни 2013 18:14

COVINI написа:Това е срам за този велик град,дано го закрият скоро.На никой нормален отбор не пожелавам такива фенове,оставете ги да са от онзи о(т)бор,вижте ги в техния фейсбук какви са образи,пред тях дори Квазимодо изглежда като Ален Делон.

А отбора събрал само турци не беше ли СРАМ!?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 02 юни 2013 18:22

iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !....

Някой да ти пречи, Илиянчо, да бъдеш първо фен на "Бдин" и след това на всички други отбори!? Можеш да се консултираш по този въпрос и с Дани Боримиров, Мартин Станков, Милен Радуканов или Росен Кирилов - те със сигурност също има какво да ти кажат. ;)
П.П. И ако имаш път към София, не прескачай трамвайните релси - няма да те хване ток. :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 02 юни 2013 18:24

veselinsk написа:
ralka_levskarka написа:Демек, като беше и мача за купата Етър- Левски бях в гостуващата агитка.

A скандираше ли "селяни умрете" на великотърновчаните ? :lol:

Още чакам отговор :lol:
Изображение

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 02 юни 2013 18:26

Феновете на отбора-град и пловдивските аристократи как ще коментират факта, че Ювентус има много повече фенове из цяла Италия, отколкото в самия град? Или жабарите и те са пълни дебили :lol: :lol: Нормално е Левски и ЦСКА да имат фенове из цяла България, включително и в градове, които имат местни отбори, не виждам какво лошо има в това. Просто тези отбори са най-успешните... Каква е тая комплексарщина? Моят местен отбор като играе във В група, к'во трябва да подкрепям пияниците събрани от кол и въже? Левски и ЦСКА са единствените отбори, които имат национална значимост, всичко друго е за местна консумация. Колкото и да завиждате, хейтвате избивате комплекси, това няма да се промени.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 юни 2013 18:26

Captain Stottlemeyer написа:
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !....

Някой да ти пречи, Илиянчо, да бъдеш първо фен на "Бдин" и след това на всички други отбори!? Можеш да се консултираш по този въпрос и с Дани Боримиров, Мартин Станков, Милен Радуканов или Росен Кирилов - те със сигурност също има какво да ти кажат. ;)
П.П. И ако имаш път към София, не прескачай трамвайните релси - няма да те хване ток. :lol:

Капитане това , че съм от един най-старите градове в БГ не значи че прескачам релсите за разлика от теб !
Знаеш ли колко път съм пускал ток по обекти и благодарение на такива като мен и ти може да щракаш по клавиатурата и да имаш нет ;)
Ако обичаш без тъпи квалификации !!!
Последна промяна от iliyan на 02 юни 2013 18:26, променено общо 1 път.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Левски”