daydreamer написа:Проблема на този фенклуб е, че все повече деца ще се запалват по синия отбор и то в един град, където има отбор с традиции.
Тогава какъв го дири фен клуба на Берое в София ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
daydreamer написа:Проблема на този фенклуб е, че все повече деца ще се запалват по синия отбор и то в един град, където има отбор с традиции.
ralka_levskarka написа:iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !
Ралке помисли над това ! Кое е за теб е на сърце Етър или Пълните Идиоти от Подхуене !
ПФК Левски 1914 е в МОЕТО СЪРЦЕ!!! От 10-11 годишна!!
levskioleole написа:Ей тъпанар такъв,ами бойс видин на чорбарите от къде са бе,а торсида пловдив ? Яд ги е селяците ,че загубените им отборчета нямат фенове извън градовете им.....от време оно във всеки бъшгарски град е имало фенове на Левски и цска.
veselinsk написа:Стига сте ги нападали "търновци" ! Къде къде по-яко е да си фен на един от двата отбора и да разправяш наляво-надясно колко титли имал все едно всичките тия титли ти стоят в хола. Нищо не разбирате от футбол!
veselinsk написа:Стига сте ги нападали "търновци" ! Къде къде по-яко е да си фен на един от двата отбора и да разправяш наляво-надясно колко титли имал все едно всичките тия титли ти стоят в хола. Нищо не разбирате от футбол!
iliyan написа:ralka_levskarka написа:iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !
Ралке помисли над това ! Кое е за теб е на сърце Етър или Пълните Идиоти от Подхуене !
ПФК Левски 1914 е в МОЕТО СЪРЦЕ!!! От 10-11 годишна!!
Ясно ! Ти си толкова болярка колкото аз съм Софиянец ! Единствено само мога да те съжалявам !
Eminem написа:daydreamer написа:Проблема на този фенклуб е, че все повече деца ще се запалват по синия отбор и то в един град, където има отбор с традиции.
Тогава какъв го дири фен клуба на Берое в София ?
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, W84me и 24 госта