Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: "Сините боляри откриха свой клуб в центъра на Велико Търново

Мнениеот Eminem » 02 юни 2013 17:29

daydreamer написа:Проблема на този фенклуб е, че все повече деца ще се запалват по синия отбор и то в един град, където има отбор с традиции.

Тогава какъв го дири фен клуба на Берое в София ?

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 юни 2013 17:33

ralka_levskarka написа:
iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !
Ралке помисли над това ! Кое е за теб е на сърце Етър или Пълните Идиоти от Подхуене !

ПФК Левски 1914 е в МОЕТО СЪРЦЕ!!! От 10-11 годишна!!

Ясно ! Ти си толкова болярка колкото аз съм Софиянец ! Единствено само мога да те съжалявам !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 юни 2013 17:35

levskioleole написа:Ей тъпанар такъв,ами бойс видин на чорбарите от къде са бе,а торсида пловдив ? Яд ги е селяците ,че загубените им отборчета нямат фенове извън градовете им.....от време оно във всеки бъшгарски град е имало фенове на Левски и цска.

Ти да си чул във Видин да има фен-клуб на ЦСКА ?!
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 02 юни 2013 17:37

Стига сте ги нападали "търновци" ! Къде къде по-яко е да си фен на един от двата отбора и да разправяш наляво-надясно колко титли имал все едно всичките тия титли ти стоят в хола. Нищо не разбирате от футбол!
Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 02 юни 2013 17:39

Честито на търновци! :)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 юни 2013 17:39

veselinsk написа:Стига сте ги нападали "търновци" ! Къде къде по-яко е да си фен на един от двата отбора и да разправяш наляво-надясно колко титли имал все едно всичките тия титли ти стоят в хола. Нищо не разбирате от футбол!

Евала пич ;) Много яко да си фен на такъв отбор и да не си го гледал никога на живо , само по Тв :lol: Много е яко :lol: И още е по яко да им купуваш фалшиви фанелки от битака и да се биеш в гърдите колко велик фен си !
Последна промяна от iliyan на 02 юни 2013 17:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 юни 2013 17:40

veselinsk написа:Стига сте ги нападали "търновци" ! Къде къде по-яко е да си фен на един от двата отбора и да разправяш наляво-надясно колко титли имал все едно всичките тия титли ти стоят в хола. Нищо не разбирате от футбол!

Е не е толкова яко, колкото да разправяш, че си на 100, но да нямаш доказателства за това, или пък да се имаш за голям отбор, но в същото време да си разтваряш краката срещу другите (ЦСКА и Лудогорец)...
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 17:42

iliyan написа:
ralka_levskarka написа:
iliyan написа:Това ако се случи в моя град нищо , че Бдин няма историята на Етър ще е срамно !
Винаги съм го казвал и продължавам да го твърдя преди всичко съм фен на Бдин Вд и след това на всички други отбори !
Ралке помисли над това ! Кое е за теб е на сърце Етър или Пълните Идиоти от Подхуене !

ПФК Левски 1914 е в МОЕТО СЪРЦЕ!!! От 10-11 годишна!!

Ясно ! Ти си толкова болярка колкото аз съм Софиянец ! Единствено само мога да те съжалявам !

Ясно!Аз,като ти чета постовете в този подфорум,единствено мога да те съжалявам.
ПП.А,пък Ралчето ти умряла за одобрението,де...

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 02 юни 2013 17:42

Eminem написа:
daydreamer написа:Проблема на този фенклуб е, че все повече деца ще се запалват по синия отбор и то в един град, където има отбор с традиции.

Тогава какъв го дири фен клуба на Берое в София ?

Наистина ли питаш? Нали са наясно, че този фенклуб е създаден в София, защото за съжаление има много старазагорци там. А не вярвам този в Търново да е от изселници от София направен.

Иначе честито- няма по- лесно да си избереш някой силен бг отбор и да му станеш фен. Успоредно с това да си фен и на някой топ отбор от чужбина и да изпитваш гордост колко успехи имат. А ако сте и фенове на политиката на някоя чужда държава и се отъждествявате с нея, това направо е върха.

Върни се в “Левски”