Мнениеот metodito » 02 юни 2013 13:54
За чий? И каква е мотивировката? Излязох срещу монополите защото това засяга всички ни, не само мен. Беше конкретно, като цел (да покажем несъгласието си с робството, в което ни държат монополите), имаше поставен резултат (да накараме правителството да ни чуе или то си заминава). Е, в Търново се оказа, че несъгласни с положението са около 500 човека, много от организаторите бяха същите политикани. За град с около 60 000 население - 500 души... А иначе политиканите бяха безпартийни мисля, но просто искаха да се правят на онея в Парламента.
Аз не искам да бъда управляван от слабоумни! Независимо дали са от партия или не!
Още веднъж ще ви посъветвам някои тук в този форум - вслушайте се. Стига сте политиканствали! Не се занимавайте с глупотевини. Боко иска касирането на изборите, понеже се оказа, че не е записал достатъчно мъртви души. Точно него ли ще слушате. Е, ако сте гербери, това е друго. Разбирам мъката ви.
Наесен. Дано не съм лош пророк. Тогава всички ще излезем. Към този момент, освен факта, че отново бсп е на власт...няма друго.
Последна промяна от
metodito на 02 юни 2013 13:59, променено общо 1 път.