Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: АНКЕТА: Ще излезете ли на протест ?

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 13:30

Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо? :)

Доста точно казано :lol: Абсолютно смешни са ми тези които подскачат , а не знаят всъщност за какво :? Категорично не на този етап !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 юни 2013 13:31

Правителството трябва да има толеранс от 100 дни,но да се натиска от улицата да изгини "калинките" които има в него.Както това стана с Калин Тихолов заради аферата му с дюните по морето.Трябва да го последва и здравната министърка,тази на спорта и правосъдието!Тези хора нямат място в кабинета на Орешарски!Вън!Оставка!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 02 юни 2013 13:32

Ivo-Chernomoretz написа:
Tommi написа:Срещу какво да протестирам, като все още Правителството не е свършило нищо? :)

Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това

Аз бях останал с впечатление, че протестът е срещу правителството на Орешарски, а не срещу управлявалите досега. :roll: От сегашните министри не виждам някой, който да е ръководил министерство и преди това.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 юни 2013 13:33

Tommi написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Срещу 20-годишното управление на комунистите , който ни докараха до мизерия - ето срещу това

Аз бях останал с впечатление, че протестът е срещу правителството на Орешарски, а не срещу управлявалите досега. :roll:

Ти май не си запознат - а Орешарски кой е ? Комунисти в момента кукла на конци от Станишев ....

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот vaskonti » 02 юни 2013 13:34

doktora25 написа:
brossy написа:
doktora25 написа:Оставете хората да работят! :evil: Към момента те нямат алтернатива! След управлението на мутренското правителство от българофоби най-малкото, което заслужават е 100 дни толеранс.

Каква алтернатива са бе! Все комунистите са ни алтернатива.... до кога. Докато Комунистите са във власта,тая държва няма да тръгне да се оправя.Вие явно сте с доста къса памет.Никой ли не усеща какво става в момента,че Октопода се е развихрил с пълна сила.А.П. в момента диктува всичко и прокуратурата и ДАНС само и само да съсипе ГЕРБ.Я сега ми кажете как живеехте преди 4 години?

Много по-добре живяхме. И двамата ми родители ходеха на работа тогава. И нямаше от всяко едно приятелско семейство поне по един зад граница. И пенсията на баба ми я увеличаваха всяка година. И не се спираха ключови проекти, осигуряващи по-спокойно бъдеще на страната.

Да се чуди човек защо БСП бяха изритани от властта на изборите през 2009г... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юни 2013 13:36

Ivo-Chernomoretz написа:

Не че съм комунист , ама държавата пострада най много при "не комунистическите " правителства на Костов , царя и боко , така че по леко с изсилванията! Нека все пак да видим дали имат желание за работа и тогава да ги съдим ?

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 юни 2013 13:36

да НО!!!! не по-рано от 100 дни толеранс. Подкрепям скачането по площадите в момента от гледна точка на това, че гнусните комунета трябва да бъдат постоянно с яйце на гъза за да работят. Но трябва да им се даде време, все пак няма и 1 седмица откакто имаме правителство
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

tapatop
Контакти:

Мнениеот tapatop » 02 юни 2013 13:37

Цялата дандания не беше ли заради Белене?
Протести,скъп ток,сваляне на правителство,нови избори и какво прави новото правителство?
Пуска проекта Белене!
Много им е важна май на някои среди новата ядрена централа.Какво ли са ни замислили покрай нея?
Със сигурност ще даде повече контрол над страната от контролиращите...

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 02 юни 2013 13:37

za nas e toj religiq написа:
Ivo-Chernomoretz написа:

Не че съм комунист , ама държавата пострада най много при "не комунистическите " правителства на Костов , царя и боко , така че по леко с изсилванията! Нека все пак да видим дали имат желание за работа и тогава да ги съдим ?

Ти трябва да си болен ако дадеш шанс на комунистите ''за нещо по хубаво'''' :) :)

silenxe
Контакти:

Мнениеот silenxe » 02 юни 2013 13:37

Смешки, за кво ше ми протестирате? Искане за сваляне на кабинета е меко казано смешно и несериозно, защото няма причина, за разлика от предишния псевдокабинет, за който нямам думи и не искам да си спомням.

Върни се в “Архив”