Левски: Селекция и лятна подготовка 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селекция и лятна подготовка 2013
Такаааа..Арш се връща в Левски. Ако Митов не му даде поне малко шанс за мен ще докаже,че не е добър селекционер. Може и да е дървар,но от половин положение вкарва.Обратното на Силва. При положение,че нападението ни е толкова слабо на Арш трябва да му се даде шанс.
110 години любов!
siniq_fen написа:Djack_84 написа:Според мен,колкото и да сме разочаровани от сегашните играчи ядрото,трябва да се запази и да не се сменя целия отбор.Повче от 5-6 напускащи и 4-5-ма нови ще е грешка според мен.
Аз ги виждам така нещата:
Напускащи: Ели,Прохазка,Милен Василев,Пламен Димов (под наем),Михелич,евентуално продажба на Карвальо.
Нови:Центр.защитник(чужденец),Асен Георгиев(Ботев Враца – беше си наш,нз дали не е под наем),Плеймейкър(чужденец),Домовчийски,Цецо Генков,Галин Иванов
При привличане на Генков,би било редно да се търси продажба на Карвальо(вече е на възраст и сега е момента да се вземе някой лев за него)Гаджев има фиксирана цена 700 хил евро и трудно някой ще ги извади сега за него – така,че най-вероятно ще остане,Пише се и за Рамос,че ще остане и за мен би било добре.
Състава го виждам така:
Вратари:Тук е ясно Пламен и Мишо
Десен бек: Мюлдер(резерва Попадийн)
Ляв бек: Пинто(резева Мики Орачев юноша)
Пелето знаем,че може при крайна нужда също да играе на тези позиции
Центр.защитници:новия(класен чужденец),Асен Георгиев,Милиев,Везалов
Деф.халфове:Велев,Димов,Гаджев,Пелето
Офанз.халфове:Нов(чужденец),Вутов,Домовчийски,Цонев
Крила:Гари,Рамос,Йорданов,Б.Цонев,Пл.Илиев,Галин Иванов
Нападатели: Силва,Генков,Курдов
При преценка,може да се ползва Рамос или Гаджев зад нападателя и съответно Домо по крилото,заедно с Родригес.
Така погледнато не изглежда кой знае колко зле, но според мен няма как всичко това да се случи.
Няма как наистина,но е реално и мисля оптимален вариант.Задължително според мен е на 100% да се акцентира на центр защтник и плеймейкър – ако ще и само тези 2-ма да се вземат,но да са класни.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Летящото магаренце Попадийн каца обратно в Подуяне
Бранителят започва подготовка с Левски
Защитникът Христо Попадийн ще започне подготовка с Левски на 10 юни. Както знаем бранителят бе преостъпен на италианския Киево, където обаче не стигна до първия отбор, а по-скоро изкара един по-дълъг пробен период. Засега не е ясно какви са впечатленията на ръководството на тима от Верона за качествата на синия юноша и дали те ще преговарят за откупуването му.
Попадийн е считан за един от големите таланти на синята школа и предвид дефицита на класни защитници не е изключено утвърденият нов-стар треньор Николай Митов да реши да задържи Христо, за да му даде шанс през следващия шампионат. Попадийн може да играе еднакво добре на няколко позиции в отбрана, като най-често се изявява като централен и десен бранител.
Бранителят започва подготовка с Левски
Защитникът Христо Попадийн ще започне подготовка с Левски на 10 юни. Както знаем бранителят бе преостъпен на италианския Киево, където обаче не стигна до първия отбор, а по-скоро изкара един по-дълъг пробен период. Засега не е ясно какви са впечатленията на ръководството на тима от Верона за качествата на синия юноша и дали те ще преговарят за откупуването му.
Попадийн е считан за един от големите таланти на синята школа и предвид дефицита на класни защитници не е изключено утвърденият нов-стар треньор Николай Митов да реши да задържи Христо, за да му даде шанс през следващия шампионат. Попадийн може да играе еднакво добре на няколко позиции в отбрана, като най-често се изявява като централен и десен бранител.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
На Герена стартират операция "Домо"
Сините опитват да си върнат нападателя за мачовете от Лига Европа
Едно от челните имена в списъка за лятна селекция в Левски е Валери Домовчийски, разбра ***.eu. Според нашите източници спортно-техническото ръководство на сините е решило да направи всичко необдходимо, за да върне таланта от Раковски обратно на Герена. В момента Домовчийки е собственост на Дуисбург, но договорът му изтича в края на сезона и той става свободен агент. При положение, че последните месеци той въобще не се появява на терена едва ли към него ще има особено интерес и Левски разчита, че Домо ще избере да се върне обратно в България в опит да възроди кариерата си.
На Герена пък усилено търсят класни попълнения. Според информацията Митов е дал съгласие да бъдат водени преговори с Валери, който бе част от Дрийм тийм-а на Мъри Стоилов и бе съотборник на единия помощник Елин Топузаков. Освен това той може да играе на няколко позиции в атака - както като таран, така и като по крилото, което го прави доста апетитна хапка за сините предвид дефицита на класа в отбора към този момент. Очаква се в близките дни хора от Герена да се свържат с агента му, за да преговарят.
Надявам се да е истина
Едно от челните имена в списъка за лятна селекция в Левски е Валери Домовчийски, разбра ***.eu. Според нашите източници спортно-техническото ръководство на сините е решило да направи всичко необдходимо, за да върне таланта от Раковски обратно на Герена. В момента Домовчийки е собственост на Дуисбург, но договорът му изтича в края на сезона и той става свободен агент. При положение, че последните месеци той въобще не се появява на терена едва ли към него ще има особено интерес и Левски разчита, че Домо ще избере да се върне обратно в България в опит да възроди кариерата си.
На Герена пък усилено търсят класни попълнения. Според информацията Митов е дал съгласие да бъдат водени преговори с Валери, който бе част от Дрийм тийм-а на Мъри Стоилов и бе съотборник на единия помощник Елин Топузаков. Освен това той може да играе на няколко позиции в атака - както като таран, така и като по крилото, което го прави доста апетитна хапка за сините предвид дефицита на класа в отбора към този момент. Очаква се в близките дни хора от Герена да се свържат с агента му, за да преговарят.
Надявам се да е истина

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
ralka_levskarka написа:На Герена стартират операция "Домо"
Надявам се да е истина
Домо неколкократно заяви,че не иска в Левски и в България. Е,като не иска да се оправя както си знае. Аз лично съм на мнението,че когато един футболист ти е отказал 1-2 пъти няма място в отбора. За какво са ни футболисти,които искат да поритат до поредния трансферен прозорец и да скърпят семейния бюджет? След това същото..Пак някъде в долните групи на силните първенства. Няма нужда. Стига вече сме възраждали кариери. Хайде,Бардон беше надъхан да играе. Дойде с желание,а тази звезда го молихме няколко пъти. И той при Божинов - някъде в италианските или германските села да играе. Мнението ми за Генков е същото
110 години любов!
- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:
Домо неколкократно заяви,че не иска в Левски и в България. Е,като не иска да се оправя както си знае. Аз лично съм на мнението,че когато един футболист ти е отказал 1-2 пъти няма място в отбора. За какво са ни футболисти,които искат да поритат до поредния трансферен прозорец и да скърпят семейния бюджет? След това същото..Пак някъде в долните групи на силните първенства. Няма нужда. Стига вече сме възраждали кариери. Хайде,Бардон беше надъхан да играе. Дойде с желание,а тази звезда го молихме няколко пъти. И той при Божинов - някъде в италианските или германските села да играе. Мнението ми за Генков е същото
Аз,даже и не мисля,че Домовчийски може да си възроди кариерата!
- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:Такаааа..Арш се връща в Левски. Ако Митов не му даде поне малко шанс за мен ще докаже,че не е добър селекционер. Може и да е дървар,но от половин положение вкарва.Обратното на Силва. При положение,че нападението ни е толкова слабо на Арш трябва да му се даде шанс.
Абе,според един вестник се връща,според-друг-не.Иди разбери...
[b]Още един елитен турски тим се включи в наддаването за Сьорд Арс, твърдят медиите в родината на нападателя.[/b] Холандецът игра много силно като преотстъпен в Коняспор в местната Втора дивизия. Той бе с голяма заслуга тимът да се класира за елита, а в плейофа нападателят заби едно от попаденията за успеха с 2:0 над Манисаспор.
От Коня вече започнаха преговори с Левски. Оставането му в клуба обаче не е съвсем сигурно, защото Арс е получил още едно много примамливо предложение.
"Най-вероятно ще продължа кариерата си в Турция, но все още не знам къде. Предложения не липсват", каза Арс. Това е добре за Левски, тъй като „сините” може да измъкнат повече пари.
Djack_84 написа:Според мен,колкото и да сме разочаровани от сегашните играчи ядрото,трябва да се запази и да не се сменя целия отбор.Повче от 5-6 напускащи и 4-5-ма нови ще е грешка според мен.
Напускащи: Ели,Прохазка,Милен Василев,Пламен Димов (под наем),Михелич,евентуално продажба на Карвальо.
Нови:Центр.защитник(чужденец),Асен Георгиев(Ботев Враца – беше си наш,нз дали не е под наем),Плеймейкър(чужденец),Домовчийски,Цецо Генков,Галин Иванов
При привличане на Генков,би било редно да се търси продажба на Карвальо(вече е на възраст и сега е момента да се вземе някой лев за него)Гаджев има фиксирана цена 700 хил евро и трудно някой ще ги извади сега за него – така,че най-вероятно ще остане,Пише се и за Рамос,че ще остане и за мен би било добре.
Състава го виждам така:
При преценка,може да се ползва Рамос или Гаджев зад нападателя и съответно Домо по крилото,заедно с Родригес.
Само за Курдов не съм съгласен, а и мисля че Генков няма как да дойде. Най-вероятно Базил остава и може би Арс също . Дано намерят отбор на Гаджев и с тези 700хил да вземем 2ма класни играча

Djack_84 написа:Според мен,колкото и да сме разочаровани от сегашните играчи ядрото,трябва да се запази и да не се сменя целия отбор.Повче от 5-6 напускащи и 4-5-ма нови ще е грешка според мен.
Състава го виждам така:
Само за Курдов не съм съгласен, а и мисля че Генков няма как да дойде. Най-вероятно Базил остава и може би Арс също . Дано намерят отбор на Гаджев и с тези 700хил да вземем 2ма класни играча ,а защо не и един класен защитник за 300-400хил.

Не съм плакал в съблекалнята след двубоя на "Герена", твърди славистът
Звездата на Славия Галин Иванов е пред трансфер в Левски, твърди печатната спортна преса в последните дни. Халфът има договор с "белите" за още година и половина, така че "сините" ще трябва да плащат за него. Иванов заяви пред Sportline.bg, че за момента никой от Левски не го е търсил.
"Аз все още съм на почивка. Нищо не знам за мой трансфер в Левски. Ако има интерес, първо преговорите ще са на ниво клубове, защото имам действащ договор със Славия. Разбира се, че ме ласкае, ако Левски иска да ме привлече", каза Галин.
"Не са верни твърденията, че съм плакал в съблекалнята след мача с Левски на "Герена", когато завършихме 1:1 с тях и титлата бе спечелена от Лудогорец. Това не е сериозно, аз съм професионалист", добави футболистът.