Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Re: Заличиха страницата в ФБ ,която организираше протестите !

Мнениеот No Pyro No Fun » 01 юни 2013 20:27

Daniel Levski написа:
W84me написа:ХОХОХ, гледам цели 120 души ще ходят! :mrgreen:

Твоите комунисти да се радват,че не е организиран от ГЕРБ защото тогава 1 млн. Ще са на улицата, и тези платените лумпени от преди 2 месеца ще ти изглеждат като малка тълпа. Но поздравявам организаторите за утре.

Като не знаеш как стоят нещата по-добре не пиши глупости ;)
Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 01 юни 2013 20:55

организацията за Катуница стана на мача Ботев-Доростол,като всичко се предаваше от човек на човек,защото цензурата в интернет беше страшна.Но дотук с приликите,голямата разлика тогава беше че протеста не беше политически,а сега е тоно обратното,не се протестира срещу нещо конкретно като цената на тока или цар киро,а исканията са чисто политически,половината потребители за събитието бяха със снимки на или герб или на бб ,освен това утре е денят на Ботев,който си позволява да осквернява този ден трябва да си получи заслуженото

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 01 юни 2013 21:43

Може и така да е, но ние се организирахме към Катуница без да има мач, за да сме събрани на 1 място! Тъй че, има си начини ;)
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 22:37

За първи път в живота си и аз усетих,какво е да бъдеш буквално свален и изтрит и какво се казва цензура ;)
Направихме група,събрахме над 500 човека за няколко часа и страницата ни просто беше изтрита,без обяснение,без причина,евала демокрацио...
И преди всички вие да злорадствате с ехидните си усмивки,знайте,че проблема не е в нас герберите,защото за разлика от тия на които в момента се радвате,ние всичко го правим в името на България,колкото и помпозно да звучи,поне такъв съм аз,за другите не мога да отговарям...
Последна промяна от dunavfc на 01 юни 2013 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 22:39

grasiani написа:Фашизоидните герберасти отново напъплиха темата и форума.

Прави разлика между фашизъм и капитализъм,прави и разлика между комунизъм и социализъм,излагаш се тотално...Аз ли съм фашист ? И с какво съм спечелил тоя епитет ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 юни 2013 22:56

Daniel Levski написа:
W84me написа:ХОХОХ, гледам цели 120 души ще ходят! :mrgreen:

Твоите комунисти да се радват,че не е организиран от ГЕРБ защото тогава 1 млн. Ще са на улицата, и тези платените лумпени от преди 2 месеца ще ти изглеждат като малка тълпа. Но поздравявам организаторите за утре.

1 милион с бюлетините от Костинброд или без тях? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 01 юни 2013 23:02

dunavfc написа:
grasiani написа:Фашизоидните герберасти отново напъплиха темата и форума.

Прави разлика между фашизъм и капитализъм,прави и разлика между комунизъм и социализъм,излагаш се тотално...Аз ли съм фашист ? И с какво съм спечелил тоя епитет ?

"dunavfc", не обръщай внимание на НАЦИОНАЛтюркоСОЦИАЛИСТИТЕ, те друго не могат освен да ръсят епитети, да лъжат и манипулират!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 01 юни 2013 23:23

dunavfc написа:И преди всички вие да злорадствате с ехидните си усмивки,знайте,че проблема не е в нас герберите,защото за разлика от тия на които в момента се радвате,ние всичко го правим в името на България,колкото и помпозно да звучи,поне такъв съм аз,за другите не мога да отговарям...

хахаха правили всичко в името на България,на вас герберите мотивацията ви в момента е на принципа-стани ,за да седна аз и няма нищо общо с националния интерес

Boza
Контакти:

Мнениеот Boza » 01 юни 2013 23:32

dunavfc написа:Прави разлика между фашизъм и капитализъм,прави и разлика между комунизъм и социализъм,излагаш се тотално...Аз ли съм фашист ? И с какво съм спечелил тоя епитет ?

Жената от подписа ти е смятала червените кхмери за "разумни хора", Мандела за "терорист", била е първа дружка с Пиночет. По-близо до фашизма са само Хитлер и Мусолини :)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 01 юни 2013 23:33

Пич,аз съм в този форум със своите възгледи и принцип преди ГЕРБ да дойдат на власт :) Бях тук и когато бяха на власт,ще бъда и когато изчезнат от политическата карта ;) Под ние,имах предвид,конкретно хората,които бяха направили страницата в ФБ...

Върни се в “Свободна зона”