Какво очаквате от новото футболно първенство?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

sandi74

Re: Какво очаквате от новото футболно първенство?

Мнениеот sandi74 » 01 юни 2013 19:22

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски ;)

Ако физическата ни подготовка е като тоя сезон- в плейофите ги прегазваме всичките като стой та гледай...тоя сезон единственото което ни беше на ниво, беше физиката, и неслучайно Тройната коалиция : Литекс-ЦСКА- Лудогорец плюс Берое на финала в последните минути срещу Левски незнаеха къде се намират, а защитниците им викаха: "Мамо, татко род ли ми е?!" :lol:

И с тази зловеща физика която демонстрирахте и съдийските аванти и реверанси отново заслужихте поредната порция калъфки.Не се заяждам ама Левски-шампион ми звучи като богохулстване.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 01 юни 2013 19:24

onceMORT написа:
Red thunderstorm написа:Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

Със същият успех може да чакаш и мъж да станеш.
Очаквам държавата да спре да финансира футболни клубове. Един фазомер да заработи извън България. Екзекуторът да се върне за пореден път в ЦСКА, този път освен сина си, да назначи и кучето си в отбора. Най-известния бемконосец в страната да напише нова книга за "харизмата". В първенството да станат поне няколко интересни мача. Локо Сф да изпадне най-накрая. На армията, кой каквото е изкопал със здраве да си го ползва.

На недоклатено гейче като теб няма да обяснявам мъжки работи, непонятни са ти! Колко си сигурен в плиткоумните си писания? Колкото в титлата преди мача със Славия или... :mrgreen:

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 01 юни 2013 19:24

No Pyro No Fun написа:Ако титан се махнат от ЦСКА очаквам голяма битка с Левски за титлата, защото ако имаме нов собственик той ще се опита да се докаже... а Левски имат юбилей...

което е добре и за нас, защото историята в последните 23 години показва, че Левски много по-лесно се справя с ЦСКА в борба за титлата, отколкото с провинциални тарикати като Литекс, Лудогорец, че и Локо(ПД) през 2004г.... срещу провинцията винаги губим битката, но срещу ЦСКА в огромен процент печелим ;)

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 01 юни 2013 19:25

Предвид неотшумялата още излагация от изминалия сезон,самочувствието на някои сини фенове буди недоумение :shock:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 01 юни 2013 19:26

Red thunderstorm написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
Red thunderstorm написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Иначе при определени обстоятелства....ЦСКА може дори да изпадне, по примера на Ривър Плейт в Аржентина....цял живот очаквам това да се случи, убеден съм че ще доживея да го видя :mrgreen:

С тази злобичка в себе си ме съмнява да доживееш, но ти си знаеш...
Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

ЦСКА шампион?!...в момента това звучи почти като "Берое шампион" дето един колега бероец преди малко се изцепи.ЦСКА титла няма да види поне до 2020 година приятел, приемете го, и се примирявайте..."ретро паляци вие вече не сте фактори" :mrgreen:

Ако ние сме ретро паляци, това означава, че вие сте настоящи такива! Ама кво ли ти обяснявам! Цяла България ви ненавиждаше, накрая сигурно малко и ви съжаляваше, но в крайна сметка намери сили и ви се изсмя по най-гнусния начин в лицето! Че и срама нямате да се показвате!

Никакво съжаляване точно на тяхното отборче.С най-голяма наслада им връчихме тържествено калъфката от купата на 15 май в Ловеч.Сега и се наслаждават и радват с умиление. :lol:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 01 юни 2013 19:26

sandi74 написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:
way написа:Който се подготви най-добре физически той ще вземе титлата надявам се това да е Левски ;)

Ако физическата ни подготовка е като тоя сезон- в плейофите ги прегазваме всичките като стой та гледай...тоя сезон единственото което ни беше на ниво, беше физиката, и неслучайно Тройната коалиция : Литекс-ЦСКА- Лудогорец плюс Берое на финала в последните минути срещу Левски незнаеха къде се намират, а защитниците им викаха: "Мамо, татко род ли ми е?!" :lol:

И с тази зловеща физика която демонстрирахте и съдийските аванти и реверанси отново заслужихте поредната порция калъфки.Не се заяждам ама Левски-шампион ми звучи като богохулстване.

На твоята вяра не е ли Алахохулстване? Християните имаме една заповед, да не споменаваме името Му напразно. Теца като спре парите вие къде ще сте? Санди вие колко сребърни медала имате в А група? Тези на Левски според вас са калъфки, а вешите са успех нали. Жалка история.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 01 юни 2013 19:28

Първо смятам, че първенството започва твърде късно при положение че кръговете ще са 38, трябва да свършим до някой си май заради световното и Левски и ЦСКА започват от 4 юли.

Относно очакванията твърде е рано да се правят такива прогнози, защото в този месец и половина дотогава могат да се случат стотици неща. Най-важните въпроси са какви ще бъдат новите Левски и ЦСКА и дали Стоичков и Хубчев ще останат в отборите си. Все пак предвижданията са ми следните:
За титлата ще се борят Левски и Ботев. Купата ще я вземе някой между ЦСКА и Лудогорец. Освен тези 4 отбора за ЕКТ ще се борят Литекс и Берое, а компания в плейофната седмица ще им прави Славия. Сигурни изпадащи според мен ще бъдат Пирин ГД и Любимец. Останалите 5 отбора ще са с близки точки и ще водят ожесточена борба за оцеляване. И 5-те отбора са ми симпатични и които и да отпаднат от тях все ще съжалявам.
Струва ми се и че ще имаме един представител в груповата фаза на Лига Европа, започващ с буква Л.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 01 юни 2013 19:28

Red thunderstorm написа:
onceMORT написа:
Red thunderstorm написа:Очаквам ЦСКА да стане шампион и да мине триумфално с титлата през шпалир от 100 годишни евроидиоти!!! Това ще е черешката на тортата! Напред армейци! :lol:

Със същият успех може да чакаш и мъж да станеш.
Очаквам държавата да спре да финансира футболни клубове. Един фазомер да заработи извън България. Екзекуторът да се върне за пореден път в ЦСКА, този път освен сина си, да назначи и кучето си в отбора. Най-известния бемконосец в страната да напише нова книга за "харизмата". В първенството да станат поне няколко интересни мача. Локо Сф да изпадне най-накрая. На армията, кой каквото е изкопал със здраве да си го ползва.

На **********о гейче като теб няма да обяснявам мъжки работи, непонятни са ти! Колко си сигурен в плиткоумните си писания? Колкото в титлата преди мача със Славия или... :mrgreen:

Темата е какво очаквате от новото първенство? Това са моите очаквания. Този ник си го избрал заради Стоичков нали? :mrgreen:
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 01 юни 2013 19:31

CHE написа:В 1та седмица ще са Ботев ,Левски,Лудогорец,Литекс ,Цска,Берое и Черноморец също както тази година,другите са слаби и ще са в долната половина.Фаворити за изпадане ще са Любимец и Пирин със сигорност и може би Нафтата и Локо сф. ще са другита 2 отбора.

Има едно ако с Локо СФ.Гигофф е в играта отново с новото правителство.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 01 юни 2013 19:32

sandi74 написа:
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:

ама аз предпочитам Берое да влезе в седмицата вместо Славия или Черно море, но не виждам как ще преборите ТИМ и Маджо, какво ми се дърлиш сега :lol: А калъфките-горе-долу колкото са ни калъфките, толкова са и трофеите, даже повече може би (не знам за купата на България колко загубени финала имаме в историята)

Върни се в “Футбол - България”