Луис Суарес: Искам да напусна Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Re: Луис Суарес: Искам да напусна Ливърпул

Мнениеот Avrameca » 31 май 2013 23:21

riak4 написа:Този трансфер ще е в полза на Ливърпул. Сякаш играчите и феновете свикнаха да чакат на Суарез, когато не върви и все на него чакат. Това е допълнително напрежение върху него. Например Стъридж върши дори по-добра работа според мен. За тия 50 милиона спокойно може да си купите един класен халф и крило, като прибавим, че сте договори и Аспас. Дано Роджърс да похарчи парите от Суарез, както трябва, а не за играчи средна класа.

и ние за това се молим :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 31 май 2013 23:28

Alonso_Massa написа:
shotgun blues написа:Изображение

Хахахах много ще се накефя Суарез да остане и този дето се прави на интересен ще е с една тениска назад. :mrgreen:

е кво да е назад,той може да я изгорил,щото е грозна отвсякъде бе... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
riak4
Контакти:

Мнениеот riak4 » 01 юни 2013 09:51

john barnes написа:
Alonso_Massa написа:
shotgun blues написа:Изображение

Хахахах много ще се накефя Суарез да остане и този дето се прави на интересен ще е с една тениска назад. :mrgreen:

е кво да е назад,той може да я изгорил,щото е грозна отвсякъде бе... :)

И за това пише "Cunt"? :mrgreen:
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 01 юни 2013 12:49

Моето мнение за Луис Суарес в 3 изречения:
Много добър футболист, напорист и борбен, понякога с гениални отигравания, може да реши сам съдбата на един мач.
Непредсказуем, леке, симулант и провокатор. Много грозно впечатление направи, когато стъпи умишлено върху гърба на паднал футболист от „Зенит” в мача-реванш в ЛЕ през февруари т.г. на „Анфийлд”.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 01 юни 2013 14:03

С една дума: ВАМПИР! :lol: :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 03 юни 2013 10:15

Харесвам изключително много играта на Суарес - финтове, пасове, позициониране и усещане пред гола. Но за съжаление има и всичко останало - поведението му без топка на терена, грубите необясними и 100% нарочни (не всички, но повечето) нарушение - за справка може да погледнете gif-файловете на предния пост.
Знам, че този хъс и част от случаите с това поведението е част от играта, но все пак е недопустимо.

От тази гледна точка, като голям фен на Ливърпул, а и от моя лична гледна точка е по-добре Суарес да напусне отбора при оферта от 40-50 млн. евро. Играч като него няма да намерим - имам преджид точно с такава класа и начин на игра, т.е. малка част от магията на Ливърпул ще изчезне, но пък може да попаднем на добро крило и да подсилим защитата.

Като прибавим и факта, че самия играч е склонен да замине, мисля, че всичко е ясно.......... ако все пак разбира се шефовете в Ливърпул прояват здрав разум и мислят като мен 8-)

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 03 юни 2013 23:00

Red Blood of LFC написа:в ''The Mirror'' пише 23 милиона + Хосе Калехон..

Много им се иска на злобните копеленца ама НЯМА

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 09 юни 2013 15:58

A/N/C написа:
Голмайсторът на Ливърпул Луис Суарес най-сетне призна в прав текст, че иска да напусне клуба. По време на пресконференция преди мач на неговия национален отбор Уругвай реализиралият 30 гола с екипа на "червените" през изминалия сезон нападател обяви, че желанието му е да напусне Англия. "Причината да искам да напусна не са пари. Ако ставаше въпрос за пари, щях вече да съм напуснал. Основната причина е моето семейство и имиджът ми. Това е моят приоритет сега. За мен е много труден момент. Треньорът и моите съотборници знаят, че с мен не се отнасят добре в Англия. Не се чувствам комфортно тук. Всички знаят това. Затова смятам, че ще ме разберат в желанието ми да си тръгна", коментира Суарес.

26-годишният уругваец е желан от испанския гранд Реал Мадрид и шампионите на Италия и Германия - Ювентус и Байерн (Мюнхен). Испанските медии дори твърдят, че Реал е готов да плати клауза в договора на Суарес, която да го освободи от контракта му и възлизаща на 40 милиона английски лири (47 милиона евро).

Не се отнасяли добре с него :) Леке мръсно с канибал как да се отнасят?! :)

Върни се в “Ливърпул”