Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот TodorT » 31 май 2013 23:04

Айде стига! Всяка година ще правим европоходи с играчи от Славия, Берое и шампиона на Б група. Дани Младенов, Тодор Христов, Иво Иванов, Райков, Милен Василев.... да изброявам ли още ?! Сега на опашката е Галин Иванов. Та той не блести в Славия срещу БГ "грандовете" ни, ние очакваме от него да се справи с защитата на Селтик примерно :shock: И ако ще се продава нападател, нека това бъде Карвальо!!! Силва да остава, шефовете да видят как стои въпроса с Домо, Генков и т.н. Рамос също може да си ходи, щото вече не му се играе

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 май 2013 23:19

Според мен е по добре да не се разпродава настоящият отбор, ама кой ме пита.

Мъри наследи от Георги Василев играчи, дето неможеха да бият Родопа и Вихрен, ама бяха от 2 г. заедно и знаем какво се случи на 3-тата ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 31 май 2013 23:24

THE G.A.M.E написа:Според мен е по добре да не се разпродава настоящият отбор, ама кой ме пита.

Мъри наследи от Георги Василев играчи, дето неможеха да бият Родопа и Вихрен, ама бяха от 2 г. заедно и знаем какво се случи на 3-тата ... ;)

Жоре, не знам дали просто така ми се иска, или има някаква друга причина, но този отбор ми напомня на онзи, който направи похода в Европа! Първо имаме непримирим дух! Ситуацията е горе-долу същата-никой не очаква много от играчите, отбора и треньора. Велев започна да играе добре, резервата Силва може да стане титуляр, Гари е добър, Даниел Димов може да е изненадата следващия сезон! Не знам защо си правя такива асоциации с онзи отбор. Може да гледам в съвсем грешна посока, но.... надявам се да съм прав. Стискам палци на отбора, но трябва да вземем и някакви класни играчи... малко да е, но трябва да вдигнем нивото. И на тези, на които не им се играе, да им бъдат предложени други клубове!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 май 2013 23:29

eдно мое съставче което изглежда не много скъпо ,но способно да влезе в групите на ЛЕ и да стане шампион на РБ.

........................................Пламен Илиев............................

...Дъстли Мулдер................Георги Терзиев........Алекс.Александров................Нуно Пинто........

Валери Домовчийски.................Даниел Димов........Стефан Велев......................Гари Родригес.......

.........................Цветан Генков.....................Гарра Дембеле.........

За новите най скъп ще ни излезе Гошо Терзиев,Дембеле го взимаме под наем за една година,Цецо,Домо подписват за две години или са ни нужни около 1млн БГ лева за този отбор.Ако се провалим с Терзиев се пробва или с Росен Колев или с португалеца от Сантандер.
Естествено че съм помислил и за резервите:
Мишо е перфектен,Попадийн ще сменя Дъстли,двойката централни ще се заменя от Димовите-Даниел и Пламен (има хляб в това момче),Нуно ще се сменя от Орачев-юноша е този,в средата Пелето и Владо,отдясно Каядо а отляво Галин Иванов,Вутов ще сменя Генков,Силва -Гаррата.
С този състав може би без Наско и Херо би трябвало да се преборим.Все пак имаме Топчо,Мариян,Борето и Йовов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 01 юни 2013 00:13

TodorT написа:
THE G.A.M.E написа:Според мен е по добре да не се разпродава настоящият отбор, ама кой ме пита.

Жоре, не знам дали просто така ми се иска, или има някаква друга причина, но този отбор ми напомня на онзи, който направи похода в Европа! Първо имаме непримирим дух! Ситуацията е горе-долу същата-никой не очаква много от играчите, отбора и треньора. Велев започна да играе добре, резервата Силва може да стане титуляр, Гари е добър, Даниел Димов може да е изненадата следващия сезон! Не знам защо си правя такива асоциации с онзи отбор. Може да гледам в съвсем грешна посока, но.... надявам се да съм прав. Стискам палци на отбора, но трябва да вземем и някакви класни играчи... малко да е, но трябва да вдигнем нивото. И на тези, на които не им се играе, да им бъдат предложени други клубове!

момчета, свалете си очилата на оптимизма, моля ви. Нима забравяте, че настоящите ни играчи не могат едно заучено положение да отиграят. Топката не умеят да спрат като професионални футболисти, нито пък пас да дадат...Класата им клони към абсолютната нула- без значение дали говорим за чужденците или за българите в отбора. В нито една линия нямаме грам качество и стабилност. Нито защитата е защита, нито халфовата линия, а за нападението просто да не говорим. Какъв дух, какви пет лева при положение, че в мача, в който трябваше дори да надскочат себе си и да грабнат титлата, те се осраха до ушите?! Дори и само заради тази грандиозна издънка заслужават да бъдат изритани до един. Йовов щял пък да става директор...Ами Боримиров лукова глава ли е или напротив? Този отбор, в този му вариант е обречен. Не бих се учудил още след първите два мача през юли месец да разберем, че отново сме открили някое ново европейско чудо във футболно отношение...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 01 юни 2013 00:20

Златан в това, което си написал има 7 нови играчи, като поне половината за по-малко от 10К евро месечна заплата няма да дойдат, а в момента е ясно, че свежи пари в отбора няма.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 01 юни 2013 09:20

Абе хора, вий луди ли сте... Какъв Силва да оставяме, а всеки зае*ава Арш. Колкото и да е дърво, нима е по- голямо дърво от Силва? Отделно колкото и да е дърво, има по гол на 2 мача...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2013 10:08

Предлагат нов договор на Милиев

Все още не е ясно дали играчът и клубът ще се разберат

Ръководството на Левски ще предложи нов договор на Йордан Милиев, пише "Меридиан Мач". Контрактът на бранителя изтича в края на юни и ако не бъде преподписан, той ще си тръгне от "Герена" като свободен агент.

От спортно-техническото ръководство вече са разговаряли с футболиста, за да му съобщят, че искат да го задържат в клуба. Преговорите ще започнат веднага след сбора на 10 юни, но на този етап все още не е сигурно дали двете страни ще се разберат.

:roll:
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2013 10:11

Levski4Ever написа:Батков ако е пич, връща Гарата за 100 годишнината, ако ще и под наем и мачкаме наред!

Агента му каза, че в момента струва 500 000 евро Гара Дембеле.Не е много ако се продаде Карвальо,но едва ли Батков ще иска да плаща голямата му заплата...
R.I.P

Този ник вече е невалиден и никой не го използва.

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 01 юни 2013 10:34

Parmalat написа:Предлагат нов договор на Милиев

Все още не е ясно дали играчът и клубът ще се разберат

Ръководството на Левски ще предложи нов договор на Йордан Милиев, пише "Меридиан Мач". Контрактът на бранителя изтича в края на юни и ако не бъде преподписан, той ще си тръгне от "Герена" като свободен агент.

От спортно-техническото ръководство вече са разговаряли с футболиста, за да му съобщят, че искат да го задържат в клуба. Преговорите ще започнат веднага след сбора на 10 юни, но на този етап все още не е сигурно дали двете страни ще се разберат.

:roll:

Стига бе! Това не може да е вярно!
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Върни се в “Архив”