БАТЕ Борисов -официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Армейче

Re: БАТЕ Борисов -официална тема

Мнениеот Армейче » 31 май 2013 21:53

Parmalat написа:
Bathory написа:Ако не беше Левски надали някой изобщо щеше да ги е чувал,да не говорим за автора.

100% щяха да успеят,защото 1 път да влезеш е късмет,но 5 поредни години неизменно да си в групите на европейските турнири е постоянство.Още повече,че не направиха никакви мащабни селекции,а си заложиха на футболисти от Беларус.

Как ще успеят? От къде тоя късмет да минат пак през левски, че да достигнат отново групите на ШЛ? Точно заради левски направиха тая серия от 5 поредни сезона в групите на европейските турнири, защото откакто отстраниха левски и взеха парите от Европа ги инвестираха по най-добрия начин. Докато левски какво направи с тези пари от групите на ШЛ? Нищо и си останаха евридиоти... ;)
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 май 2013 21:54

БАТЕ имат 28 спонсора толкова колкото и Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 31 май 2013 21:58

Армейче написа:
Parmalat написа:
Bathory написа:Ако не беше Левски надали някой изобщо щеше да ги е чувал,да не говорим за автора.

100% щяха да успеят,защото 1 път да влезеш е късмет,но 5 поредни години неизменно да си в групите на европейските турнири е постоянство.Още повече,че не направиха никакви мащабни селекции,а си заложиха на футболисти от Беларус.

Как ще успеят? От къде тоя късмет да минат пак през левски, че да достигнат отново групите на ШЛ? Точно заради левски направиха тая серия от 5 поредни сезона в групите на европейските турнири, защото откакто отстраниха левски и взеха парите от Европа ги инвестираха по най-добрия начин. Докато левски какво направи с тези пари от групите на ШЛ? Нищо и си останаха евридиоти... ;)

БАТЕ 5 години си събираха пари от евротурнирите да построят този стадион който съм сложил снимки отпред с помощтта на няколко спонсора и основния инвеститор тази тяхна мечта се сбъдна.Разликата между нас и тях е,че те залагат на футболисти от Беларус,които защитават честта на фланелката си,а не на наемници като Левски,ЦСКа и т.н,които незнаят нищо за нашите отбори преди да са им предложили пачките с пари.
[center]R.I.P[/center]

A/N/C
Контакти:

Мнениеот A/N/C » 31 май 2013 22:08

Абе не е много симпатичен отбор за някой у нас :lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 31 май 2013 22:12

Това, което казваш, Черноморецо, ще го преведа в разбираем за теб, а може би и за доста други. По времето на социализма ЦСКА или по - точно ЦДНА имаше девет титли поред. Идеологията на социализма в това беше силна и най - важното успешна, че мислеше с перспектива да развива нещата. БАТЕ, ако не бяха толкова пъти поред шампион, със сигурност нямаше да имат самочувствието. Там обаче е социализъм и няма какво да им се сърдим. Просто трябва да се сърдим на самите нас, че не оценихме това, което имахме. Колкото и да го плюете социализма, се вижда в Беларус конкретно, че резултатите идват.
Само, че темата изобщо не съм сигурен, че имаше такова предназначение. По - скоро е създадена с друга цел.
Жалко, че у нас не е социализъм! Щяхме да имаме възможностите на БАТЕ и "Левски" нямаше да пропусне подобна възможност. За ЦСКА се знае, че почти нямат издънка срещу неизвестен отбор. Това са просто фактите нали? Иначе пристрастията ми са към "синия" отбор, но не и към този в момента. Докато не си заслужи с игра подкрепата, трудно ще я получи.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 31 май 2013 22:13

Пожелавам на Лудогорец да се паднат с БАТЕ :geek:

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 31 май 2013 22:40

Teo написа:Да благодарим на нашите изкуствени кукли в синьо, че им дадоха път към големия футбол :!:

Левски - изкуствен! не бъркай вас с нас ;) хахахахха

haha

Мнениеот haha » 31 май 2013 22:51

Искам да помоля хора като Тео да не развалят тема за пореден път. А авторът (както и аз) наистина симпатизира на БАТЕ, тази тема не е провокативна.
Искам да пожелая успех да беларусите и нека отново влязат в групите на ШЛ.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 юни 2013 00:05

Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:Автора пак се изложи за сметка на Левски .

И защо съм се изложил?Отборът на БАТЕ ми харесва и не съм нападнал Левски с тази тема.

харесват ти защото са отстранили Левски ,не за друго

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 01 юни 2013 00:14

ЕМИЛ написа:
Parmalat написа:
ЕМИЛ написа:Автора пак се изложи за сметка на Левски .

И защо съм се изложил?Отборът на БАТЕ ми харесва и не съм нападнал Левски с тази тема.

харесват ти защото са отстранили Левски ,не за друго

Не е вярно!Харесаха ми като ги гледах с ПСЖ и бяха много близо да ги отстранят!Много грамотен тактически отбор.Бяха близо и Фенерахче да отстранят,но късмета им изневери.
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”