Луис Суарес: Искам да напусна Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Луис Суарес: Искам да напусна Ливърпул
тоя когато и да му извадят зъбите, все ще късно.
Феновете на Челси много на сериозно се взеха в последните 2 години... 

-
- Контакти:
Много добър и интересен футболист е Суарес. Това че е дивак и ненормалник още повече ми допада! Дано след първата си трансферна грешка, а именно отиването в средняк като Ливърпул, не направи още една и да отиде в Реал Мадрид. Ако иде там ще си провали кариерата тотално. Без да се заяждам и да искам да обидя феновете на тия два отбора, за мен това са места, където доста страхотни футболисти тръгнаха надолу в разгара на кариерите си!
petar123 написа:Насила, хубост не става! И той е прав за себе си, и клубът не направи достатъчно, за да го задържи. Ако Реал дадат Игуаин и още 15-20 милиона евро за него, аз лично ще съм доволен.

drago911 написа:HoUs4oOL написа:drago911 написа:Много противен играчНай-много имиджа на Реал да пострада още повече, ако заиграе за тях...
А ония дето оправяше приятелката на уж добрия си приятел Уейн Бридж какъв е?
ОнИя дето го споменаваш е най-добрия английски защитник и лекета като Суарес не бива да бъдат сравнявани с него.

drago911 написа:Alonso_Massa написа:HoUs4oOL написа:drago911 написа:Много противен играчНай-много имиджа на Реал да пострада още повече, ако заиграе за тях...
А ония дето оправяше приятелката на уж добрия си приятел Уейн Бридж какъв е?
Абе остави ги те горките още им е криво, че Суарез ги наказа в 97-мата минута.
Как позна?![]()
Ние постигнахме каквото имахме за цел, така че няма за какво да ни е криво. Криво ми е само, че такъв ГОЛЯМ отбор като Ливърпул се превръща в средняк с всяка изминала година.
изобщо какво правиш в нашия форум

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Този трансфер ще е в полза на Ливърпул. Сякаш играчите и феновете свикнаха да чакат на Суарез, когато не върви и все на него чакат. Това е допълнително напрежение върху него. Например Стъридж върши дори по-добра работа според мен. За тия 50 милиона спокойно може да си купите един класен халф и крило, като прибавим, че сте договори и Аспас. Дано Роджърс да похарчи парите от Суарез, както трябва, а не за играчи средна класа.
[center][wrapimg=]http://puu.sh/fjKd5/6ced854970.jpg[/wrapimg]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
ONCE A BLUE, ALWAYS A BLUE[/center]
Добър играч, но и голямо леке. Очаквах много като дойде, но той в половината мачове от сезона е наказан. Вкара много важни голове, но и много пъти ни проваляше в желанието си за индивидуална изява. Ако наистина се продаде за 40 млн. могат да се вземат двама по-полезни играчи. Честно казано и Брендан Роджарс нещо нямам доверие, пак ще докара някакви таланти от Джилингам и МК Донс заради дългосрочните му планове, ама отбора си затъва. Разни измислени отбори като челси и сити почнаха да стават шампиони, а ние 23 години суша.
- we are the champions
- Контакти:
gtuy написа:Добър играч, но и голямо леке. Очаквах много като дойде, но той в половината мачове от сезона е наказан. Вкара много важни голове, но и много пъти ни проваляше в желанието си за индивидуална изява. Ако наистина се продаде за 40 млн. могат да се вземат двама по-полезни играчи. Честно казано и Брендан Роджарс нещо нямам доверие, пак ще докара някакви таланти от Джилингам и МК Донс заради дългосрочните му планове, ама отбора си затъва. Разни измислени отбори като челси и сити почнаха да стават шампиони, а ние 23 години суша.
Спокойно ако не се класираме в 4-ката тоя сезон Брендан си заминава.... аз миналото лято като уволниха Краля само се учудих защо не взехме Хари Реднап доказал се мениджър а тепърва опитомяваме хора да се учат......
- Red Blood of LFC
- Контакти:
в ''The Mirror'' пише 23 милиона + Хосе Калехон..
You'll Never Walk Alone!