ralka_levskarka написа:На Гаджев и Рамос им се ходи в чужбина - това е видно.
Той Рамос си е в чужбина, по-точно не му се играе в България.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:На Гаджев и Рамос им се ходи в чужбина - това е видно.
PFC Litex написа:ralka_levskarka написа:На Гаджев и Рамос им се ходи в чужбина - това е видно.
Той Рамос си е в чужбина, по-точно не му се играе в България.
PFC Litex написа:siniq_fen написа:PFC Litex написа:Синия фен, Галин Иванов имаше уникалния шанс да се докаже в отбор без напрежение и въпреки това не показа нищо.
В Славия същата работа, направи един мач и след това 10 мача го няма.
С какво Галин Иванов е по-добър от Милен Василев, Илиан Йорданов, Рамос, че дори юношите ви, че да бъде привличан?
Аз просто ти зададох въпрос, защото ми беше интересно какво мислиш по въпросаНе ставаше дума конкретно за Галин.
В момента дискутирам Галин Иванов.
Иначе към чужденци се прибягва, когато на вътрешния пазар няма играчи, които да повишат качеството на отбора.
Да се прави селекция и трансфер само защото е такъв период е адски грешно.
Именно ние в Ловеч правим тази грешка вече няколко пъти, като вземаме разни бразилци от емнайсета дивизия.
PFC Litex написа:Тодор Христов дойде в Левски, като голмайстор на "А" група, това не са критерии, още повече, че Иванов сме имали възможност да му наблюдаваме играта всеки кръг.
PFC Litex написа:Тодор Христов дойде в Левски, като голмайстор на "А" група, това не са критерии, още повече, че Иванов сме имали възможност да му наблюдаваме играта всеки кръг.
Златане споделям мнение за футболист играл в отбора ми и щом нашите го отпратиха, то познай дали ще става за отбора на Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта