TNA Slammiversary 2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: TNA Slammiversary 2013
Струва ми се, че замунда.нет е по-класният тракер от двата.
За всеки торент сийдърите са доста повече.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Какво ви дреме на гъзо кой какъв е бе ташаци.. сваляйте от двете и си трайте!
- BLUE CHAMPIONS
Federer91 написа:Още ли има заблуден хора, които смятат НЕТ са "истинската"![]()
![]()
Това е риторичен въпрос разбира се, след като българите са доказано склонни да ги мамят и прецакват многократно ( за справка политическа ситуация).
Явно и аз съм си от "заблудените" и предпочитам така да остане. Ако се регистрирам в СЕ с акаунта на НЕТ, защо като подам сигнал за забравена парола, на мейла ми пращат писмо от НЕТ, а От СЕ ми пращат йедан курАц

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Naukata написа:Съгласен съм с мистър ЛОРДА,има един тракер с наименование замунда ,и това е ЗАМУНДА.НЕТ,и всички ние сме там.
Кратко,точно и ясно!Замунда.се е менте и това го знае всяко хлапе!

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
- Federer91
- Контакти:
"Хората се заблуждават не защото не знаят,а защото си въобразяват,че знаят."
Автор: Жан Жак Русо
Автор: Жан Жак Русо