Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2013 14:54

siniq_fen написа:
PFC Litex написа:Синия фен, Галин Иванов имаше уникалния шанс да се докаже в отбор без напрежение и въпреки това не показа нищо.
В Славия същата работа, направи един мач и след това 10 мача го няма.
С какво Галин Иванов е по-добър от Милен Василев, Илиан Йорданов, Рамос, че дори юношите ви, че да бъде привличан?

Аз просто ти зададох въпрос, защото ми беше интересно какво мислиш по въпроса ;) Не ставаше дума конкретно за Галин.

В момента дискутирам Галин Иванов.
Иначе към чужденци се прибягва, когато на вътрешния пазар няма играчи, които да повишат качеството на отбора.
Да се прави селекция и трансфер само защото е такъв период е адски грешно.
Именно ние в Ловеч правим тази грешка вече няколко пъти, като вземаме разни бразилци от емнайсета дивизия.
Последна промяна от PFC Litex на 31 май 2013 14:59, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 31 май 2013 14:54

Каква ''Селекция и лятна подготовка''след като затова отговаря МИТОВ,един разносвач на потници,вода и тъборетки,и чистач в съблекалнята на ЛЕВСКИИзображениеИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 май 2013 14:56

PFC Litex написа:В момента дискутирам Галин Иванов.
Иначе към чужденци се прибягва, когато на вътрешния пазар няма играчи, които да повишат качеството на отбора.
Именно ние в Ловеч прави тази грешка вече няколко пъти, като вземаме разни бразилци от емнайсета дивизия.

Точно това те питам, дали според теб има нужното качество в нашата А група :? Как смяташ?
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2013 14:57

След като стана ясно, че Тодор Батков оставя Николай Митов старши треньор на Левски, на "Герена" са започнали трескаво работа по селекцията за новия сезон.

Със сигурност седем футболисти няма да носят синята фланелка. Рене Михелич ще бъде върнат на Насионал Мадейра, тъй като Левски няма да се възползва от опцията за закупуване на словенеца. Договорът на Милиев изтича и той едва ли ще остане в клуба.

По всяка вероятност Пламен Димов и Милен Василев - двете трансферни разочарования от зимата ще бъдат преотстъпени под наем в други клубове от А група. Двамата грешници от мача със Славия - Димитър Везалов и Ромен Ели пък ще разтрогнат договорите си, както вероятно ще се случи и с Прохазка.

Други седем футболисти ще бъдат поставени в трансферната листа - Влади Гаджев, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Орлин Старокин, Пламен Илиев, Жоао Силва и Стефан Велев. Ръководството на клуба не иска да се разделя на всяка цена с всяко едно от изброените имена, но при конкретни оферти, които да удовлетворяват сините, то трансфери са доста вероятно.

Почти сигурно за новия сезон в Левски остават Гари Родригес, Дъстли Мулдер, Нуно Пинто, Мишо Иванов, Даниел Димов, Илиян Йорданов, Станислав Ангелов, както и някои от юношите, които поиграха малко през изминалия шампионат.

Същевременно мениджъри, близки до Тодор Батков, са започнали да предлагат куп чужденци на Ники Митов. Треньорът е започнал работа по селекцията още преди няколко дни, когато бе избратен от своите шефове да оглежда играчи в Испания и Португалия.

Ллеле майко, за Стефан Велев не съм съгласна, иначе.. яко чистка :?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 31 май 2013 15:02

siniq_fen написа:
PFC Litex написа:В момента дискутирам Галин Иванов.
Именно ние в Ловеч прави тази грешка вече няколко пъти, като вземаме разни бразилци от емнайсета дивизия.

Точно това те питам, дали според теб има нужното качество в нашата А група :? Как смяташ?

Има, друг е въпроса, че струва пари, а принципно в БГ не обичаме да вадим повечко за вътрешни трансфери, едва ли не как ще им даваме ние толкова, малко се надценяваме.
Има и друг момент, че от отбор в даден отбор почти не се случват трансфери по ред причини, примерно Литекс -> Левски, в обратния ред Левски -> Литекс е по възможно.

Иначе играчи се освобождават тогава, когато вече имаш негов заместник и той да е с една идея по-добър поне на книга.
Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 май 2013 15:02

ralka_levskarka написа:
След като стана ясно, че Тодор Батков оставя Николай Митов старши треньор на Левски, на "Герена" са започнали трескаво работа по селекцията за новия сезон.

Със сигурност седем футболисти няма да носят синята фланелка. Рене Михелич ще бъде върнат на Насионал Мадейра, тъй като Левски няма да се възползва от опцията за закупуване на словенеца. Договорът на Милиев изтича и той едва ли ще остане в клуба.

По всяка вероятност Пламен Димов и Милен Василев - двете трансферни разочарования от зимата ще бъдат преотстъпени под наем в други клубове от А група. Двамата грешници от мача със Славия - Димитър Везалов и Ромен Ели пък ще разтрогнат договорите си, както вероятно ще се случи и с Прохазка.

Други седем футболисти ще бъдат поставени в трансферната листа - Влади Гаджев, Базил Де Карвальо, Кристовао Рамос, Орлин Старокин, Пламен Илиев, Жоао Силва и Стефан Велев. Ръководството на клуба не иска да се разделя на всяка цена с всяко едно от изброените имена, но при конкретни оферти, които да удовлетворяват сините, то трансфери са доста вероятно.

Почти сигурно за новия сезон в Левски остават Гари Родригес, Дъстли Мулдер, Нуно Пинто, Мишо Иванов, Даниел Димов, Илиян Йорданов, Станислав Ангелов, както и някои от юношите, които поиграха малко през изминалия шампионат.

Същевременно мениджъри, близки до Тодор Батков, са започнали да предлагат куп чужденци на Ники Митов. Треньорът е започнал работа по селекцията още преди няколко дни, когато бе избратен от своите шефове да оглежда играчи в Испания и Португалия.

Ллеле майко, за Стефан Велев не съм съгласна, иначе.. яко чистка :?

Това за Велев е най-голямата глупост, която може да бъде написана :lol: :lol: :lol: Освен това при наличието само на двама нападатели как може да пишат, че и двамата са в трансферната листа ?! :lol: И не на последно място - трябва да сме малоумници (не че не сме го доказвали много пъти), за да разкараме пак половината или повече от половината играчи и да почнем наново. И да не са толкова добри поне трябва да запазят това ядро, иначе само се заблуждаваме, че заменяме старите с по-добри... до следващото лято.
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2013 15:07

Е то погледнато така - първите 7 да си заминат ок, никой не ги иска, мисля :? :mrgreen: , макар че за Везалов съм раздвоена.
На Гаджев и Рамос им се ходи в чужбина - това е видно.
Пламен- отдавна се знаеше, че му се готви трансфер.
Старокин - не става.
Велев, Силва и Карвальо- спокойно могат да си останат.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 31 май 2013 15:12

Карвальо ми се ще да го продадем, че да вземем някви кинти и да вземем нов на негово място. Но и да остане няма да съжалявам.
Само Левски!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 31 май 2013 15:17

ralka_levskarka написа:Е то погледнато така - първите 7 да си заминат ок, никой не ги иска, мисля :? :mrgreen: , макар че за Везалов съм раздвоена.
Старокин - не става.

Рали,много прибързано даваш оценки на това кой колко може.Я сега ми кажи кога гледа за последно Пламен Димов,щото аз така и не разбрах какво може този човек.Везалов го блокирахме на пейката и почнахме да налагаме Милиев и Ели.Вземи и наложи една двойка бранители и разчитай на тях дори и да грешат пусни поне 5 мача заедно да изиграят и тогава вземай решение.Но за тази работа се иска тренер,а ни е тази година нямаме.За това го казвам за 4-път около 27юли пак ще търсим директор-Бушон и тренер Послушник.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 май 2013 15:18

zlatan написа:
ralka_levskarka написа:Е то погледнато така - първите 7 да си заминат ок, никой не ги иска, мисля :? :mrgreen: , макар че за Везалов съм раздвоена.
Старокин - не става.

Рали,много прибързано даваш оценки на това кой колко може.Я сега ми кажи кога гледа за последно Пламен Димов,щото аз така и не разбрах какво може този човек.Везалов го блокирахме на пейката и почнахме да налагаме Милиев и Ели.Вземи и наложи една двойка бранители и разчитай на тях дори и да грешат пусни поне 5 мача заедно да изиграят и тогава вземай решение.Но за тази работа се иска тренер,а ни е тази година нямаме.За това го казвам за 4-път около 27юли пак ще търсим директор-Бушон и тренер Послушник.

Димов го взехме ей така, не ме карай да говоря тук :)

Върни се в “Архив”