Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Умопомрачен написа:Първо искам да уточня, че не гледам мачове от чужди първенства, просто защото не усещам никаква тръпка в това нещо. Винаги съм се интересувал от родния шампионат и от любимия ми отбор в него - Левски.
От идния сезон спирам не само да ходя по мачове, но няма да ги гледам нито по ТВ, нито ще ги следя по радио или интернет. Просто вече не ме вълнува, докато тая гротеска с намалявене на отборите в А група съществува. Когато това приключи, тогава отново ще проявя интерес към родния шампионат и представянето на любимия ми Левски в него.
Мога да изпиша цял ферман по темата, защо е безумие намаляването на отборите, но няма смисъл. От такива ръководители в БФС и от такива ръководители в клубовете, нормално е да очакваме някаква свръх-простотия и тя е факт. Какво ще стане? Те искат да изпишат веждите на вътрешното ни първенство с тоя номер, но ще се получи обратното - ще му избодат очите.
4 мача между отборите - губи се тръпката, особено пък в дербитата, които именно са каймака на всяко първенство. Дербитата така се обезличават и обезстойностяват.
Когато е ставало въпрос за броя на отборите, винаги съм казвал, че 16 отбора се е доказало като оптималния вариант за България. Нещо повече, ако искаме да сме като силните шампионати, трябва да помислим дори за 18 отбора. Но нека изчакаме аншлуса с Македония и тогава да ги направим 18, а до тогава, пак казвам, най-добре си е с 16. И докато не се върне този вариант, ще следя Левски само в Европа и в турнира за купата на България.
Alexx написа:Именно до повече количество мачове ЦСКА-Левски, Литекс-Левски, Лудогорец-ЦСКА, Ботев-Локо и т.н. водят до качествени изменения.
pumpo написа:Alexx написа:Именно до повече количество мачове ЦСКА-Левски, Литекс-Левски, Лудогорец-ЦСКА, Ботев-Локо и т.н. водят до качествени изменения.
Какво ще се измени? Като пишете нещо по този проблем, защо не се обосновавате? Или копи и пейст от расъжденията на Томислав!
pumpo написа:Alexx написа:Именно до повече количество мачове ЦСКА-Левски, Литекс-Левски, Лудогорец-ЦСКА, Ботев-Локо и т.н. водят до качествени изменения.
Какво ще се измени? Като пишете нещо по този проблем, защо не се обосновавате? Или копи и пейст от расъжденията на Томислав!
Avrameca написа:pumpo написа:Alexx написа:Именно до повече количество мачове ЦСКА-Левски, Литекс-Левски, Лудогорец-ЦСКА, Ботев-Локо и т.н. водят до качествени изменения.
ще се измени качеството на футбола който наблюдаваме.
pumpo написа:Avrameca написа:pumpo написа:Alexx написа:Именно до повече количество мачове ЦСКА-Левски, Литекс-Левски, Лудогорец-ЦСКА, Ботев-Локо и т.н. водят до качествени изменения.
ще се измени качеството на футбола който наблюдаваме.
Към по-добро или към по-лощо, защото според мен ще е към по-лошо! Няма да има български отбори, които да захранват "гигантите" с играчи! А както се вижда "гигантите" не могат да произвеждат собствени играчи!
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта