Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
suareshampion написа:victor__ написа:А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.
Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.
И още един въпрос - какво става с Коатес?
Абе пичове стига с това психически нестабилен ? Абе важното е един играч какво прави на терена бе мочмета за тоя клуб ! Суарес вкарва ,подава и се раздава ..това е важното ! Психиката ще се оправи ако медии ,рефери и мангали спрат да плюят срещу него ! Всички медии в англия са мангалски и праят кефа на дъртия пес . Ако Суарес си тръгне от Ливърпул ,дъртака ще умре от кеф. Едно ,че мрази Суарес ,заради случая с неговия циганин и второ мрази да гледа силни играчи в Ливърпул ,защото го е страх да не се наеме тоя гранд ,че после може да го мине по титли.
И защо ми кажи хората дават 40-50 млн за психично нестабилен футблист ..и те ли са психично болни ?
john barnes написа:тренер,значи ти искаш да дадем испански национал,световен и европейски шампион за 8 млн. и да вземем босненски национал за 15 млн.??? айде по-сериозно бе,човек...знаеш,че няма да стане тая работа.ревеш за защитници,ами ето-лебеда взе застаряващия и дебел коло туре,нали ти харесва.сега като вземе и гърка от шалке,дано останеш доволен...за мене трябва да се вземе и дефанзивен халф,ама лебеда си знае.
According to the Daily Express, Liverpool have joined Manchester City and Real Madrid in the race to sign Sevilla's Jesus Navas.
A report in Marca has it that Sevilla will only accept offers in the £17m region for the talented midfielder.
I is reported that Navas is looking for a move in the Premier League with Liverpool and Manchester City leading the race.
john barnes написа:тренер,значи ти искаш да дадем испански национал,световен и европейски шампион за 8 млн. и да вземем босненски национал за 15 млн.??? айде по-сериозно бе,човек...знаеш,че няма да стане тая работа.ревеш за защитници,ами ето-лебеда взе застаряващия и дебел коло туре,нали ти харесва.сега като вземе и гърка от шалке,дано останеш доволен...за мене трябва да се вземе и дефанзивен халф,ама лебеда си знае.
john barnes написа:тук разковничето е следното-никой голям нападател,няма да иска да дойде при нас...и 80 млн. да му вземем на суарес,няма кой голям играч да дойде-нито играем ШЛ,нито печелим някакъв трофей.ще стане обратното-ако замине суарес,лебеда ще ни напълни със средняци,тип яго аспас,джо алън,борини и тем подобни...ключът е смяна на собствениците със някой руски олигарх или арабски шейх,вадене на зверски пари,незабавна смяна на смешника лебед и довеждането на голямо мениджърско име+големи играчи...
victor__ написа:suareshampion написа:victor__ написа:А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.
Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.
И още един въпрос - какво става с Коатес?
Абе пичове стига с това психически нестабилен ? Абе важното е един играч какво прави на терена бе мочмета за тоя клуб ! Суарес вкарва ,подава и се раздава ..това е важното ! Психиката ще се оправи ако медии ,рефери и мангали спрат да плюят срещу него ! Всички медии в англия са мангалски и праят кефа на дъртия пес . Ако Суарес си тръгне от Ливърпул ,дъртака ще умре от кеф. Едно ,че мрази Суарес ,заради случая с неговия циганин и второ мрази да гледа силни играчи в Ливърпул ,защото го е страх да не се наеме тоя гранд ,че после може да го мине по титли.
И защо ми кажи хората дават 40-50 млн за психично нестабилен футблист ..и те ли са психично болни ?
караш като кон с капаци, извини ме за сравнението. какво значи психически нестабилен? така: 6 мача няма да играе, да речем ще играе следващите 6, на 7-мия някой противников играч, ше го провокира ( защото всички вече знаят, че това е лесно и носи дивидент), Суарез ше отвърне както той си знае ( или ще ме убедиш, че си е взел поука и няма да отвърне), рефера ще го изгони, ФА ще го накаже за минимум още 10 (щото нали, е рецидив), медиите ще излязат със заглавия от рода на "Канибала Суарез", нашия допълнително ше се озлоби и т.н. Т.е - съвсем реална е възможността, освен сигурните 6 които вече има, да си прибави поне една 10 още. Или си сигурен, че това няма да се случи? Доводи?
Така, задай си въпроса: какво искаш - рисков играч, за който не се знае дали ше е във форма след като изпуска началото на първенстовот, но за който съществува огромната вероятност да бъде наказан пак, т.е да изпусне поне 1/3 от мачовете. Или искаш 40-45 млн сега веднага, с които да купиш друг или други играчи. И да - естествено, ше има кой да даде тези пари - просто Суарез в друг шампионат , в друга държава, няма да има това отношение към него. Иначе - по твоята логика - никой не го иска, голям кеф ше е да си остане при нас. Нишо, че ще гледа от трибунуте. Вкл. и това, че Суарез, както и Торес не са единствените центр. нападатели в света. И Ливърпул е бил клуб и отбор и преди тях и ще бъде и след тях. Надявам се да ми отговориш
BREAKING NEWS ON SKY SPORTS: Luis Suarez confirms he wants to leave Liverpool.
Sky Sports News - Luis Suarez: "My reason for leaving is not the money, I don't feel comfortable here anymore."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта