rankoni74 написа:Написал си уникални глупости! 1.Бибишков не може да ходи! 2.На бадема Гъргоров Лудогорец не може да си позволи да му плаща! 3.Кокала е мнооого добър,ако не бяхме си платили сега да сме в Б група! 4. Гигооф за нищо не става,разсипник!
Аре без квалификации. Ако не може да водим нормален разговор по-добре да не си губим времето.
За Бибишков казах, че съм видял добри комбинации между него и Писаров. То че във тоя отбор в момента може би само при Бранеков има постоянство в добрите изяви е едно на ръка.
Бадема въобще не го следях. За това попитах някой дали знае каква е ситуацията с него.
Казах че Кокала според мен е ОК. Последните години доста не адекватни решения има от към треньори. На този фон той си е ОК.
Явно си по-запознат от мен за Гигов. За добро или лошо живеем в момента в пазарна икономика, а професионалния футбол си е доста комерсиален спорт. Ако има други варианти за спонсор на Локото дайте да ги видим кои са.
А това да играем в окръжните групи... Както казах на мен не ми се гледа кочбол. Ако на теб ти се гледа - твой избор.