blue avalanche написа:Стадиона на Монтана може да отговаря на "вашите" стандарти за А окръжна...Терен,на който не можеш да дадеш пас на 5 м,щото топката отскача от 3 бабуни и отива на 3 м встрани...
30 млн. не,ама какво ще кажеш за един депозит ПРЕДИ шампионата от едни 500 хил. лева,за да не се чудят футболистите дали ще си вземат заплатите,съдиите дали ще си вземат таксите,БФС дали ще си събере глобите и т.н.
Що се отнася до "закриването" и друг път съм го казвал:
МНОГО по-важно е българите,в края на месеца,да се "разписват" под едно 2500-3000 евро,отколкото да имаме някакво подобие на футбол.Предпочитам да съм от Лихтенщайн,всичките ми отбори да ги думкат с по 10-0(вкл. и националния),ама всички да се натискат да живеят в моята страна.Чак ли си?
Живеем в България и във времена на криза, на Монтана един ден ще и дойде и по-добрия терен, от днес за утре тия работи не стават, както им се иска на някой хора. За депозита съм напълно съгласен, това е едно от нещата които имах предвид като споменах, че просто трябва по-сериозна работа на БФС относно финансите на клубовете. Това не пречи да имаме 16 отбора по никакъв начин. Ако случайно някой не може да си го позволи в някой сезон, то идва следващия от Б група който може. Случвало се е вече.