И Липи ни оплю

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
petela
Контакти:

И Липи ни оплю

Мнениеот petela » 13 окт 2008 15:36

Бриндизи. Селекционерът на "Скуадра адзура" Марчело Липи е обиден от поведението на българските фенове, които бяха изпълнили до пръсване националния стадион "Васил Левски" за световната квалификация България - Италия (0:0) в събота, написа "Гадзета дело спорт". Специалистът призна това на пресконференцията тази вечер в Бриндизи, няколко часа след прибирането на отбора от София. Докато беше в България, селекционерът на Скуадрата нито веднъж не се осмели да обърне внимание на този факт.

"Стана ми гадно като чух как българите освиркват химна ни, призна Марчело Липи пред италианските журналисти. - Надявам се, че това, което се случи на стадиона в събота, няма да се повтори никога повече на никой мач".

Селекционерът на Италия отказа да коментира инцидентите с тифози на отбора в София. "Не съм наясно какво точно е станало и не е редно да коментирам, добави той. - Знам само това, което прочетох по вестниците, но то не е достатъчно, за да заема страна и да обвиня някого".

Хора,като го прочетох некво ми стана гадно.Смисъл аз много уважавам този треньор.Той е голям спеиалист,но ето че и той е казал,че му е направило неприятно впечатление освиркването на италианския химн.Е па да му е*ба майката,пак станахме за смях и позор.Аз бях на стадиона и не съм освирквал химна.Това наистина е много неуважително.Наистина сме далеч от Европа.
ПОДКРЕПА ЗА КРУМ САВОВ-ИСТИНСКИЯТ ЖУРНАЛИСТ!!!

Goshko
Контакти:

Re: И Липи ни оплю

Мнениеот Goshko » 13 окт 2008 15:55

Еми и мене ми стана гадно като запалиха българското знаме ама .... тва може ли да го върне не така че...

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 окт 2008 16:04

Goshko написа:Еми и мене ми стана гадно като запалиха българското знаме ама .... тва може ли да го върне не така че...

А това с нашето знаме е изродщина.Тея да ги хванеш и да ги обесиш,да разберат ,че В БЪЛГАРИЯ ИМА МЯСТО САМО ЗА БЪЛГАРИ!СМЪРТ ЗА ИТАЛИАНСКИТЕ ПУТКИ!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 окт 2008 16:08

Петелчо, не само че го освирквахме, ами второто полувреме дори за малко Липи не бе оцелен на два пъти с бутилки минерална вода, все пак си мислих че сме цивилизовани хора , но уви. Човека има право да се сърди.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 окт 2008 16:11

INZAGHI_99 написа:Петелчо, не само че го освирквахме, ами второто полувреме дори за малко Липи не бе уцелен на два пъти с бутилки минерална вода, все пак си мислих че сме цивилизовани хора , но уви. Човека има право да се сърди.

Така е,ама и италианците са големи курви.Как може така да се гаврят с националния флаг.

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 окт 2008 16:16

petela написа:
INZAGHI_99 написа:Петелчо, не само че го освирквахме, ами второто полувреме дори за малко Липи не бе уцелен на два пъти с бутилки минерална вода, все пак си мислих че сме цивилизовани хора , но уви. Човека има право да се сърди.

Така е,ама и италианците са големи курви.Как може така да се гаврят с националния флаг.

Нямам как да ти отговоря защото си прав, но какво ми направи впечатление на полувремето Г сектор запя нещо нецензурирано на Италянски по адрес на Италия нещо от сорта на ебе... си ма... Италия. ако си бил на мача си видял , че тогава хората Италянците от сектор А отговориха на тази наша простотия със сърказтични ръкопляскания, хвана ми мисълта. ;) ;) ;)
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
petela
Контакти:

Мнениеот petela » 13 окт 2008 16:20

да,ок. ;)

Потребителски аватар
jul
Контакти:

Мнениеот jul » 13 окт 2008 16:31

И аз бях в Г, ама това за скандирането идваше май откъм В - не че има значение.

Пак повтарям освиркването на химна е страшна простотия. А паленето на знамето страшна простотия на квадрат.

Ще започнат да лишават от домакинство за това и да видим тия, за които това е нормално как ще се чувстват.
ЦСКА си е ЦСКА!

Арсенал е като великите държави - никога не е толкова силен колкото изглежда и никога толкова слаб колко изглежда!

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 13 окт 2008 16:34

jul написа:И аз бях в Г, ама това за скандирането идваше май откъм В - не че има значение.

Пак повтарям освиркването на химна е страшна простотия. А паленето на знамето страшна простотия на квадрат.

Ще започнат да лишават от домакинство за това и да видим тия, за които това е нормално как ще се чувстват.

не аз тоза за Г , не го казвам с цел да наклеветя феновете на червения отбор , а го давам за пример.
ами то най-хубаво ще е така да наказват и при това жестоко
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

СинТерор
Контакти:

Мнениеот СинТерор » 13 окт 2008 16:36

Липи може да ни оплюва ама да види тяхните си "фенове", защото те ми паднаха в очите! За мен италиянските тифози са боклуци! Тия копелета които запалиха знамето ни трябваше да ядат голям бои ама се оттърваха... мамичката им мръсна :x
http://www.vbox7.com/play:5440fa7f

Върни се в “Футбол - България”