Първо искам да уточня, че не гледам мачове от чужди първенства, просто защото не усещам никаква тръпка в това нещо. Винаги съм се интересувал от родния шампионат и от любимия ми отбор в него - Левски.
От идния сезон спирам не само да ходя по мачове, но няма да ги гледам нито по ТВ, нито ще ги следя по радио или интернет. Просто вече не ме вълнува, докато тая гротеска с намалявене на отборите в А група съществува. Когато това приключи, тогава отново ще проявя интерес към родния шампионат и представянето на любимия ми Левски в него.
Мога да изпиша цял ферман по темата, защо е безумие намаляването на отборите, но няма смисъл. От такива ръководители в БФС и от такива ръководители в клубовете, нормално е да очакваме някаква свръх-простотия и тя е факт. Какво ще стане? Те искат да изпишат веждите на вътрешното ни първенство с тоя номер, но ще се получи обратното - ще му избодат очите.
4 мача между отборите - губи се тръпката, особено пък в дербитата, които именно са каймака на всяко първенство. Дербитата така се обезличават и обезстойностяват.
Когато е ставало въпрос за броя на отборите, винаги съм казвал, че 16 отбора се е доказало като оптималния вариант за България. Нещо повече, ако искаме да сме като силните шампионати, трябва да помислим дори за 18 отбора. Но нека изчакаме аншлуса с Македония и тогава да ги направим 18, а до тогава, пак казвам, най-добре си е с 16. И докато не се върне този вариант, ще следя Левски само в Европа и в турнира за купата на България.
Спирам да се интересувам от родното първенство
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Умопомрачен
- Контакти:
Спирам да се интересувам от родното първенство
Последна промяна от Умопомрачен на 31 май 2013 01:01, променено общо 2 пъти.
Левски София
- Levskar_90
Re: Спирам да се интересувам от родното първенство
Момче А група трябва да е максимум от 12 отбора, а най добре от 10. Тогава Бат ти Венци като почне да ляга на Локо СФ и Ботев Вр ще изпадне в Б група. Уговорките ще намалеят значително. Даже най - добре ще е да е от 10 отбора А група 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
4 мача между отборите - губи се тръпката, особено пък в дербитата, които именно са каймака на всяко първенство. Дербитата така се обезличават и обезстойностяват.
и аз мисля така
- blue avalanche
- Контакти:
И темата е за този подфорум,защото...
- Умопомрачен
- Контакти:
Levskar_90 написа:Момче А група трябва да е максимум от 12 отбора, а най добре от 10. Тогава Бат ти Венци като почне да ляга на Локо СФ и Ботев Вр ще изпадне в Б група. Уговорките ще намалеят значително. Даже най - добре ще е да е от 10 отбора А група
Не си дорасъл да се обръщаш към мен с "момче", това да ти е ясно - пръдльо.
А иначе, запомни от мен едно. След няколко сезона, ще си на моето мнение, не само ти, но и повечето баламурници дето сега считате намалението на отборите за някаква панацея и за титанична проява на мисълта в българския футбол. Само дето ще е късно, един вид, и ще се питате - За какво ги ручахме жабетата?
Последна промяна от Умопомрачен на 30 май 2013 23:18, променено общо 1 път.
Левски София
Умопомрачен, футбол се прави с пари, колко отбора могат да си позволят бюджет от поне 5 милиона на сезон?
Последна промяна от BadBoy на 30 май 2013 23:21, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Реал и Барса се радваме да ги гледаме по 4-5 пъти на сезон. Ако се предлага качество, ще има повече приходи за отборите, ще се играе на максимум 10 хубави стадиона и евентуално да ни изкара от батака в момента !
като идея съм съгласен, но с една уговорка. По-добре да се затегне Б-групата и от там да влизат силни отбори - така ще се увеличи комкуренцията. Ако ще и с 8 отбора да са, ако влизат отбори тип: Черноморец - София - Монтана - Видин, Калиакра, Светкавица и тем подобни, няма да имаме силна А група
Последна промяна от k_oleto на 30 май 2013 23:21, променено общо 1 път.
Умопомрачен написа:Първо искам да уточня, че не гледам мачове от чужди първенства, просто защото не усещам никаква тръпка в това нещо. Винаги съм се интересувал от родния шампионат и от любимия ми отбор в него - Левски.
От идния сезон спирам не само да ходя по мачове, но няма да ги гледам нито по ТВ, нито ще ги следя по радио или интернет. Просто вече не ме вълнува, докато тая гротеска с намалявене на отборите в А група съществува. Когато това приключи, тогава отново ще проявя интерес към родния шампионат и представянето на любимия ми Левски в него.
Мога да изпиша цял ферман по темата, защо е безумие намаляването на отборите, но няма смисъл. От такива ръководители в БФС и от такива ръководители в клубовете, нормално е да очакваме някаква свръх-простотия и тя е факт. Какво ще стане? Те искат да изпишат веждите на вътрешното ни първенство с тоя номер, но ще се получи обратното - ще му избодат очите.
Когато е ставало въпрос за броя на отборите, винаги съм казвал, че 16 отбора се е доказало като оптималния вариант за България. Нещо повече, ако искаме да сме като силните шампионати, трябва да помислим дори за 18 отбора. Но нека изчакаме аншулса с Македония и тогава да ги направим 18, а до тогава, пак казвам, най-добре си е с 16. И докато не се върне този вариант, ще следя Левски само в Европа и в турнира за купата на България.
Братле, ако не направят този вариант, скоро няма да има никаква нужда да следиш Левски или който и да е друг отбор в Европа. То за два мача, няма да си струва.
Естествено ... по добре да гледаме Пирин Гд - Ботев Враца по 2 пъти отколкото ЦСКА - Левски 4 пъти ..... Не 14 ... а 10 да ги направят, с 4 изпадащи! На всеки отбор да му е жегаво и да играе настървено всеки мач!
ПП: Нищо лично към гореспоменатите отбори!
ПП: Нищо лично към гореспоменатите отбори!
[center]

[/center]

Върни се в “Футбол - България”