Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlatan » 30 май 2013 21:11

santiliana написа:"схващам" разликата, че при възнагражденията, които взимат ритнитопковците в Левски, ако Лафчис можеше да разполага с такъв финансов ресурс, ние щяхме да сме постоянно шампиони. Значи нещата опират до кадърност и можене в управлението на един клуб. Когато си пръснал милиони, а си все с калъфки през последните почти 5 години, значи не ставаш за тая работа.Схващаш ли какво намеквам? ;)

санти нека не се караме блу е толкова Левскар колкото сме и аз и ти.
И той има право но и ти си прав с твоята теза за управление.Лощото е че аз съм много песимистично настроен с Митов още е много бос в занаята,а ние пак ще сме училище за тренери.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 май 2013 21:42

zlatan написа:
santiliana написа:"схващам" разликата, че при възнагражденията, които взимат ритнитопковците в Левски, ако Лафчис можеше да разполага с такъв финансов ресурс, ние щяхме да сме постоянно шампиони. Значи нещата опират до кадърност и можене в управлението на един клуб. Когато си пръснал милиони, а си все с калъфки през последните почти 5 години, значи не ставаш за тая работа.Схващаш ли какво намеквам? ;)

санти нека не се караме блу е толкова Левскар колкото сме и аз и ти.
И той има право но и ти си прав с твоята теза за управление.Лощото е че аз съм много песимистично настроен с Митов още е много бос в занаята,а ние пак ще сме училище за тренери.

ни най-малко имам намерение да се карам с някой, още повече- с левскар. Просто творчески спор, коментари и обсъждане кой как вижда нещата. Всеки си има позиция и си я изразява. Важното е нещата в Левски да потръгнат, това ни е общата болка...Този път нямам почти никаква вяра, че с този треньор ще прокопсаме.Дано пък да не съм прав.
Последна промяна от santiliana на 30 май 2013 21:44, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 30 май 2013 21:43

"Ако можеше да разполага...",ама не разполагаше!!!
И пак се връщаме на разсъжденията,че НЯМА опашка пред вратата!
ПП.При Лафчис,за 9 сезона сме 3 пъти шампиони.Имаме и 4-то място.Ако си спомняш,де...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 май 2013 21:48

blue avalanche написа:

"Ако можеше да разполага...",ама не разполагаше!!!
И пак се връщаме на разсъжденията,че НЯМА опашка пред вратата!
ПП.При Лафчис,за 9 сезона сме 3 пъти шампиони.Имаме и 4-то място.Ако си спомняш,де...

всичко си спомням. Но не това е въпроса. Говоря, че Батков трябва по-малко да говори (ако може даже- изобщо) пред медии и журналисти. Защото се излага и с поведението и с управленските си грешки доведе до ситуация, в която да се мъчим срещу последния от А група, при това - на Герена.А можехме да сме тотален хегемон задълго, още преди 6 години...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 30 май 2013 23:22

трябва ни ЛИДЕР на терена и поне там малко ще се успокоя.Ако Борето.Топчо и Мариян предадат това на футболерите ще ни е нужен един истински лидер на отбора ни.Говори се че и Йовов ще влезе в управата т.е. много Левскари и едва ли Тара ще може да си прави това което иска.
Но кой да бъде този футболист, към днешна дата се сещам само за Гарра Дембеле.Не знам защо ей така ми се наби в очи този играч.
Нека всеки от нас даде мнение кой може да бъде този лидер на отбора ни.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 май 2013 23:25

Лидер не се прави, лидер се раждаш, в момента в Левски такава обединяваща фигура няма, а ако чакаш да бъде трансферирана, то е по-вероятно да получиш от умрял писмо.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 31 май 2013 09:47

Ако го вземем Гарин Иванов ще а добре .От едната строна Гари , а от другата Гали и в средата Вкарвали .... 8-)

Машинииииии

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 май 2013 10:02

Малко лакърдии:
Крилото на Славия Галин Иванов е с единия крак в Левски, твърди „Меридиан Мач". Треньорът на „сини­те" Николай Митов е в много близки отно­шения с Иванов, а отделно от това ха­ресва много качест­вата му. Именно за­ради това той иска да го привлече на „Герена".
Напоследък около името на футболиста стана доста интерес­но. След успеха на Левски над Лудогорец той написа във Фейсбук: „И само Левски але! Хе-хе, браво, Ники". Заради това си действие Иванов бе порицан от боса на Славия Венци Стефанов. В сряда шефът на „бе­лите" шокира всички, като призна, че негов футболист е плакал след 1:1 на „Герена", но не назова име. Оказа се, че това е бил именно Иванов. Това е преляло чаша­та и той вече не е же­лан в „Овча купел".
Той има договор със Славия за още 1,5 г., но при първа офер­та от Левски ще бъде трансфериран. Инте­рес към него има от чужбина, но отборът на сърцето му винаги е с приоритет. Освен това той иска отново да работи със своя близък Николай Ми­тов. Потърсени за ко­ментар, от „Герена" нито потвърдиха, ни­то отрекоха.
Левски търси подк­репления в атака, тъй като Кристовао Рамос най-вероятно ще напусне, а смъртната резерва Милен Васи­лев ще бъде освобо­ден. Базил де Карвальо също е на път да стегне багажа си.
„Меридиан Мач" научи, че „сините" са разпитвали шефовете на Славия и за още една от звездите на „белите". Става въп­рос за национала Ра­дослав Димитров-Меси. Той е желан от руски отбор, но все още няма официална оферта.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 май 2013 10:07

santiliana написа:.....Говоря, че Батков трябва по-малко да говори (ако може даже- изобщо) пред медии и журналисти. Защото се излага и с поведението и с управленските си грешки доведе до ситуация, в която да се мъчим срещу последния от А група, при това - на Герена.А можехме да сме тотален хегемон задълго, още преди 6 години...

+1 :) Батков изобщо не трябва да се меси в спортно-техническата част на управлението на "Левски". За поведението му съм писал и друг път: Трябва да си забрани сам (защото друг не може да му забрани) всякакви изяви пред медиите. Според мен "Левски" има нужда от човек за връзки с обществеността (говорител) - интелигентен, разбиращ от футбол, комуникативен, с чувство за хумор, желателно левскар, който единствен да има право да говори от името на ПФК "Левски". Това разбира се не се отнася за пресконференциите на треньори (те са задължителни) и изявленията на футболисти след мачове или по друг повод - те ангажират само тях, не и клуба. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 май 2013 10:28

Евентуално идване на Галин Иванов ще вдигне класата на тима според мен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”