Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот djluka » 30 май 2013 20:32

Какво мислите за Бодуров във Левски ?

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 30 май 2013 20:34

djluka написа:Какво мислите за Бодуров във Левски ?

Невъзможно. Сега още се възстановява от контузията, която получи с националния отбор. Ще играе до зимата в Литекс и евентуално тогава или друго лято ще бъде продаден в чужбина. Не мисля, че някой отбор ще го иска още това лято след тази тежка контузия.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 май 2013 20:38

Laetitia написа:То беройци при нас или си забиват автоголове в най-неподходящия момент, или изпускат дузпи. Трябва да има забрана за трансфери откъм Стара Загора. :mrgreen:

Kато оставим това настрана Стефо Велев направи страхотен полусезон. За Везалов не бих абсолютно казал същото, но пък е по-добър и от Ели, и от Милиев, поне за мен. Жалко, че така злощастно завърши сезонът за него.

djluka написа:Какво мислите за Бодуров във Левски ?

Според мен няма как да стане, иначе е добър защитник и ще свърши работа.
Само Левски!

Потребителски аватар
djluka
Контакти:

Мнениеот djluka » 30 май 2013 20:40

Почти е възтановен от контузията, и мисля че наистина би паснал в Левски.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 май 2013 20:41

Стефан Велев играе супер. На мен ми харесват игрите му през пролетта (като изключим финала с бирите)
Не мисля, че се работи правилно за играта в защита на целия отбор. Взимат се играчи, които са приемливо добри, когато трябва просто да чистят топката и обичайно имат проблеми (сериозни) при нейното изнасяне или продължително разиграване. Там почват да бъркат, пада увереност, самочувствие и тем подобни неща и почват грешки и в игрови ситуации, които по принцип преди са елиминирали без голям зор. За това и Димов изглежда приемлив (да не кажа "най-добър") като централен бранител от наличните - по-добре изнася и разиграва топчето. Модерно е, а даже и много хубаво централните бранители да изнасят топката, но след като не могат... няма смисъл. Но няма да стане с хора, които трябва да разпределят топката, а се крият и постоянно седят до съперников състезател, вместо да търсят топката от защитниците. Така, че има много работа върху играта на отбора в защита. Не само върху индивидуалностите, с които разполагаме.

ПП Едно нещо не мога да си обясня: Дани Младенов беше подиграван толкова много, а за това момче Йорданов никой нищо не казва. Никой не може да ме убеди, че този става за резерва на Младенов! А той играе едва ли не твърд титуляр.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 30 май 2013 20:56

Мисля, че футболните ни критерии доста са паднали с годините. ;) Аз не бих казала, че някой от настоящите ни защитници е по-добър от някого, по-правилно би било да се каже, че е по-малко слаб от друг. Както се казва: "Сред кьоравите с едно око". Нивото е ниско, за да се правят сравнения.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 30 май 2013 21:14

Laetitia написа:Мисля, че футболните ни критерии доста са паднали с годините. ;) Аз не бих казала, че някой от настоящите ни защитници е по-добър от някого, по-правилно би било да се каже, че е по-малко слаб от друг. Както се казва: "Сред кьоравите с едно око". Нивото е ниско, за да се правят сравнения.

Еми и така може да е.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 30 май 2013 22:14

siniq_fen написа:
Laetitia написа:Мисля, че футболните ни критерии доста са паднали с годините. ;) Аз не бих казала, че някой от настоящите ни защитници е по-добър от някого, по-правилно би било да се каже, че е по-малко слаб от друг. Както се казва: "Сред кьоравите с едно око". Нивото е ниско, за да се правят сравнения.

Еми и така може да е.

а какво доведе до това да паднат критериите? кой е в дъното на всичката тази посредственост, в която се гърчи любимият ни отбор? Отговорът е еднозначен и пределно ясен. Няма какво да се заблуждаваме и да говорим напразно. С това управление, на един и същи кръжочник, носител на орден "Стара планина", даден му от другаря Гоце- всяка година ще преоткриваме нови и нови територии на човешката глупост и некадърност.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 30 май 2013 22:38

Sardukar написа:Стефан Велев играе супер. На мен ми харесват игрите му през пролетта (като изключим финала с бирите)
Не мисля, че се работи правилно за играта в защита на целия отбор. Взимат се играчи, които са приемливо добри, когато трябва просто да чистят топката и обичайно имат проблеми (сериозни) при нейното изнасяне или продължително разиграване. Там почват да бъркат, пада увереност, самочувствие и тем подобни неща и почват грешки и в игрови ситуации, които по принцип преди са елиминирали без голям зор. За това и Димов изглежда приемлив (да не кажа "най-добър") като централен бранител от наличните - по-добре изнася и разиграва топчето. Модерно е, а даже и много хубаво централните бранители да изнасят топката, но след като не могат... няма смисъл. Но няма да стане с хора, които трябва да разпределят топката, а се крият и постоянно седят до съперников състезател, вместо да търсят топката от защитниците. Така, че има много работа върху играта на отбора в защита. Не само върху индивидуалностите, с които разполагаме.

ПП Едно нещо не мога да си обясня: Дани Младенов беше подиграван толкова много, а за това момче Йорданов никой нищо не казва. Никой не може да ме убеди, че този става за резерва на Младенов! А той играе едва ли не твърд титуляр.

Йорданов е срашно куц и честно казано на мача с Лудогорец гледах ей така :shock: , когато направи точно центриране. Малко като Зе е, не може да центрира, но всъщност е слаб и в останалата част от играта. Поне се намира в точния момент на точното място и има немалко голове. :)
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 30 май 2013 22:43

Има някаква скорост и се опитва да върши работа в защита. 90% от центриранията му в игрови ситуации отиват на задната греда или в тъча. От корнери пък не може да изплюе и до близката греда. Аз не мога да повярвам, че удари гредата на Славия. Признавам си, че виждам прогрес с постоянното му налагане, но ми изглежда малко много бездарен. Дано да греша и момчето да свърши работа на "Левски". И все пак не виждам някакви основни качества върху, които да гради :roll:
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Върни се в “Левски”