Жълтият пясък покрил страната ни бил отровен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жълтият пясък покрил страната ни бил отровен
100% тази отрова е била пусната от самолет по заръка на някоя държава или организация.
Ее, да бе. Вие се унесохте вече. Още повече че тоя дъжд падна нощеска и почти никой не е "дишал" от него. Метали, не знам си какво, не можете да се изхождате от него, а си приличаше точно на пясък. Все едно колите бяха ходили на Офроуд. Не познавам и кякой който да се е оплакал от нещо необичайно тия дена. Хайде стига с тая световна конспирация. Кой го е.б. за България. Дори единствения терористичен акт в най-новата ни история беше насочен срещу туристи, а не срещу местни.
Колата ми втори ден е покрита с тая мизерия без да е валяло, представям си, ако беше паднал един дъжд!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Колата ми втори ден е покрита с тая мизерия без да е валяло, представям си, ако беше паднал един дъжд!
Ами ако не хванеш да я измиеш може и година да седи.
galin56 написа:W84me написа:Колата ми втори ден е покрита с тая мизерия без да е валяло, представям си, ако беше паднал един дъжд!
Мия я всяка неделя, да не съм някой безработен некадърник?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Bartolomej
- Контакти:
Може да е бил , ма вече не е
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита
Акулите нападат само от глад или при самозащита
galin56 написа:Ее, да бе. Вие се унесохте вече. Още повече че тоя дъжд падна нощеска и почти никой не е "дишал" от него. Метали, не знам си какво, не можете да се изхождате от него, а си приличаше точно на пясък. Все едно колите бяха ходили на Офроуд. Не познавам и кякой който да се е оплакал от нещо необичайно тия дена. Хайде стига с тая световна конспирация. Кой го е.б. за България. Дори единствения терористичен акт в най-новата ни история беше насочен срещу туристи, а не срещу местни.
И в коя почва и в чий язовири мислиш, че е паднал, а ? Или ти не ядеш и не пиеш..
W84me написа:galin56 написа:W84me написа:Колата ми втори ден е покрита с тая мизерия без да е валяло, представям си, ако беше паднал един дъжд!
Мия я всяка неделя, да не съм някой безработен некадърник?
Добре де, няма значение, измий си я когато искаш, твоя работа. Кажи поне, така и така не си я измил, не прилича ли ти мръсотията по нея точно като пясък или кал.
- shumkar_44
- Контакти:
Апропо, на сутринта открих и обезобразен гълъб на прага на нашия вход, ала по-скоро не вярвам да има нещо общо с дъжда.
Толстолоб, на теб съм роб.
Monteso2 написа:galin56 написа:Ее, да бе. Вие се унесохте вече. Още повече че тоя дъжд падна нощеска и почти никой не е "дишал" от него. Метали, не знам си какво, не можете да се изхождате от него, а си приличаше точно на пясък. Все едно колите бяха ходили на Офроуд. Не познавам и кякой който да се е оплакал от нещо необичайно тия дена. Хайде стига с тая световна конспирация. Кой го е.б. за България. Дори единствения терористичен акт в най-новата ни история беше насочен срещу туристи, а не срещу местни.
И в коя почва и в чий язовири мислиш, че е паднал, а ? Или ти не ядеш и не пиеш..
Виж сега, тоя дъжд който падна наистина имаше пясък във него. Поне това се вижда, че прилича на пясък/кал. Аз доколкото знам пясъка не е опасен. Българската преса и тв обяви че изследвания дъжд наистина е само с пясък и не е опасен. Аз на пръв поглед се съгласявам, а и не съм забелязал нещо странно от тогава насам. Не мога сега да го изследвам сам и да търся конспирация във всяко едно нещо необичайно което се случи в България.