Николай Митов - Фен Тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Seichov
Контакти:

Re: Николай Митов назначен за старши треньор на Левски

Мнениеот Seichov » 30 май 2013 18:04

Stanislav_Ivanov написа:Радвам се,че Митов остана ! Той беше треньор на Левски месец и половина,какво искате да научи играчите.Важното е,че ги дигна и стигна до два мача за купа и титла.Вярно загуби ги,но има и такива неща във футбола.Той си заслужи шанса да води Левски,дано го използва

Пожелавам му успех,най-вече в Европа ! :)

Хем си прав-хем не си. Дали Митофф ги е дигнал или публиката на Левски това не се знае. Но признай, че загубихте и двете купи от отбори, които нямат и наполовина от класата ви (моите уважения към тях,но Левски си е Левски). Митофф ще остане в историята със сигурност, но като треньор, който загуби две 99% спечелени купи, това не може да му се отрече. Никой друг треньор, който е бил досега в Левски това нямаше да го допусне. Толкова си може, разберете. А с изказванията си по интервюта изби и умрялата риба, така може да говори човек, който има някакви успехи, а този успя за няма и 2 месеца да изгуби всичко и да накара повече от половин България да страда, защото феновете наистина страдаха. Никой няма да му го прости това. Тоя е бита карта!

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 30 май 2013 18:52

Seichov написа:
Stanislav_Ivanov написа:Радвам се,че Митов остана ! Той беше треньор на Левски месец и половина,какво искате да научи играчите.Важното е,че ги дигна и стигна до два мача за купа и титла.Вярно загуби ги,но има и такива неща във футбола.Той си заслужи шанса да води Левски,дано го използва

Пожелавам му успех,най-вече в Европа ! :)

Хем си прав-хем не си. Дали Митофф ги е дигнал или публиката на Левски това не се знае. Но признай, че загубихте и двете купи от отбори, които нямат и наполовина от класата ви (моите уважения към тях,но Левски си е Левски). Митофф ще остане в историята със сигурност, но като треньор, който загуби две 99% спечелени купи, това не може да му се отрече. Никой друг треньор, който е бил досега в Левски това нямаше да го допусне. Толкова си може, разберете. А с изказванията си по интервюта изби и умрялата риба, така може да говори човек, който има някакви успехи, а този успя за няма и 2 месеца да изгуби всичко и да накара повече от половин България да страда, защото феновете наистина страдаха. Никой няма да му го прости това. Тоя е бита карта!

А ако не беше той,нямаше да стигнем до мач за титлата нали ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 30 май 2013 18:57

Добър,лош - това е. Новият старши треньор на Левски се казва Николай Митов. И аз исках друг,но това е. Оттук нататък успех на Митов и дано догодина да наричаме Борат гений за решението,което е взел.
110 години любов!

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 30 май 2013 19:06

УЧЕНИКЪТ НА КОКАЛА, КОПЕЛЕ??? :o

Губим поредна титла още от май месец предишния сезон, поради "суперадекватен " избор на тренер. Дано Ники Митов все пак да ме оправдае. :roll:
Построяването на новия сектор също би било някакво оправдание... чакаме... :oops:

Само Левски!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 май 2013 19:17

Честито!Много добър ход на Батков.Митов си е чистокръвен левскар и дава всичко за отбора си.Трябва да му се гласува доверие и да му се даде шанс да работи спокойно поне 5-6 години за да изгради боеспособен отбор.Ако до това време не успее да се докаже тогава Батков може да го уволни от Левски,но до тогава-търпение!И ще видите,че Митов ще ви се отблагодари.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 май 2013 19:34

Всички приказват какви лоши ни били играчите, треньорите,първенството ни било слабо,но днес като гледах мача с Япония повечето играчи си бяха от нашия шампионат и чак толкова зле не са се представили.Винаги сме страшно негативно настроени затова не ни се получават нещата.То в ЛЕВСКИ кой ли не се пробва за треньор така че аз не виждам проблем Ники Митов и той да не получи шанс ,де факто той още няма загубен мач от игра.И на мен ми се иска да мачкаме всичко живо в А група ама реалностите са други.Мисля че едно нещо трябва да направи Ники Митов като препоръка да е по смел и да пуска младите да не се плаши да ги налага .Няма да е лошо, ако привлекат още един помощник треньор който да се занимава с тактиката на отбора щото отбора ни определено куца тактически,иначе хубаво надъхване няма грешка,но някои мачове трябва да се вземат и с мозък ,и най- хубаво ще е да не е българин,щом толкова футболисти-чужденци намираме горе-долу сносни все ще се намери и някой пом.тренер някой италианец,испанец,холандец,португалец, не знам дали съм прав, но определено играем някаква система юруш която не отива на клуб като ЛЕВСКИ, да се спазва тактическата дисциплина а не всеки да си прави каквото иска по терена,давам пример с ГАДЖЕВ всички видяхме как играе в национала,какво играе в ЛЕВСКИ - лута се като муха бе глава и изобщо не си дава много зор.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 30 май 2013 19:39

Levskar_90 написа:След като не дойде Херо, е нормално да остане втория най-добър треньор в България - Николай Митов. Пожелавам успех на Ники ние левскарите вярваме в него. 8-)

:lol: :lol: :lol:

Popokatepetal
Контакти:

Мнениеот Popokatepetal » 30 май 2013 19:46

След провала срещу Славия, единствената ми утеха беше, че дори тотално неадекватен ръководител , като лицето Тодор Батков, ще се усети, че Митов не е треньор за отбор като Левски. За пореден път, обаче се оказа, че съм надценил управленския потенциал на любимия ни ръководител.
Още изказването му след мача с Лудогорец за това как отбора вече имал облик, как видиш ли само 1-2 попълнения ни трябвали, започнах да се притеснявам, че нещата ще завършат по добре познатия ни сценарий. И тези думи бяхя след мач, в които не направихме нито една смислена атака за 90 минути, гола ни беше от рикушет, а гостите се бяха прибрали в половината си, не защото ние ги натикахме там, а защото страхливия им треньор така реши.
Много ми се иска Митов да успее да изгради добър отбор, но съм супер песимистично настроен. Дори само като го слушам как говори и ми става лошо.Начина му на мислене наподобява това на Стойчо Mладенов - мотивация, себераздаване.... ок няма нищо лошо, даже супер.Но нали всичкото това трябва да е стъпило върху някаква тактическа грамотност, техническа база, селекция и т.н. Само с тичане футбол не се играе. А точно това гледахме в мачовете му начело на Левски. Тактика - 0. Мисъл - 0. Тичане - 10. Kъсмет - 10. Ето така стигнахме до мач за титлата. Всички го виждахме и осъзнавахме, но нали сме си фенове - емоциите взеха връх. Сега обаче на трезва глава, наистина трябва да се замислим, дали наистина човек като него има умствения капацитет да реши проблемите в играта на отбора. Според мен - НЕ.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 30 май 2013 19:49

Честито !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 30 май 2013 20:04

Old_death написа:Честито !

Честито и на вас за Лаптопа.
СПУКАНОГЪРНЕ

Върни се в “Архив”