Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 30 май 2013 16:17

suareshampion написа:Ван Гаал отказа а Бенитес абсурд с тия смешни финанси да е изявил желание . :) И по одбре ,че не дойде . :)
Джони не си измисляй моля ти се :)

Ами като не си в час малко се порови из нета.
Всъщност Ван Гаал беше гласен за заместник на Камоли,а Мартинез да е треньор.В последствие Брендо като дойде едно от изискванията му беше да няма спортен директор на главата си.... и идеята с Ван Гаал пропадна.Някъде през есента Ван Гаал каза,че е бил много близко до клуба... но не се е получило.
Бенитес по принцип искаше да поеме клуба и даже беше изумен как даже не са го поканили на разговор след уволнението на Краля.ФСГ обаче си имаха друго виждане за треньор.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 16:23

styopa написа:
suareshampion написа:Ван Гаал отказа а Бенитес абсурд с тия смешни финанси да е изявил желание . :) И по одбре ,че не дойде . :)
Джони не си измисляй моля ти се :)

Ами като не си в час малко се порови из нета.
Всъщност Ван Гаал беше гласен за заместник на Камоли,а Мартинез да е треньор.В последствие Брендо като дойде едно от изискванията му беше да няма спортен директор на главата си.... и идеята с Ван Гаал пропадна.Някъде през есента Ван Гаал каза,че е бил много близко до клуба... но не се е получило.
Бенитес по принцип искаше да поеме клуба и даже беше изумен как даже не са го поканили на разговор след уволнението на Краля.ФСГ обаче си имаха друго виждане за треньор.

Е защо на Джони не направи забележка за Ван Гаал а на мен ? хаха аз знам защо ..не ми отговаряй :) Аз не съм казвал ,че Ван Гаал е отказал за поста мениджър ,нали ? Много добре знам какво става в клуба моето дете ..недей да ме учиш а попивай :)
Бенитес добре ,че не дойде ..защото с това лошо наследство и с тия финанси и 7 място нямаше да хванем с него . :)
А ти по принцип не плюеше ли Бенитес по хиляда пъти на ден ? :) ей какъв трън съм не е истина ...потъпкват желания ,принципи и всичко щом стане въпрос да ми опонират ..миличките ми те :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 30 май 2013 16:32

Ами по принцип говоря и на двамата.Просто съм взел последното изречение.Все пак и двамата приказвате нещо което не е точно така както беше...
А до плюенето хиляди пъти по Бенитес... няма такова нещо.
За мен човека даде каквото можа.Добър треньор си е,но вечни неща във футбола няма.При него просто му изтече времето.Изпокара се с част от отбора.Изпокара се с Пери.Глупостта Роби Кийн.Иначе от друга страна с неговия футбол(естествено и с далеч по-различни възможности на отбора спрямо сега) може да не станахме шампиони,но си бяхме голям фактор в ШЛ.
Всяко начало си има и край.Това е.
А между друго да си трън... не се величай.Просто си приеми факта,че имам доста отвратително мнение за теб.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 30 май 2013 17:35

styopa написа:Ами по принцип говоря и на двамата.Просто съм взел последното изречение.Все пак и двамата приказвате нещо което не е точно така както беше...
За мен човека даде каквото можа.Добър треньор си е,но вечни неща във футбола няма.При него просто му изтече времето.Изпокара се с част от отбора.Изпокара се с Пери.Глупостта Роби Кийн.Иначе от друга страна с неговия футбол(естествено и с далеч по-различни възможности на отбора спрямо сега) може да не станахме шампиони,но си бяхме голям фактор в ШЛ.
А между друго да си трън... не се величай.Просто си приеми факта,че имам доста отвратително мнение за теб.

E,не може да говориш така с най големия спец във форума.Може само да "попиваш" мъдрите слова на господ бог , и то с наведена глава,смирено.Човекът има желязна логика и не може да не си на неговото мнение , обаче за всяко нещо се обръща към Джонката: "Е, кажи Джонка.. Джонка къде си да коментираш онова.."
(С Джонката може да не съм съгласен понякога, ама той поне се държи мъжкарски и не поучава .)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 май 2013 18:11

@LFC_360
Liverpool are holding out on 14m Euros for Kyriakos Papadopoulos. Schalke expect around 16-17m Euros. Stiff upper lip.

Предлагаме 14 милиона евро за Пападопулос, но Шалке искат 16-17 и засега нещата са в застой.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 18:12

kadett1 написа:
styopa написа:Ами по принцип говоря и на двамата.Просто съм взел последното изречение.Все пак и двамата приказвате нещо което не е точно така както беше...

E,не може да говориш така с най големия спец във форума.Може само да "попиваш" мъдрите слова на господ бог , и то с наведена глава,смирено.Човекът има желязна логика и не може да не си на неговото мнение , обаче за всяко нещо се обръща към Джонката: "Е, кажи Джонка.. Джонка къде си да коментираш онова.."
(С Джонката може да не съм съгласен понякога, ама той поне се държи мъжкарски и не поучава .)

Е към кой да се обърна бе кадетчо ? Към теб ли или към ония стьопчо ? Дето си нямате грам понятие от футбол ? :)
С Джони си пишем от много време ,имаме си закачка и така ..можем да си говорим всичко ,но никой не се засяга.
Джони гледай кви свирки ти праят бе човек ..на мой гръб хаха ..ти си мъжкар а аз съм п..ка :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 18:14

Gil-galad написа:
@LFC_360
Liverpool are holding out on 14m Euros for Kyriakos Papadopoulos. Schalke expect around 16-17m Euros. Stiff upper lip.

Предлагаме 14 милиона евро за Пападопулос, но Шалке искат 16-17 и засега нещата са в застой.

Ще клекнат ..14 млн им стигат на германците . Тоя звяр го броя за 99% сигурен .

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 май 2013 18:20

В момента сме горе-долу в положението на Дортмунд отпреди 5-6 години.От средняк едвам избегнал фалита виждате в какво се превърнаха в момента.Естествено това няма да стане с магическа пръчка,нито още следващия сезон,но това е пътя-да се взимат млади,перспективни и не скъпи футболисти с надеждата да станат звезди при нас.Зора е веднъж да издрапаме до тая прословута ШЛ,оттам нататък ще е по-лесно.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 18:21

Dr. Phibesr написа:Прозорецът още не е отворен, а вече се водим с 2 нови попълнения и то в проблемни зони, и то за малко пари, погледнато от към модерния футболен пазар. Върнете съм към началото на първото изречение и си дайте сметка, моля, че хвърляте искри как не сме намерили заместник на непродадения Суарез :)

На мен лично, също ми допада на къде отиват нещата с трансферите. Доста любопитни са, а и пак се връщам към първото си изречение. [:

ПС:

ЛордСър ( "БатеШефе"), прогреса на Суонзи го мери през сезон 2013/2014. Същото се отнася и за прогреса на Ливърпул, другари ми по крачка.

Абсолютно.Точно така се прави .Брендън се опари миналото лято и сега рано рано си оплита кошницата . Хубаво е всички нови да започнат подготовката на 2 юли ,за да се сработят малко от малко и Брендън да избистри титулярния състав до началото на първенството.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 18:27

Ще се хвърля от седмия етаж от мъка ,че ти е отвратително мнението за мен :) Който както подходи към мен ,ще получи същия тон и отношение.Също така много се дразня ,когато вида някой да плюе добрите играчи и треньори в Ливърпул и да възхвалява слабите .Направо откачам . :)

Върни се в “Ливърпул”