Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 30 май 2013 13:52

стига бе,човек...не виждаш ли,че човека си е средняк отвсякъде? или си държиш на позицията за него,друго обяснение нямам,защото все пак си в час със футбола.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 30 май 2013 13:59

john barnes написа:стига бе,човек...не виждаш ли,че човека си е средняк отвсякъде? или си държиш на позицията за него,друго обяснение нямам,защото все пак си в час със футбола.

john barnes,
не ви подхожда да сте вън от топ-4 за поредна година,затова ви пожелавам да го разкарате тоя некадърник и да си назначите един ХАЙНКЕС,тоя БР откакто се отърваха от него Сундзъ взеха купа. ;)
Последна промяна от LordSirAlexFerguson на 30 май 2013 14:34, променено общо 1 път.
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 май 2013 14:27

и аз искам хайнкес,ама няма как да стане...не и със тия собственици.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 14:29

john barnes написа:стига бе,човек...не виждаш ли,че човека си е средняк отвсякъде? или си държиш на позицията за него,друго обяснение нямам,защото все пак си в час със футбола.

средняк предняк ..това е моя човек ! :)
Май много бързо забрави Далглиш в какво трагично състояние остави тоя клуб ?? Май забрави ,че никой голям треньор не искаше и да чуе за Ливърпул ,защото с това наследство и с тия средства щеше да се провали и да опетни името си ???
Роджърс се нагърби ,прояви смелост и направи много за отбора до момента ..аз оценявам това ..доволен съм от работата му .. и му имам пълно доверие за в бъдеще !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 30 май 2013 14:35

Прозорецът още не е отворен, а вече се водим с 2 нови попълнения и то в проблемни зони, и то за малко пари, погледнато от към модерния футболен пазар. Върнете съм към началото на първото изречение и си дайте сметка, моля, че хвърляте искри как не сме намерили заместник на непродадения Суарез :)

На мен лично, също ми допада на къде отиват нещата с трансферите. Доста любопитни са, а и пак се връщам към първото си изречение. [:

ПС:

ЛордСър ( "БатеШефе"), прогреса на Суонзи го мери през сезон 2013/2014. Същото се отнася и за прогреса на Ливърпул, другари ми по крачка.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2013 14:46

Разбира се,че е средняк!
Но като му гледам трансферите е решил да превръща в средняк и Ливърпул.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 30 май 2013 15:05

Добре ,бе нали искате Суарез да остане ?!?!?! сега последно искате ли звезди в отбора или не ?! Брендан откъде да ги намери тия пари за звезди той да не е печатница ! да продават Суарез за 70 милиона да купи Бейл или Роналдо барем да сте доволни.....

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 май 2013 15:08

suareshampion написа:

Май много бързо забрави Далглиш в какво трагично състояние остави тоя клуб ?? Май забрави ,че никой голям треньор не искаше и да чуе за Ливърпул ,защото с това наследство и с тия средства щеше да се провали и да опетни името си ???
Роджърс се нагърби ,прояви смелост и направи много за отбора до момента ..аз оценявам това ..доволен съм от работата му .. и му имам пълно доверие за в бъдеще !

тука си в грешка и то много голяма...ван гаал и бенитес изявиха желание да поемат клуба,но на янките им трябваше послушник,който да не реве за пари,да ги гледа в очите с влажен поглед и да дрънка по медиите за израстването на отбора.все пак не всеки е писал 240 страници за разцвета на Ливърпул :) :) :)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 30 май 2013 15:17

we are the champions написа:Добре ,бе нали искате Суарез да остане ?!?!?! сега последно искате ли звезди в отбора или не ?! Брендан откъде да ги намери тия пари за звезди той да не е печатница ! да продават Суарез за 70 милиона да купи Бейл или Роналдо барем да сте доволни.....

Да изчака поне продажбите,защото все ще ги докараме до 50 милиона за трансфери.
Да купи 1 класен футболист,а после да си купува ''звезди'' от изпаднали отбори за по 9 милиона..................
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 май 2013 16:09

john barnes написа:
suareshampion написа:

тука си в грешка и то много голяма...ван гаал и бенитес изявиха желание да поемат клуба,но на янките им трябваше послушник,който да не реве за пари,да ги гледа в очите с влажен поглед и да дрънка по медиите за израстването на отбора.все пак не всеки е писал 240 страници за разцвета на Ливърпул :) :) :)

Ван Гаал отказа а Бенитес абсурд с тия смешни финанси да е изявил желание . :) И по одбре ,че не дойде . :)
Джони не си измисляй моля ти се :) Знам ,че бленуваш за Бенитес ,но неговото време в Ливърпул отдавна изтече . :) Да не говорим ,че изтича времето и на неговата защита и вратар :) От както са в Ливърпул няма нищо насреща ,нищоо :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”