Петиция: Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Петиция: Не на връщането на цигарения дим в заведенията

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2013 13:07

Alexx написа:Такъв филм няма бате. Значи преди като имаше отделни зали за пушачи и непушачи ако има компания от 5 човека и примерно 4ма не пушат и един пуши трябваше да се съобразим с горкия пушач да може да се трови, но и ние покрай него трябваше да търпим дима около нас(който разбира се не идваше само от него). В нормалните страни е възприето,че ако в някое помещение(независимо дали става дума за заведение,офис или дом) има 5 пушачи и 1 непушач, мнозинството се съобразява с него.
И между другото понеже повечето българи се пишат големи православни християни ще им кажа,че тези които пушат и се мислят за християни вероятно ще горят в ада. :mrgreen: Приятен ден. :)

Престани да демагогстваш и прочети внимателно какво съм написал.А колкото до християнството,точно тези държави,които наричаш нормални унищожават цялата морална и ценностна система в/у,която е построено и не само то,но и ценностната и морална система на човечеството, от както съществува нашата цивилизация. Поели са по пътят на пълната деградация на обществото.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 май 2013 13:11

demy27 написа:
СТАМАТ написа:
CSKA V-na написа:Аз съм за връщане на пушенето в заведенията, но при условията за които се говори. Отделна зала. С добра вентилация и строг контрол. Аргументите- откакто въведоха забраната, аз и моите приятели, които сме платежоспособни клиенти, спряхме да ходим по заведения през деня за обяд или след края на работния ден. Това да седнеш, да си поръчаш нещо и да ходиш, като някое такси, да излизаш навън, че да пушиш е ужас, пробвахме, не става. И почнахме да се събираме по офиси или кантори, да пазаруваме от магазините и да си правим сбирки и естествено да пушим, без да се съобразяваме. Познатите ни съдържатели на такива заведения, дето ходихме, пропищяха, никой не влиза през деня, а тези непушачи дето влизат и хапват набързо, естествено, че не правят никакъв оборот. И хората чакаха с нетърпение, да се затопли, да отворят летните градини и веднага казаха, че се е вдигнала работата, защото вече ходят много повече хора и си пушат на спокойствие и не сядат на една бърза салата с чаша бира, а се почват едни тежки софри, съответно оборота е по-висок. Нещо по тази закономерност да кажете, защитници на забраната за пушене или е случайност? После до сега забраната беше през деня в заведенията и в ресторантите. След 23ч., в което нощно заведение- клуб, дискотека, пиано-бар или каквото се сетите да отидеш, няма проблеми с пушенето, когато тръгват проверките, се предупреждава и се преустановява, ама това ще е веднъж в месеца. Така, че нека всеки да си има правата, аз съм глупак и се тровя с пушенето, но аз съм си го избрал, затова нека не ми се ограничава тази възможност, аз не съм намалил цигарите откакто въведоха забраната, напротив заради много неща, дори доста ги увеличих. Същевременно уважавам и желанието на непушачите да не се тровят от нашия цигарен дим. Затова разрешение, само за места, където действително може да се обособят отделни помещения с добра вентилация и не с пародията дето беше, общо помещение на половината маси пише за пушачи, на другата половина за непушачи, а дима е из цялото помещение. Абе много сме вързали и цъфнали, че сега и за това да спорим и се настройваме кой е за и кой против.

Прекалено си толерантен!!!

Не може някои хора да искат да не се пуши в помещения създадени за пиене и пафкане!!! Те ако искат да ходят по църкви и да дишат дима от канцерогенния тамян!!! Утре ще поискат и забрана на пиенето в кръчмите, паленето на огън на открито и какво ли още не!!! Горките хорица не разбират, че ако продължават да ни отнемат конституционните права, ЩЕ ИЗДИГНЕМ ПУШЕНЕТО В РЕЛИГИЯ И ЩЕ СИ СЪЗДАДЕМ ОБРЕДНИ ДОМОВЕ КЪДЕТО СЕ ПУШИ ВЪВ ВЪЗХВАЛА НА БОГ ДИМ!!!! ТОВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ ГО ЗАБРАНИ, ЗАЩОТО ПРОТИВОРЕЧИ НА ВСИЧКИ КОНСТИТУЦИИ ПО СВЕТА!!!! НАШАТА НОВА РЕЛИГИЯ ВЪВ ВЪЗХВАЛА НА БОГ "ДИМ" ЩЕ ПРИВЛЕЧЕ МИЛИОНИ ПОКЛОННИЦИ, КОЕТО НЕ Е ДОБРЕ, НО " НЕ ПРАВИ ТОВА, КОЕТО НЕ ИСКАШ ДА НАПРАВЯТ И НА ТЕБ"!!!! КОЙТО ПОСЕЕ ВЕТРОВЕ, ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ!!!
ПУШЕНЕТО НА ОТКРИТО(СТАДИОНИ) И В ЗАВЕДЕНИЯ СЪЗДАДЕНИ ЗА ТАЗИ ЦЕЛ, Е КОНСТИТУЦИОННО ПРАВО!!! НЕПУШАЧИТЕ ИМАТ ПРАВОТО ДА ИЗБИРАТ, НО АЗ НЯМАМ ПРАВО ДА ИЗБИРАМ И ДИШАМ ОТРОВНИТЕ ГАЗОВЕ ОТ АВТОМОБИЛИ, ЗАВОДИ ФАБРИКИ ТЕЦОВЕ, ПОЛИГОНИ И Т.Н!!!! НАГЛОСТТА НА НЯКОИ ХОРА Е УНИКАЛНА???? КАТО НЕ ИСКАШ ДА ДИШАШ СВЕЩЕНИЯТ ТЮТЮНЕВ ДИМ, ХОДИ НА ОПЕРИ, ТЕАТРИ ИЛИ КРЪЧМИ ЗА НЕПУШАЧИ!!!!

Стамат изригна!
Колкото и да ти е тъжно, даже и сега да се свали забраната от Европа са показали какъв е пътя и няма да ни търпят. И тогава ще ти бъде още по-мъчно. Аз не знам дали конституцията забранява на всички които са недоволни от забраната да вземат и да се гръмнат.

Точно това не може да забрани конституцията!!! Не може да ми забрани да се гръмна, да се тровя, да се паля и т.н.!!! Ти приказваш "бадева", наизуст, лъжи!!! В Германия, си влизаш спокойно в интернет клуб и до компа ти е положен ПЕПЕЛНИК!!!!! ТИ СИ ДРЪНКАЙ, ЗА ПРАВИЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ!!!!:)))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 май 2013 13:16

СТАМАТ написа:
Точно това не може да забрани конституцията!!! Не може да ми забрани да се гръмна, да се тровя, да се паля и т.н.!!! Ти приказваш "бадева", наизуст, лъжи!!! В Германия, си влизаш спокойно в интернет клуб и до компа ти е положен ПЕПЕЛНИК!!!!! ТИ СИ ДРЪНКАЙ, ЗА ПРАВИЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ!!!!:)))))

Тогава защо не отидеш в Германия да си пушиш на воля по интернет клубовете, вместо да се буташ тук, където е забранено. Конституцията ти дава право на такъв избор. Не знам как е обаче в заведенията за хранене в Германия. Сигурно между ножа и вилицата те чака пепелник.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 30 май 2013 13:16

demy27 написа:Колкото и да ти е тъжно, даже и сега да се свали забраната от Европа са показали какъв е пътя и няма да ни търпят. И тогава ще ти бъде още по-мъчно. Аз не знам дали конституцията забранява на всички които са недоволни от забраната да вземат и да се гръмнат.

То бива да си със слугински манталитет,ама твоето е супер сервилничене.Ние не сме колония и ще се съобразяват с нашите правила,традиции и манталитет,не аз с техния на територията на моята страна.Дреме ми на мен за пропадащата и деградираща "Европа"!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 30 май 2013 13:32

demy27 написа:
СТАМАТ написа:

Тогава защо не отидеш в Германия да си пушиш на воля по интернет клубовете, вместо да се буташ тук, където е забранено. Конституцията ти дава право на такъв избор. Не знам как е обаче в заведенията за хранене в Германия. Сигурно между ножа и вилицата те чака пепелник.

В ЗАВЕДЕНИЯТА ЗА ХРАНЕНЕ Е КАТО В ЦЪРКВИТЕ!!! ПРОСТО ЧОВЕК ИЗБИРА, А НЕ МУ НАЛАГАТ!!!!:)))))))))
АЙДЕ ПОЧНАХМЕ ГИ ЯПОНЦИТЕ 0:1!!! :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 30 май 2013 14:12

СТАМАТ написа:
demy27 написа:

Стамат изригна!
Колкото и да ти е тъжно, даже и сега да се свали забраната от Европа са показали какъв е пътя и няма да ни търпят. И тогава ще ти бъде още по-мъчно. Аз не знам дали конституцията забранява на всички които са недоволни от забраната да вземат и да се гръмнат.

Точно това не може да забрани конституцията!!! Не може да ми забрани да се гръмна, да се тровя, да се паля и т.н.!!! Ти приказваш "бадева", наизуст, лъжи!!! В Германия, си влизаш спокойно в интернет клуб и до компа ти е положен ПЕПЕЛНИК!!!!! ТИ СИ ДРЪНКАЙ, ЗА ПРАВИЛНИЯ ЕВРОПЕЙСКИ ПЪТ!!!!:)))))[/quote]

Ако искаш да се гръмнеш си е твоя работа, ако решиш да се гръмнеш и не се улучиш е престъпление и проява на некадърност, в твоя случай - престъпна некадърност. :twisted:
105 години / 4 поколения ботевисти!

dromihait
Контакти:

Мнениеот dromihait » 30 май 2013 14:43

Един необмислен и дискриминационен закон, който бе отречен от живота, си отива в небитието. Амин!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 30 май 2013 16:09

В Швейцария се пуши НАСЯКЪДЕ, в Австрия се пуши НАВСЯКЪДЕ, в Англия , във Франция се пуши в определени лонгове, в Португалия, в Испания навсякъде се пуши ина никой не му пука !

ЗАВЕДЕНИЯТА СА СЪЗДАДЕНИ ДА СЕ ПИЕ И ДА СЕ ПУШИ !

е*ЕТЕ СЕ В *ЪЗА НЕПУШАЧИ !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 30 май 2013 16:44

GOLEADOR написа:Срамно е здравният министър да лобира за връщане на тютюнопушенето на обществени места!На нея не и пука за здравето на българите.Нека се тровят,нали тя от това ще забогатее!Оставка!
Изображение

По-срамно е,когато гласувалите за забрана на пушене на обществени места депутати и здравния министър, нарушават приетите от тях закони и си пушат най-демонстративно в заведенията ;)
Последна промяна от CTAHKO на 30 май 2013 16:48, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 30 май 2013 16:44

favaca8888 написа:В Швейцария се пуши НАСЯКЪДЕ, в Австрия се пуши НАВСЯКЪДЕ, в Англия , във Франция се пуши в определени лонгове, в Португалия, в Испания навсякъде се пуши ина никой не му пука !

ЗАВЕДЕНИЯТА СА СЪЗДАДЕНИ ДА СЕ ПИЕ И ДА СЕ ПУШИ !

е*ЕТЕ СЕ В *ЪЗА НЕПУШАЧИ !

Швейцарци, Австрийци, Англичани, Французи, Испанци и Португалци са толерантни и ако ги помолиш да не те тровят ще се извинят и ще изгасят цигарата. Заради такива индивиди като теб закона трябва да е още по-жесток и трябва да има още по-сериозни забрани.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Върни се в “Свободна зона”