Тоя в студиото: Съжалявам че трябва да ме видите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
MaRTo1233 написа:Made in Japan!![]()
![]()
Тоя в студиото: Съжалявам че трябва да ме видите![]()
![]()
![]()
blue_loudog написа:Beck's написа:Какво правил Делев на терена, ми тича и пресира най-много от всички, като топката е в половината на Японците ама вие сте баш селекционери.............. Смешна работа .....
Е посмей ни се бе, Бекаме! То само с пресиране не става- треа и топката да се пипа поне по веднъж на полувреме!
we are the champions написа:Ако БНТ ,не направят гаф просто няма да са те .
modor написа:we are the champions написа:Ако БНТ ,не направят гаф просто няма да са те .
И какво са виновни БНТ?
Beck's написа:blue_loudog написа:Beck's написа:Какво правил Делев на терена, ми тича и пресира най-много от всички, като топката е в половината на Японците ама вие сте баш селекционери.............. Смешна работа .....
Е посмей ни се бе, Бекаме! То само с пресиране не става- треа и топката да се пипа поне по веднъж на полувреме!
Бекс е бира приятел, ама толкова разбираш ! Не ставало само с пресиране, че той Спас ги гони абсолютно на всякъде и грешат, след което има контра атака или и тези ти детайли от футболната терминология са ти непонятни. Не става само с ХЕЙТ брато, малко и подкрепа трябва! НЕ съм седнал да търся сметка, защо играе Гаджев, Г.Илиев и тн, просто гледам и вярвам на Пената!
blue_loudog написа:Beck's написа:blue_loudog написа:Beck's написа:Какво правил Делев на терена, ми тича и пресира най-много от всички, като топката е в половината на Японците ама вие сте баш селекционери.............. Смешна работа .....
Бекс е бира приятел, ама толкова разбираш ! Не ставало само с пресиране, че той Спас ги гони абсолютно на всякъде и грешат, след което има контра атака или и тези ти детайли от футболната терминология са ти непонятни. Не става само с ХЕЙТ брато, малко и подкрепа трябва! НЕ съм седнал да търся сметка, защо играе Гаджев, Г.Илиев и тн, просто гледам и вярвам на Пената!
Не хейтвам бе брат, ама не съм съгласен, че Спас Делев изобщо трябва да получава повиквателна! Квото и да си говорим и Гаджев И Г.Илиев играят прилично, за разлика от Спаско!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост