Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Re: Черноморец иска наказание за Левски заради Херо

Мнениеот Жоржиньо » 30 май 2013 12:23

Като не вземете лиценз и ви изхвърлят ще видите как ще припка да дойде в Левски,ама ще яде дървото.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 май 2013 12:28

bianchi написа:Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Oбъркал си се :? Освен подлога на жълтурите е подлога и на делиорманци. Интересно ми е, ако Орешарски дръпне парите от КТБ и Домуса остави делиорманци, дали ще пуска теми със същата настървеност :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 май 2013 12:48

Черноморец да върне стадиона на Нефтохимик!!!

Потребителски аватар
Stanimir-74

Мнениеот Stanimir-74 » 30 май 2013 12:57

Levskar_90 написа:
Parmalat написа:
Levskar_90 написа:Кои бяха Черноморец ? Едва ли някой ще им обърне внимание :lol:

Ето заради такива тикви като теб футболът ни е в тинята.Защото се мислите за богопомазани от къде ли не,но всичко се връща рано или късно.

Какво ще се върне бе ? Да ние сме богопомазани за разлика от вас и винаги ще е така, свиквай 8-)

И въпреки, че сте богопомазани и че на важат законите за вас, че за пребити полицаи и 4-5 случая на свастики и нацистки поздрави любимото ви БФС беше отново толерантно с вас - ПАК СЕ ХВАНАХТЕ ЗА ПАЛЦИТЕ!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2013 12:57

bilyaletdinov написа:
[quote="bianchi написа:Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Не нося очила :lol: "]Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Oбъркал си се :? Освен подлога на жълтурите е подлога и на делиорманци. Интересно ми е, ако Орешарски дръпне парите от КТБ и Домуса остави делиорманци, дали ще пуска теми със същата настървеност :lol:[/quote]

Биянке не нося очила :lol: .Явно много те дразня щом постоянно ме нападаш.Пия по 2 двулитровки на ден алкохилик съм,пуша трева и ходя по курви :lol:

Билядедидиднов очаквах да се появиш по-рано нещо заксъня.Уважавам Ботев заради публиката им,която е номер 1 в България и правилните инвестиции,а Лудогорец заради професионализма.Пропусна да кажеш че съм подлога и на Литекс можеш да се корегираш още днес.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 30 май 2013 13:05

Eminem написа:Черноморец да върне стадиона на Нефтохимик!!!

Порточанов да върне 40 милиона на Събев!!!
А иначе, ако Черноморец визираш и феновете, връщам. Срам, че си бургазлия, толкова непросветен.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Gesha1986
Контакти:

Мнениеот Gesha1986 » 30 май 2013 13:10

Agent Yellow написа:Да ги накажат и за въвеждането на играта на 4-ка белот с 24 карти ( без купите)

След последния си шамшпионатен мач левскарите нямали какво да правят
и почнали да играят белот,но без купите и стоят без да знаят какво да правят..
Идва г-н Батков и пита:
Какво правите момчета!?
Те отговорили-играем белот но без купите и не знаем как да играем!
Батков-Ей богу,ами обадете се в управата на Цска и питайте какви са правилата ... :D

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 май 2013 13:14

Bourgas написа:
Eminem написа:Черноморец да върне стадиона на Нефтохимик!!!

Порточанов да върне 40 милиона на Събев!!!
А иначе, ако Черноморец визираш и феновете, връщам. Срам, че си бургазлия, толкова непросветен.

Черноморец да върне и стадиона на ЦСКА :? ! :lol:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 30 май 2013 13:22

Levskar_90 написа:
Parmalat написа:
Levskar_90 написа:Кои бяха Черноморец ? Едва ли някой ще им обърне внимание :lol:

Ето заради такива тикви като теб футболът ни е в тинята.Защото се мислите за богопомазани от къде ли не,но всичко се връща рано или късно.

Какво ще се върне бе ? Да ние сме богопомазани за разлика от вас и винаги ще е така, свиквай 8-)

Богопомазани ? Като в събота ?... :P
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 30 май 2013 13:22

bilyaletdinov написа:
bianchi написа:Вземи излез от вас не ми говори че си предпочитал да пиеш по пейките ти сигурно имаш 15-ти диоптер бе сладур

Oбъркал си се :? Освен подлога на жълтурите е подлога и на делиорманци. Интересно ми е, ако Орешарски дръпне парите от КТБ и Домуса остави делиорманци, дали ще пуска теми със същата настървеност :lol:

между другото, нищо чудно при новата власт, Батков пак да изплува, защото неговата партия (БСП) отново управлява България.А нали помните че точно при Тройната коалиция беше Златната ера на Батков и Левски.От друга страна, боклукчиите които явно изразиха подкрепата си към ГЕРБ, сега може да изпаднат в немилост, и ЦСКА съвсем да потъне...та да не стане сега така че както розовите ревяха от ГЕРБ, след една година да си спомнят с умиление за ББ...Щото при ББ ,Левски не взе нито един трофей, а при другаря Серж взехме 3 титли за 4 сезона, а в единствения случай когато не станахме шампиони през 2008г., на ЦСКА им взеха лиценза...и всъщност от тогава тръгна голямата им трагедия на тях ;)
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Върни се в “Черноморец”