38 кръга в "А" група през новия сезон
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 38 кръга в "А" група през новия сезон
Хубаво де, след редовния сезон точките ще се нулират ли или се продължава със същите ? Ако се нулират тогава доста отбори в лицето на Лудогорец,Левски,ЦСКА,Ботев и Литекс на 100% знаят, че няма кой да ги измести от първите места и няма да си дават много зор преди плейофите. Ако не се нулират тогава гореспоменатите отбори ще бъдат "смазани" от редовния сезон и ще гледаме едно блъскане на тая топка в тези плейофи. Ако има малко разяснение ще е добре 
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
favaca8888
- Контакти:
Според мен ще е най-честно като разделят групата на две седмици , да се зачитат резултатите само между отборите попаднали в съответната седмица. 
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
така трябва 
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Keine Lust
- Контакти:
Parmalat написа:"А" група ще е от 38 кръга през новия сезон, който ще стартира на 20 юли. Това трябва да утвърди Изпълкомът на БФС утре на своето заседание. Първо ще бъдат изиграни 26 кръга от редовния сезон, а след това ще има още 12 плейофни кръга, като отборите ще бъдат разделени на две групи по 7.
Някой от Спортал си е правил свободно съчинение по картинка. Няма как при този формат кръговете да са 38!!! Просто при първа и втора 7ца по 1 отбор от всяка трябва да почива всеки кръг. Да мачовете са 38, но кръговете са 40.
Най-накрая нещо смислено и полезно да направят глупаците от БФС. Дано стане, че да си млатим нашата какичка 4 пъти на сезон. 
- Captain Stottlemeyer
metal1111 написа:Captain Stottlemeyer написа:1913 написа:Повторението на един напълно провален проект показва пълната безмозъчност на тиквите в "бфс". По подразбиране, интересът към втората седмица ще е нулев. За потвърждение може да служи мачът между "сини" и "червени" от последния кръг на втората фаза през 2002, на който, в последния кръг нямаше и 1000 души. Нека само да видим класирането от тази година след 26-я кръг и да си представим, какво би произтекло, според новата (стара) формула:
1. Лудогорец 63
2. Левски 61
3. ЦСКА 54
4. Ботев (Пд) 51
5. Литекс 46
6. Черноморец 40
7. Берое 36
8. Локомотив (Пд) 36
9. Славия 35
10. Черно море 28
11. Пирин (ГД) 28
12. Ботев (Вр) 27
13. Локомотив (Сф) 25
14. Миньор 20
15. Етър 16
16. Монтана 13
От пръв поглед си личи, че отборите на Черноморец, Берое, Локомотив (Пд), Славия, Етър и Монтана ще бъдат пълни статисти, тъй като едните нямат никакъв шанс да се преборят за място в тройката, вторите нямат никакъв шанс да изпаднат, а третите нямат възможност да се спасят от изпадане. Към тях спокойно може да се прибавят и отборите на Литекс и Миньор, а хипотетично, ако четирите водещи отбора се класират за полуфиналите за купата или двата водещи за финала, тогава добавяме още два статиста, в лицето на Ботев (Пд) и ЦСКА. Какво следва от това, мисля че е ясно на всички. При това, вместо 4 кръга циркове, ще гледаме такива в цели 12 кръга...
Или да правят по 4 мача между всички отбори, или да направят най-доброто възможно, да оставят групата, както е сега, но да се засили лицензионният натиск, така че отборите да отговарят на повече изисквания, най-вече финансови и в групата да играят толкова отбори от 16-те, колкото покриват изискванията. Само тогава ще има нормално първенство, в което отборите ще бъдат по-равностойни.
А защо даваш пример с група от 16 отбора след изиграването на 26-я кръг?При вариант с 12 отбора, какъвто се очаква да бъде по наредба през сезон 2014/2015 г., битката в двете оформени шестици (първа и втора) ще бъде доста оспорвана - както за ЕКТ, така и за оцеляване, защото разликата в точките няма да бъде тази при посоченото от теб класиране.
Освен това си противоречиш сам: Както всички знаем, изпадна "Ботев" - Враца.
и Реал МадриТ да бяха на мястото на Ботев Враца щяха да изпаднат след тези пирови победи на Локо С на ЦСКА и Литекс в това наше измислено първенство
Съгласен съм, приятелю (освен с това Т накрая на Мадрид), но нали това е смисълът на двете групи (7+7, 6+8 или 6+6). "Ботев" - Враца щеше да има още по два мача с директните си конкуренти в борбата за място "под слънцето" и може би нямаше да изпадне, защото щеше да държи съдбата си в свои ръце (или крака, както предпочиташ).
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 30 май 2013 11:20, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Keine Lust
- Контакти:
Teo написа:Най-накрая нещо смислено и полезно да направят глупаците от БФС. Дано стане, че да си млатим нашата какичка 4 пъти на сезон.
Май главата още те боли от вчера.
- Captain Stottlemeyer
Keine Lust написа:Teo написа:Най-накрая нещо смислено и полезно да направят глупаците от БФС. Дано стане, че да си млатим нашата какичка 4 пъти на сезон.
Май главата още те боли от вчера.
Определено.
Мачове за първенство "Левски" - ЦСКА: 131
- Победи на "Левски" - 52
- Победи на ЦСКА - 43
- Равни срещи - 36
Голова разлика: 189:177 (+12) в полза на "Левски".
Те красноармейците (или повечето от тях, пишещи в този форум, изключвам Udoji90 и още един-двама), не се отличават и с кой знае колко голям умствен капацитет, така че да не придиряме много, много.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- Captain Stottlemeyer
veni__85 написа:Това сме го гледали, преди години ги разделиха първите 6 и последните 8 за да се избегне това да има почиващ отбор. Тогава Спартак (Плевен) от седмо място през сезона след плейофите изпадна. Помня самп ,че последния мач между Левски-ЦСКА дори не се предаваше по нито една телевизия.
Тогава правата се държаха от БНТ , а предаваха визитата на папата в България.
Някой беше написал , че ако някой отбор влезе в групите на ЛЕ ще има още 12 мач , аз бих добавил и мачовете за купата.
С "малката" подробност, че тогава "Левски" беше толкова силен, че въпросът беше не дали ще победи красноармейците, а с колко.
- dreben23
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа: При вариант с 12 отбора, какъвто се очаква да бъде по наредба през сезон 2014/2015 г., битката в двете оформени шестици (първа и втора) ще бъде доста оспорвана - както за ЕКТ, така и за оцеляване, защото разликата в точките няма да бъде тази при посоченото от теб класиране.![]()
Ако Берое играе 4 пъти с Пирин (Гоце Делчев) как мислиш, кой ще победи и 4 -те пъти?
Аз Берое не мисля, че ще играе в горната част догодина, а вие?
Мога още от сега да ви кажа изпадащите догодина до амина: Пирин ГД, Черноморец, Любимец или Нефтохимик (тези дори ще изпаднат преди да е почнало първенството невзимайки лиценз), а може даже и Локомотив пд да е в тази част
Ще си чукат главите с тоя формат- на фона на малко интрига в челото, в дъното всичко може да е ясно още преди да е почнало.
Хасково взима лиценза на Любимец за "А" група?
Егати цирка- от В в А група! Само у нас може да се случи подобно нещо, прескачайки 2 сезона футбол!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Върни се в “Футбол - България”