ПП Кризата не е еднаква на всякъде. Така са ми писали с скайп

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Авалокитешвара написа:Ние кого ли не сме взели?
Очаквам скоро да пишат и за интереса ни към луната
Добър терен за нов стадион![]()
JackPackage написа:Дюрексче, май сте взели Тайе Тайво....![]()
durex написа:JackPackage написа:Дюрексче, май сте взели Тайе Тайво....![]()
За сега които сме взели са Кампаняро, Лаксалт, Бота, Андреоли и Икарди.
Всички идват със свободен трансфер, само за Икарди ще бъдат платени 12 милиона ако не се лъжа, а това за Тайво не е вярно
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:durex написа:JackPackage написа:Дюрексче, май сте взели Тайе Тайво....![]()
За сега които сме взели са Кампаняро, Лаксалт, Бота, Андреоли и Икарди.
Всички идват със свободен трансфер, само за Икарди ще бъдат платени 12 милиона ако не се лъжа, а това за Тайво не е вярно
Да, беше излязло само в някои медии в Нигерия....сега гледам че Мадзари искал Наинголан за средата![]()
М/у другото ще играем с вас на 1-ви август - Челси-Интер - ще се порадвате и отдадете почит на Моу
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Ей, ама като змия си, бе, не можеш да не клъвнеш.storm написа:Ще влизам от време на време да ви проверявам да не би случайно "росонери" и "нерадзури" да сте се обединили и да сте минали 4%-ната граница срещу Ювентинците..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта