Атака подкрепи ДПС и БСП

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Re: Атака подкрепи ДПС и БСП

Мнениеот Keine Lust » 30 май 2013 00:17

svence написа:Чак това нямаше да стане!

Даже и да не стане щеше да е в още по-добри позиции за предстоящи избори. Първо много хора гласували за БСП на принципа за "по-малко зло" нямаше да повторят като видят каква коалиция и какво правителство им се предлага. Второ Атака щеше да спечели още повече гласове, защото най-малкото В. Сид. е казал, че няма да се коалира и си е изпълнил обещанието. При нови избори при сегашната ситуация според мен Атака щяха да бъдат трета политическа сила. Просто днес и на най-заблуденият атакист (без Синчец, но той си е по-скоро ляв :lol: ) му стана ясно за каква продажна партия е гласувал.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 30 май 2013 00:37

parvanoff написа:
grasiani написа:Eй, бях се затъжил за другаря Първаноff ,викам си вече няма да се покаже като избраха червеното правителство,но уви излъгал съм се, макар и с малко закъснение той отново е на пост да брани Партията и Вожда и да разсмива целия форум с писанията си.

[offtopic]Хубаво е, когато си се измъчил и написал нещо в този форум, да бе написал нещо смислено за потребителите тук. Едва ли за някого съм толкова важен, че да ме обсъждате през 2-3 поста, но очевидно няма какво друго да кажете по темата :lol: Все пак отново ще призова, пък дано разберете-аз не съм важен, така че имайте уважение към хората, които четат тук и кажете нещо по темата, стига сте занимавали хората с моята особа, която не интересува никого тук-уважавайте хората около вас! ;) Пък и да ми казва другар човек, който няма нищо против коалиция с участието на бс/к/п е меко казано странно :lol:[/offtopic]

Ами не четеш внимателно господин( така може нали )Първаноff написал съм, споделил съм мнението си не така компетентно като вас, но толкова можем, не ме обвинявайте безпричинно, най- малко от вас очаквах да сте толкова повърхностен и незадълбочен.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 30 май 2013 00:42

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 май 2013 01:27

"Атака за права и свободи"
Сидеров сам пожела да стане еничарин и ибрикчия!Жалко за хилядите българи които му повярваха. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 30 май 2013 08:34

Изображение
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 30 май 2013 11:06

Абе той да беше дошъл на власт като вдигне заплатите на 1000 лв. Не разбира ли че след няколко години парите свършват и край
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 30 май 2013 11:23

Няколко пъти писах в други теми. Атака щеше да бъде най-големият губещ от неизбирането на правителство. Сега те имат решаваща роля при всяко едно гласуване, а при нови избори нищо чудно да влязат още 1-2 партии и Атака става последна дупка на кавала.
Реално погледнато подкрепянето на турците е политическо самоубийство за Атака и пак те са най-големите губещи, но пък се надяват на пълен мандат и 4 много приятни години в Парламента. После ще обещаят 2000 лв. минимална заплата и ще си съберат 4%. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 май 2013 11:48

GOLEADOR написа:"Атака за права и свободи"
Сидеров сам пожела да стане еничарин и ибрикчия!Жалко за хилядите българи които му повярваха. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ти кой искаш да подкрепи бе? Боко Тиквата или Цецко пандизчията? Сидеров беше най-добрия при миналото народно събрание, без него БОКО щеше да направи правителство през крив макарон! Добре, че този път се осъзна.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 30 май 2013 12:34

W84me написа:

Ти кой искаш да подкрепи бе? Боко Тиквата или Цецко пандизчията? Сидеров беше най-добрия при миналото народно събрание, без него БОКО щеше да направи правителство през крив макарон! Добре, че този път се осъзна.

Нали обеща да не подкрепя никой. Просто трябваше всички от Атака да гласуват против и никой нямаше да говори лоши неща за тях сега.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 май 2013 12:35

W84me написа:

Бе ще викаш на баща си!А като е искал да подкрепя ДПС , да го бе казал в прав текст на избирателите си.
П.П.
Къде видя някой да го кара да подкрепя ГЕРБ?А и да ги беше подкрепил гласовете щяха да са 120 срещу 120 на ДПС и БСП и така ГЕРБ пак нямаше да управляват България
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Свободна зона”