RudeDude написа:Не знам какво ги фаворизирате Челси. Моуриньо да не е бог случайно? Видяхме го какво направи в Реал - нищо! Последният му сезон в Челси се беше изчерпал отвсякъде.
Факт!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
RudeDude написа:Не знам какво ги фаворизирате Челси. Моуриньо да не е бог случайно? Видяхме го какво направи в Реал - нищо! Последният му сезон в Челси се беше изчерпал отвсякъде.
Genius. написа:Пелегрини ще дойде заедно с Иско.Така че най-добре да дават титлата на Сити.![]()
![]()
![]()
Genius. написа:RudeDude написа:Не знам какво ги фаворизирате Челси. Моуриньо да не е бог случайно? Видяхме го какво направи в Реал - нищо! Последният му сезон в Челси се беше изчерпал отвсякъде.
Факт!
Red thunderstorm написа:rhaegar написа:Идеален треньор за малките отбори. Страхотно ще пасне на Сити
Щом в малките отбори е успял да се докаже и ги е извел до участие в Европа и то съвсем нелошо, то тогава с ресурсите на Сити може да се очакват и по-значими неща!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Red thunderstorm написа:rhaegar написа:Идеален треньор за малките отбори. Страхотно ще пасне на Сити
Щом в малките отбори е успял да се докаже и ги е извел до участие в Европа и то съвсем нелошо, то тогава с ресурсите на Сити може да се очакват и по-значими неща!
Да е, видяхме го с ресурсите на Реал какво направи
rhaegar написа:Red thunderstorm написа:rhaegar написа:Идеален треньор за малките отбори. Страхотно ще пасне на Сити
Genius. написа:rhaegar написа:Red thunderstorm написа:rhaegar написа:Идеален треньор за малките отбори. Страхотно ще пасне на Сити
Каквото и Моуриньо-нищо.![]()
![]()
![]()
![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
RudeDude написа:Не знам какво ги фаворизирате Челси. Моуриньо да не е бог случайно? Видяхме го какво направи в Реал - нищо!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Genius. написа:RudeDude написа:Не знам какво ги фаворизирате Челси. Моуриньо да не е бог случайно? Видяхме го какво направи в Реал - нищо! Последният му сезон в Челси се беше изчерпал отвсякъде.
Факт!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта