До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот ehh » 29 май 2013 12:18

Ама каква само линия от критикари се е наредила отгоре, все познати лица. Нищо не разбрахте от това, което имаха предвид Томето и Касабов. Само плямпате, колкото да не седи тая ваша уста затворена. Ама така най-много някоя муха да влезе там.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 29 май 2013 13:31

ehh написа:Ама каква само линия от критикари се е наредила отгоре, все познати лица. Нищо не разбрахте от това, което имаха предвид Томето и Касабов. Само плямпате, колкото да не седи тая ваша уста затворена. Ама така най-много някоя муха да влезе там.

И те не знаеха какво искат, просто видяхме едни озлобени човечета, които приличат повече на пияници в кръчмата, отколкото на спортни журналисти ;) И Венци, и Гошо Петков, и Вили ги поставиха на място 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 30 май 2013 00:06

срама е голям и хората правят глупости понякога в такива моменти .. :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 май 2013 00:33

Batkoto написа:срама е голям и хората правят глупости понякога в такива моменти .. :lol: :lol:

А някои нямат спирачка в желанието си да са оригинални.. и също творят глупости!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 30 май 2013 09:27

ehh написа:Ама каква само линия от критикари се е наредила отгоре, все познати лица. Нищо не разбрахте от това, което имаха предвид Томето и Касабов. Само плямпате, колкото да не седи тая ваша уста затворена. Ама така най-много някоя муха да влезе там.

Аз казвам какво ми е мнението за Русев и Касабов от изявата им в понеделник вечер по ТВ7 и се обосновавам.Ти като си им голям защитник обясни ни какво искаха да кажат ТОМЕТО и Касабов че като чета коментарите в нета май само ти си ги разбрал.Обясни на нас простосмъртните словата на тези "стожери на честното слово" че дано и ни е да вденем.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
BigBrother
Контакти:

Мнениеот BigBrother » 11 юни 2013 17:38

Томе много ти е унил тона, горе главата, ще ти ВЕЗАМЕ калъфките всяка година :lol: :lol: :lol:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 юни 2013 19:28

От много време не бях слушал такъв Гонг.Хареса ми позицията на тримата участници и ви благодаря.

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 18 юни 2013 10:31

Томе разбирам че Ники в момента е доста зает по лични причини , но имаш и други служители и напави поне малко усилие да разберем ние червените привърженеци за случващото се в ЦСКА . Ако това което става при нас беше се случило със синия отбор , само си представям как целия екип на гонг щеше ден и нощ да е на стадиона ви и да следите под лупа всяко действие на преговарящите .
Стига с тези глупости за Бандаловски , Черни , Попов и т.н. - това са новини ей така да има нещо . А то в момента текът съдбоносни за ЦСКА дни , които вие от вашета медия проспивате .
И не ми казвай че никой не ти вдигал телефона от ЦСКА - това не е журналистика . Поработи малко моля те
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 18 юни 2013 18:50

Томи, не взимай страна ,направо не мога да повярвам че съм ти се се кефил толкова години на коментарите.Не съм някой хлапак или някой неуравновесен човек знам какво правя и разбирам много добре какво се случва и какво пиша.Томи, не влизай в тая схема,ще сбъркаш,не бъди тиква,нали сам говореше против тиквите едно време.Недей с говоренето си да връщаш Тиквата на власт.Недей да отблъскваш хората които мислят по различен начин от теб с тоя евтин пиар който правиш за една партия ,но те уважават по някакъв начин през годините слушайки твоите коментари и показвайки достойни позиции при други казуси,недей да влизаш в общия хор на папагалите,недей забравя че освен червени има и сини боклуци,и сега ще ни ги натресат отново.Никаква нова десница няма да дойде след изборите,ще дойдат Тиквите.Семеен съм и имам две деца не ги обричайте да живеят в държавата на Тиквите.Знам че нито ще го четеш нито ще се промениш,но аз съм длъжен да споделя това. Извинявам се на модераторите че пуснах тема без да знам че има тая до Томислав Русев.

Потребителски аватар
Hristo_Stoichkov
Контакти:

Мнениеот Hristo_Stoichkov » 19 юни 2013 14:30

Е ти да не очакваш нещо друго да се говори за скрития собственик на Левски. Нека си го искат - ама надали ;)

иначе поздравления за пълната ви излагация за информацията за ЦСКА от днес . БРАВО - ПО ЖЪЛТИ СТЕ ОТ ВСЯКОГА
ИзображениеИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”