Тити Папазов: В петък трябва да изглеждаме като мъже
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тити Папазов: В петък трябва да изглеждаме като мъже
Жив съм ама вие за какво сте живи не зная вие анти Левскарите сте като оня от вица където оня хванал златната рибка и тя му казала ,че ще му изпълни 3 желания ама комшията ще получи двойно и го питала какво ще иска той и казъл голяма къща и хоп на комшията две .Второ искал готина мадама и хоп на комшията две .И трето се зачудил нашия герой и си вика да го ева не може така третото ми желание е да ми отрежеш едното мъдо .Така сте и вие вместо да си гледате смешното отборче което се натръти като последната к...ва тръгнали да се гъбаркате с нас . 
- Keine Lust
- Контакти:
sandi74 написа:urkoto написа:Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба
Съдба и орис,фактите са си факти.
Малките винаги ще си останете малки. Съдба! Това което Левски е постигнал вие може само да сънувате. Факт!
Keine Lust написа:sandi74 написа:urkoto написа:Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба
Съдба и орис,фактите са си факти.
Малките винаги ще си останете малки. Съдба! Това което Левски е постигнал вие може само да сънувате. Факт!
Да и да им го разказват дядовците
-
allez_les_blues
- Контакти:
тоя Сандю вече почва сериозно да дразни, и в скоро време ще му се случи лоша случка ми се струва.Предупредил съм го, обади ли се още веднъж, почвам национално издирване по моите си методи
...
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
Да сънувам отбора ми да бъде посмешището на Европа, с повече прякори отколкото европейски мачове, по всеки един стадион да кънтят обидни квалификации дори когато цирковата трупа не играе в него момент и във всяко населено място да бъда посрещан с камъни и дърве - не, мерси! 
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
Това синия отбор да изглеждат като мъже е трудна работа. Бая ще трябва да се напънете.
-
allez_les_blues
- Контакти:
urkoto написа:Да сънувам отбора ми да бъде посмешището на Европа, с повече прякори отколкото европейски мачове, по всеки един стадион да кънтят обидни квалификации дори когато цирковата трупа не играе в него момент и във всяко населено място да бъда посрещан с камъни и дърве - не, мерси!
В Германия мойто м'че ,знаеш ли кой е най-мразения отбор?- БЕЙЕРН (Мюнхен). Феновете на всички останали отбори- от Дортмунд, през Шалке, та до Хамбургер и Вердер мразят и ненавиждат баварския колос.Що го мразят?- ми щото са по-малки от Него...вековната злоба на роба, или комплексите и завистта на по-малкия...най-големите винаги са най мразени...защото са ГОЛЕМИ...Апропо същото важи и за Реал в Испания-всички ги мразят, и за гранде Интер в Италия...защото сме ГОЛЕМИ!..Ти например що не мразиш Монтана а мразиш Левски?!- ми щото Левски тоя сезон оноди 4 пъти Латекса с "великия" му "треньор"
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
allez_les_blues написа:тоя Сандю вече почва сериозно да дразни, и в скоро време ще му се случи лоша случка ми се струва.Предупредил съм го, обади ли се още веднъж, почвам национално издирване по моите си методи...
О вечно вторите,честит ви пореден дубъл от калъфки,със здраве да си ги ползвате дайрета.
allez_les_blues написа:Днес, 29.05.2013 година, Аз ви се заклевам в каквото поискате, че тоя боклук САНДЬО ще го намеря и ще го потроша от бой до един месец най-късно.Който сака, мое да хванем бас!
В кой цирк участваш?
-
allez_les_blues
- Контакти:
sandi74 написа:allez_les_blues написа:Днес, 29.05.2013 година, Аз ви се заклевам в каквото поискате, че тоя боклук САНДЬО ще го намеря и ще го потроша от бой до един месец най-късно.Който сака, мое да хванем бас!
В кой цирк участваш?![]()
![]()
аз те предупредих бе лекенце, сега ще се сърдиш сам на себе си.Майка ти гнусна ебавам в онкоболната шутка!