Тити Папазов: В петък трябва да изглеждаме като мъже
Старши треньорът на Левски Тити Папазов заяви след загубата от ЛукОйл Академик, че в петък „сините“ трябва да изглеждат като мъже.
„ЛукОйл игра по-добре. Техните играчи изглеждаха по-добре. Най-малкото, което може да направим е в петък да се реваншираме на нашата публика. Единственото шампионско в Левски е публиката“, коментира Папазов.
„Трябва с нашето поведение да им се реваншираме. Искам да се раздаваме безрезервно. Искам от моите играчи да се представят мъжки и да играят за честта си“, добави треньорът на Левски.
„Изненадан съм от играта на отбора. Безспорен факт е, че ние не бяхме биткаджииски настроени.“
„Трябва да изглеждаме като мъже в петък. Не се сърдя на никого. Искам да видя хора, които истински желаят и търсят успеха. Трябва да излезем с чест и достойнство от тази битка“, каза още Тити Папазов.
Едва ли има човек, който да вярва на Константин Папазов. Живи и здрави!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Re: Тити Папазов: В петък трябва да изглеждаме като мъже
Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
urkoto написа:Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба
Съдба и орис,фактите са си факти.
- shotgun blues
- Контакти:
В музея не остана място за калъфки
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
sandi74 написа:urkoto написа:Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба
А ти като гледам много обичаш двама като си ги мерят ти да си буташ гъ.а като ти гледам коментарите това е над 6к пъти явно халката ти доста е разбита

AN71 написа:sandi74 написа:urkoto написа:Айде и тука сребърен дубъл. Кво да правиш - съдба
А ти като гледам много обичаш двама като си ги мерят ти да си буташ гъ.а като ти гледам коментарите това е над 6к пъти явно халката ти доста е разбита![]()
![]()
П.П.shotgun blues и ти също си същия
![]()
Aaaa...ти жив ли си ? Мислих,че си скочил от трамвая,след мача със Славия.
Аз понеже не съм запознат много с баскетбола... ЦСКА и Лудогорец на кое място са?
- Captain Stottlemeyer
Всъщност, финалната серия още не е завършила....
Така, както някои прибързано обявиха "Левски" за шампион по футбол миналата седмица, нека други да не повтарят същата грешка с баскетболния "Лукойл". 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Ех Тити Тити, тея двамата сърби те провалиха...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
- Captain Stottlemeyer
DeShawn написа:Аз понеже не съм запознат много с баскетбола... ЦСКА и Лудогорец на кое място са?
Тези два отбора (към тях трябва да прибавим и "Бирое" са много добри на уличен баскетбол.

http://topigri.bg/%D1%83%D0%BB%D0%B8%D1 ... 44189.html
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ