Планът Орешарски - рестарт на Белене, офшорките недокоснати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Neo M
Контакти:

Re: Планът Орешарски - рестарт на Белене, офшорките недокоснати

Мнениеот Neo M » 29 май 2013 21:48

galin56 написа:...и за това съм парите от АЕЦ Белене да се инвестират директно в индустрията, така според мен е по-рентабилно.

Галине / ако позволиш обръщението /, как ще инвестираш пари, които нямаш? Освен това ме поправи ако бъркам, но подобно финансиране на частни структури не се ли третира от ЕС като държавна помощ, която не се толерира от въпросната организация. Освен ако нямаш предвид самата държава да развива дадени отрасли.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 май 2013 21:51

galin56 написа:Абе то правителството не е "наше" и "ваше" а на всички българи(или хайде да кажем български граждани). Аз бях категорично против Бойко. Единствена реална алтернатива беше БСП. Нямам нищо против и Атака и ДПС да участват във властта защото те са представителите на част от тоя народ. А когато са 3 партии и не могат без гласовете дори само на една от трите, една от тях да има съвест - другите 2 няма да могат да крадат. Искам да кажа че когато са 3 по-трудно ще крадат.

Така е-това правителство, ако не успее, сме за кладенеца! Атака и ДПС нямат работа във властта, нямат и кадри за там. Аз изказах преди времето тезата, че БСП ще вземат даже да не крадат 1-2 години, за да се докажат и да успеят! А за антиГЕРБ е ясно, кво да се коментира... Така или инак кабинетът е факт, Господ да му е на помощ и на него, и на нас! ;)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 май 2013 21:52

favaca8888 написа:Изчетох всички мнения дотук.Искам да ви кажа, че сички сте много тъпи :lol: :lol:

Ся , поне ме мързи да пиша ще съм кратък.
Козлодуй е построен 1974г. от руснаците.Te са му дали живот 30 г. Сега коя година сме ? Сметайте !
От Тец и Вец , токът е скъп , а от възонобновяемите източници или т.нар. зелена енергия е още по-скъпо.

Закривай Козлодуй, отваряй Белене.

И ВСИЧКИ НА УЛИЦАТА ! ВСИЧКИ БСП, СДС, ГРОБ, АТАКА, ДПС ВСИЧКИ НА ВЪЖЕНЦЕ ДА УВИСНЕТЕ ВАЩА МАМА МРЪСНА !

Батка, а ти си много остър, нямам думи просто. Само да те светна 1974г. се открива централата, но тогава тя е само от 1 до 4 блок. 5-ти е от 1987 а 6-ти от 1991г. А познай кое работи от Козлодуй още. Само 5 и 6 блок, ако не знаеш.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 май 2013 21:56

Neo M написа:
galin56 написа:...и за това съм парите от АЕЦ Белене да се инвестират директно в индустрията, така според мен е по-рентабилно.

Галине / ако позволиш обръщението /, как ще инвестираш пари, които нямаш? Освен това ме поправи ако бъркам, но подобно финансиране на частни структури не се ли третира от ЕС като държавна помощ, която не се толерира от въпросната организация. Освен ако нямаш предвид самата държава да развива дадени отрасли.

Аз го казвам при положение че тия 20 млрд са налице, иначе то е ясно че ги няма, аз за това дадох пример колко пари има в държавата - държавния бюджет за 1 година е 18 млрд лв. А за държавните помощи, ами то и сега тия еврофондове по конкурентноспособност и другите там, нали са същото - пари срещу проект за развитие и разрастване на малки и средни фирми.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 май 2013 21:57

galin56 написа:
Синьо сърце написа:
galin56 написа:

Аз пък гласувах за Атака, с идеята БСП да управлява, а ний да ръчкаме с остена. Разумни доводи и логика в изложението, БСП май наистина почват да целят ваксата! Успех на вашето правителство и от вас зависи всичко-осерете ли се, знаеш кво следва! Място за отстъпление няма!

Абе то правителството не е "наше" и "ваше" а на всички българи(или хайде да кажем български граждани).

Не ни пробутвай вашето правителство, ти ако си го припознаваш, мнозинството българи не го припознаваме като наше.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 29 май 2013 21:58

Синьо сърце написа:
labrador2 написа:ГЕРБ се изложиха като комунистите, по големи лапачи и конспитатори и от тях са...!!! И едните и другите не мислят за народа си, а за личните и партийни изгоди.

Най-точното мнение! И ни писна от постоянния рев тука на няколко гербаджии, които не знам що си мислят, че трябва да управляват след тоталния провал! Волен Сидеров постъпи по единственият възможен правилен начин и така имаме правителство, което може! Оттук нататък топката е в БСП, които искаха този шанс и имат претенциите да се справят. 100 дни и ги почваме, няма кой да ги чака като ГЕРБ, които имаха тотален медиен и парламентарен комфорт. Всичко е ясно, успех на правителството и това е!

Още колко шанса ще им даваме на БСП, още колко по 100дни? Колкото пъти взимаха властта, толкова пъти държавата или фалираше или беше на път да фалира! И сега какво - променили са се и да им дадем нов шанс? Отново с ДПС, както винаги в последните 20 години? Е колко още?!??! И с тоя клоун Волен? Дето налита на полицаи и ги кара да му стоят мирно и да ги дърпа за ръкавите? Затвор за тоя смешник!
Е никога няма да се оправим... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 29 май 2013 22:01

1982 написа:
galin56 написа:Абе то правителството не е "наше" и "ваше" а на всички българи(или хайде да кажем български граждани).

Не ни пробутвай вашето правителство, ти ако си го припознаваш, мнозинството българи не го припознаваме като наше.

Абе не ти го пробутвам аз, а Народното Събрание на Република България. Ти ако щеш го припознавай, ако си българин и живееш във България значи е твое.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 май 2013 22:04

Аз не вярвам на БСП и ДПС!Няма как да ме убедят,че искат цената на тока да падне,а в същото време да гласуват за вдигане квотата на зелената енергия от 20 на 30 процента!И тази скъпа енергия ние ще я плащаме!За тях не са важни страданията на българският народ,а да си осигурят печалбите за много години напред.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 29 май 2013 22:06

vaskonti написа:
Синьо сърце написа:
labrador2 написа:ГЕРБ се изложиха като комунистите, по големи лапачи и конспитатори и от тях са...!!! И едните и другите не мислят за народа си, а за личните и партийни изгоди.

Най-точното мнение! И ни писна от постоянния рев тука на няколко гербаджии, които не знам що си мислят, че трябва да управляват след тоталния провал! Волен Сидеров постъпи по единственият възможен правилен начин и така имаме правителство, което може! Оттук нататък топката е в БСП, които искаха този шанс и имат претенциите да се справят. 100 дни и ги почваме, няма кой да ги чака като ГЕРБ, които имаха тотален медиен и парламентарен комфорт. Всичко е ясно, успех на правителството и това е!

Още колко шанса ще им даваме на БСП, още колко по 100дни? Колкото пъти взимаха властта, толкова пъти държавата или фалираше или беше на път да фалира! И сега какво - променили са се и да им дадем нов шанс? Отново с ДПС, както винаги в последните 20 години? Е колко още?!??! И с тоя клоун Волен? Дето налита на полицаи и ги кара да му стоят мирно и да ги дърпа за ръкавите? Затвор за тоя смешник!

+1

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 май 2013 22:09

vaskonti написа:Още колко шанса ще им даваме на БСП, още колко по 100дни? Колкото пъти взимаха властта, толкова пъти държавата или фалираше или беше на път да фалира! И сега какво - променили са се и да им дадем нов шанс? Отново с ДПС, както винаги в последните 20 години? Е колко още?!??! И с тоя клоун Волен? Дето налита на полицаи и ги кара да му стоят мирно и да ги дърпа за ръкавите? Затвор за тоя смешник!

Айде да сме обективни-след последното им управление кой е щял да фалира, че не се сещам? И не бяха ли тези години най-добрите напоследък? Така виждам нещата-така ги казвам, не налагам на никого!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “Свободна зона”