Трансфери, селекция на Славия - Лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Кой си тръгва,кой остава,кой за нищо не става и..трансфери.

Мнениеот Muscarin » 29 май 2013 17:43

ebaef написа:Да си реве в къщи..на спокойствие,недоумявам как ви минава през главата за нормално футболист на професионален футболен тим да реве че отборът срещу който са играли не е победил...това колко дебил трябва да си за да го вярваш....и оправдаваш. Айде спрете се вече с тоя Левски,тук обсъждаме селекцията на СЛАВИЯ!!! И стига с тия мантри за сърцето..народа и тем подобни. Само помислете колко е смешно и жалко поведението на този футболист ( то па един футболист,що не си го вземете като е толкова сърдечен)....

Едва ли е ревал без причина. Не искам аз да я казвам.

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 29 май 2013 18:36

obi4am_pirin написа:
Viktor4o_Rs написа:Пак се почва едно огромно текучество на футболисти, което на мен изобщо не ми харесва ... От освободените ме е яд за Попара и Ливраменто, но доколкото разбрах първият не е искал да си поднови договора, а вторият напуска заради причини свързани със семейството му :roll: Ще съм доволен, ако вземем Христо Янев, доказан футболист е.

Мисля че трябва да поемете по пътя на Литекс!Школата как ви е?

Какво е това ''школа''?Яде ли се,пие ли се,къде се слага?
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 29 май 2013 18:51

ebaef написа:Здравейте Слависти..и други. Понеже е много тихо във форума реших да отворя една тема за трансферите това лято в Славия. Вече имаме едно ново попълнение в лицето на Ицо Янев,знаят се и имената на някой от напускащите,та с две думи..има за какво да се говори при положение че си отива половината отбор. И да цитирам Гонг: "Според неофициални информации от Овча Купел ще си тръгнат Здравко Лазаров, Даниел Златков, Павле Попара, Ливраменто, японците Мацуй и Акийоши, Петър Димитров, Богомил Дяков, Спас Георгиев, Тодор Колев."

За повечето футболисти съм съгласен, че трябва да напуснат. Но има и изключения:
Здравко бързо издишва на терена и не е същият като преди. Нормално, на възраст е вече.
Японците за нищо не стават, много кекави се оказаха... Дали климатът и различната храна им повлияха, никой не знае. Със сигурност не знае и нашият докторски щаб :mrgreen:(Длъжен съм да отбележа, че автоголът на Везалов се получи, в следствие на центриране от Мацуй)
Пепи Димитров този сезон нищо не направи, ако го сравним с представянето му през изминалия. Готини тупалки от воле биеше, здраво се раздаваше по крилата, но формата му доста спадна в последно време. Все пак той е един от тези, които не искам да напускат.
Дяката ми е харесвал винаги като играч, даже ми подари и фланелката си след равенството 2-2 с Левски на Овча Купел. Той е идеален както за бег, който да спринтира по крилата, така и за разбивач в центъра на терена. Но и той с неговите контузии... По месеци стои извън терена.
Ливраменто не трябва да си ходи ! Той ни беше най-креативният и активен футболист през полусезона, но ако има някакви проблеми със семейството, заради които трябва да напусне, явно натам ще отидат нещата.
За Спас лоши думи не мога да кажа. Момче от школата, не му се даде особено шанс, вероятно ще си потърси възможност някъде другаде. Успех му пожелавам - млад е, бърз, има потенциал. За жалост, нашата политика е точно обратната - млади не приемаме, трябва да са 30+.
Дани Златков е един от най-стабилните ни защитници, идвали в Славия в последно време, и е неприятно, че ще ходи в друг клуб.
Попара тамън навлезе във форма, след всичките контузии, и ето, че ще го давамe/продаваме... Дано не му се случват повече тежки травми.
Тодор Колев дойде в Славия, поигра десетина минути на реванша срещу Берое и ще си тръгва. Няма какво да добавя за него. И той беше контузен, но в последно време играта му наподобяваше на вечно контузен футболист..
Като цяло политиката на клуба стана много странна. Младите футболисти си тръгват, забравили сме, че имаме школа, а същевременно привличаме нови играчи на възраст, които второто полувреме едвам ходят по терена. Предпочитам да играем само с юноши, но сърцато, отколкото с разни приключили вече с футбола, които си цоцат парички.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2013 18:58

Пешо, Попара сам е отказал, да продължи договора си.
Ливременто по слухове ще си ходи по семейни причини.
За Дани знаеш, човекът ни благодари за 2- те години и някъде в чужбината. Голям е.
И те така. Като всяка година. По един отбор се сменява на полусезон. Много професионално, както много неща при нас.

Само СЛАВИЯ!!!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 29 май 2013 19:05

MCMXIII написа:Пешо, Попара сам е отказал, да продължи договора си.
Ливременто по слухове ще си ходи по семейни причини.
За Дани знаеш, човекът ни благодари за 2- те години и някъде в чужбината. Голям е.
И те така. Като всяка година. По един отбор се сменява на полусезон. Много професионално, както много неща при нас.

Само СЛАВИЯ!!!

На Дани му пожелавам един приличен отбор в чужбина, където да се развие много повече, отколкото би се развил тук. Искам да го видя и в националния, ама само с искането ще си остана. Макар че наш "Меси" никой не подозираше, че ще го викнат да направи две много добри представяния с националната фланелка ;)
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 29 май 2013 19:14

Не е истина колко ме е яд, че играч като Ицо Янев не е в ЦСКА, а в Славия.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2013 20:12

Venko123 написа:Не е истина колко ме е яд, че играч като Ицо Янев не е в ЦСКА, а в Славия.

Само недей да обвиняваш СЛАВИЯ ;)
Щото сега сме виновни и за... озоновата дупка.

Янев е много добър играч.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 29 май 2013 20:36

Димо Атанасов веднага да идва в Левски! Само с това,че е левскар вече е ясно,че е по добър от чуждестранните куци коне в халфовата ни линия.

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 29 май 2013 20:39

Най новите трансфери в Славия ще са 52-ма фена купени заедно с новия им автобус трета употреба от най-западна Германия,защото тук феновете им са записани в червената книга. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 29 май 2013 20:42

talpata написа:Най новите трансфери в Славия ще са 52-ма фена купени заедно с новия им автобус трета употреба от най-западна Германия,защото тук феновете им са записани в червената книга. :lol: :lol: :lol:

Прав си.
Тежко е да си говедо, а е скучно да си умен ;)

Бъди жив и здрав!!!

Върни се в “Славия”