САМО 7-8 от сегашните играчи трябва да останат в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

САМО 7-8 от сегашните играчи трябва да останат в Левски

Мнениеот Djack_84 » 03 окт 2009 16:26

Вратарите няма какво да ги коментираме - и Петков и Митрев и Димитров са си супер.От останалите обаче според мен трябва да останат само Бензукан,Генев,Милиев,Минев,Балтанов,Гаджев,Тасевски,Жоазиньо.Да се вкарат 4-5 от най-добрите юноши в първия отбор - Табаков,Киров,Балджиййски,Цачев(да го върнат веднага)Освен това трябва да се следят под лупа всички български отбори и да се вземат 2-3 ма играчи от блгарското първенство.

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: САМО 7-8 от сегашните играчи трябва да останат в Левски

Мнениеот DukeUnv » 03 окт 2009 16:33

А Защо Зе трябва да се махне, както и Бардон? И двамата играят с голямо желание и се борят много? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
BoB0
Контакти:

Мнениеот BoB0 » 03 окт 2009 16:49

От сегашния отбор трябва да останат Митрев, Веско Минев, Гаджев и Живко. Никой не е истински левскар освен Живко. Ма него искам да го продадем в чужбина, че да се развива. Другото всичко да му се късат договори и да се разпродава по селата. Трябва ни млад, боеспособен отбор. Не е задължително да е пълен само с юноши, щото се видя, че те за чеп не стават. Кво му хареса на Дарко и на Жо ?!!? Тия футболисти са толко еднотипни. За нашто първенство стават горе долу, ма се вижда в Европа къв смех сме. Само търчат и метат балонки. Трагедия пълна са.

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 03 окт 2009 16:53

Според мен ако ще взимат нападател от България то само Камбуров и никои друг и да следят преостапените защото вище че и Иса какво прави.Защо се не пуска Огнянов не разбирам бе закакво ли си чешем езиците както с тва ръководство и треньор и Роналдо да дойде пак ще сме зле.
Последна промяна от gpp1981 на 03 окт 2009 16:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
TaseFski
Контакти:

Мнениеот TaseFski » 03 окт 2009 16:53

много съм съгласен с първото мнение... И според мен това е формулата. Дори според мен Жоазиньо също трябва да се махне... Някакси искам повече българи в отбора. Не крия че Дарко ми е любимец, но то и той си е почти българин. За Бензкан също ми харесва. Но е време и ни е да вземем някои от българския пазар. Винаги сме взимали добри играчи от провинциалните клубове.. Вече няколко пъти ЦСКА просто си взима всичко.. От Локо ПД взеха всичко което става и не става.. Сега пак.. Време е и ние да се събудим. За Иван Цачев задължително ни трябва особено в тоя момент.Аз бях много "ЗА" Жоро Христов но явно не става просто досега нищо не показа. Но има играчи от малките отбори, които няма да искат големи заплати, а ще играят за ЛЕВСКИ защото това за тях ще бъде нещо много голямо, както примерно Спас Делев. Той сигурно взима не повече от 2-3 хил. лева на месец а вижде какъв хъс има. Ето такива ни трябват, не само от школата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 03 окт 2009 16:55

Живко Миланов е един от най-добрите, задължително трябва да остане, ако не бъде продаден някъде. Предполагам, че случайно е пропуснат. Съгласен съм за Зе Соарес и Бардон. Към Генев имам резерви, не само заради грешката му в мача срещу цска. Вече писах по повод на друго мнение - задължително на всеки мач до края на полусезона трябва да има скаути на "Левски". Да не пропускаме и задължителната смяна на треньора! Варианти: Мъри, Херо, Грозданов, Г. Василев.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

vasko3232
Контакти:

станат в Левски

Мнениеот vasko3232 » 03 окт 2009 16:58

Предлагам на мястото на Достанич да баде назначен Георги Василев-Гочето

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 03 окт 2009 17:01

Според мене ЛЕВСКИ трябва да играе с 3-ма НАПАДАТЕЛИ иначе и до НОВА Година Гол нема да вкара!

Ето тези са идеалната ТРОЙКА само като за ЛЕВСКИ (2-ма Млади и Перспективни, които да се учат от Супер-Класен и Опитен Нападател-Голаджия):

Дясно Крило---------Централен Нападател----------Ляво Крило
БОЯН ТАБАКОВ---МАРТИН КАМБУРОВ---ИВАН ЦАЧЕВ

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 03 окт 2009 17:04

Keanu^Reeves написа:Според мене ЛЕВСКИ трябва да играе с 3-ма НАПАДАТЕЛИ иначе и до НОВА Година Гол нема да вкара!

Ето тези са идеалната ТРОЙКА само като за ЛЕВСКИ (2-ма Млади и Перспективни, които да се учат от Супер-Класен и Опитен Нападател-Голаджия):

Дясно Крило---------Централен Нападател----------Ляво Крило
БОЯН ТАБАКОВ---МАРТИН КАМБУРОВ---ИВАН ЦАЧЕВ

Абе сега като се позамисля ние с тези 3-мата отпред ще станем направо като Барселона от миналия сезон бе! (ЛЕО МЕСИ---САМУЕЛ ЕТО'ГО---ТИЕРИ АНРИ)

novnik
Контакти:

Мнениеот novnik » 03 окт 2009 17:21

Трябва да се махнат всички чужденци (освен Бардон), защото просто не стават и не вдигат класата на отбора. Освен тях Христов и Йовов също трябва да се пренасочат към други отбори. Цялостна подмяна с юноши и ако му се свиди на мустакатия да вземе 1-2 класни футболисти от българското първенство. Това е.

Върни се в “Архив”