Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013 /Лудогорец/

Мнениеот snakebite » 29 май 2013 13:48

Според спортлайн ..Генчев и Гулдан преподписват...ама не с Левски..а с Лудогорец :)
Предполагам ще имат едногодишни договори. Добри новини.
Генчев за Европа може би няма достатъчно класа, но за България е идеален. С Ботев Пловдив игра много силно, имаше и слаби мачове, но при всички положения лично аз го предпочитам пред Костадинов и Бургцорг..
Разбира се трябва да им се дават повече минути, особено на Костадинов..
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 май 2013 13:53

snakebite написа:Според спортлайн ..Генчев и Гулдан преподписват...ама не с Левски..а с Лудогорец :)
Генчев за Европа може би няма достатъчно класа, но за България е идеален. С Ботев Пловдив игра много силно, имаше и слаби мачове, но при всички положения лично аз го предпочитам пред Костадинов и Бургцорг..

Каква глуспост си написал не е истина Генчев е един от най-класните играчи на Лудогорец и се е доказал в Европа с мачовите си с Васлуй.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 29 май 2013 14:08

Parmalat написа:
snakebite написа:Според спортлайн ..Генчев и Гулдан преподписват...ама не с Левски..а с Лудогорец :)

Каква глуспост си написал не е истина Генчев е един от най-класните играчи на Лудогорец и се е доказал в Европа с мачовите си с Васлуй.

Чак пъг глупост :o
Май не четеш, че за България е ОК, но в Шампионската лига ако искаме пробив, ни трябва по-класен от Генчев !
Годинките му натежават, и нивото му непостоянно, в някои от мачовете е бил сред най-слабите на терена , например мачовете с Берое и Литекс в Разград !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 29 май 2013 15:04

Бургзорг е един от малкото истински попадения на скаутското звено на Лудогорец и много се надявам злощастният рикошет срещу Левски, за който той нямаше особена вина да не навреди на бъдещото му развитие в клуба.
Генчев отдавна е изпята песен и действително редува силни с посредствени мачове като лично мое мнение е, че вторите преобладават.
И за Гулдан не знам какво толкова се плаче, при положение, че вземайки под внимание наистина изключителния му усет в защита е доста тромав, а това е огромен минус в съвременния футбол и ако искаме нещо в европа едва ли той ще бъде стълбът в отбрана, с който ще го постигнем.

Говорейки за слаби попълнения, визирам предимно тези в атака и най-вече Кишада и Безяк. Кишада ако не беше вкарал гола в Испания отдавна щеше да е и забравен. Така или иначе е за отбор като Монтана или Пирин ГД (с цялото ми уважение към споменатите отбори), но далеч не отговаря на претенциите на Лудогорец. Безяк пък действително направи фурор с головете си напоследък, но едва 2 от тях може да се каже, че загатнаха за някакви качества. Общо взето в нападение според мен трбват поне двама играчи и то от класата на Дембеле, Платини, Новкаович или по-висока. С тези анонимници трудно ще се постигне нещо значимо. Крайно време е да се инвестира освен в инфраструктура и в селекция. Не само свободни агенти, които неслучайно остават без договори или евтини играчи, които неслучайно минават евтино! Дори в нашият шампионат ако се обърне внимание на класните играчи, които минават за по 500 000 евро, не би било зле. Имам предвид играчи като Боли, Уатара, Вандер, Кайадо ..

Ако ще се прави нещо, то с досегашната политика няма стане, в това съм убеден!
Изображение

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 29 май 2013 15:27

Parmalat написа:Каква глуспост си написал не е истина Генчев е един от най-класните играчи на Лудогорец и се е доказал в Европа с мачовите си с Васлуй.

Генчев имаше доста слаб първи полусезон с изключение на мача срещу 27-кратните ШАМПИОНИ :lol:

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 29 май 2013 16:24

hijack1 написа:
Parmalat написа:Каква глуспост си написал не е истина Генчев е един от най-класните играчи на Лудогорец и се е доказал в Европа с мачовите си с Васлуй.

Генчев имаше доста слаб първи полусезон с изключение на мача срещу 27-кратните ШАМПИОНИ :lol:

Генчев е един от ключовите футболисти в схемата на Лудогорец. В мача на Герена се раздаде докрай, въпреки че дни преди това изобщо не беше ясно дали изобщо ще може да играе. Естествено, не е първа младост, но пък показателите му, определящи физическата му готовност през зимната или лятната подготовка/не помня точно коя/ бяха най добри. Разбира се, че трябва да се замислим и за негова алтернатива, защото не бива играта на отбора да страда при евентуално негово отсъствие.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 29 май 2013 16:45

Soul_VB написа:Бургзорг е един от малкото истински попадения на скаутското звено на Лудогорец и много се надявам злощастният рикошет срещу Левски, за който той нямаше особена вина да не навреди на бъдещото му развитие в клуба.
Генчев отдавна е изпята песен и действително редува силни с посредствени мачове като лично мое мнение е, че вторите преобладават.
И за Гулдан не знам какво толкова се плаче, при положение, че вземайки под внимание наистина изключителния му усет в защита е доста тромав, а това е огромен минус в съвременния футбол и ако искаме нещо в европа едва ли той ще бъде стълбът в отбрана, с който ще го постигнем.

Говорейки за слаби попълнения, визирам предимно тези в атака и най-вече Кишада и Безяк. Кишада ако не беше вкарал гола в Испания отдавна щеше да е и забравен. Така или иначе е за отбор като Монтана или Пирин ГД (с цялото ми уважение към споменатите отбори), но далеч не отговаря на претенциите на Лудогорец. Безяк пък действително направи фурор с головете си напоследък, но едва 2 от тях може да се каже, че загатнаха за някакви качества. Общо взето в нападение според мен трбват поне двама играчи и то от класата на Дембеле, Платини, Новкаович или по-висока. С тези анонимници трудно ще се постигне нещо значимо. Крайно време е да се инвестира освен в инфраструктура и в селекция. Не само свободни агенти, които неслучайно остават без договори или евтини играчи, които неслучайно минават евтино! Дори в нашият шампионат ако се обърне внимание на класните играчи, които минават за по 500 000 евро, не би било зле. Имам предвид играчи като Боли, Уатара, Вандер, Кайадо ..

Ако ще се прави нещо, то с досегашната политика няма стане, в това съм убеден!

Според мен имаме нужда от Генчев, може да не е първа младост, но е много опитен играч. Вярно играта му не си личи много, но аз пък винаги забелязвам когато го няма. Да не говорим, че в този отбор е един от високите футболисти и помага при корнерите. Спокойно може да изкара още един сезон, като в по-маловажните мачове задължително трябва да се налага земестник (било то Костадинов или някой друг).

Гулдан, като всеки централен защитник едва ли е от най-бързите, но пък и той като Гулдан е горял в тези битките от ЕКТ. Аз предпочитам да наблюдавам него, като един от централната двойка. Не смятам, че е толкова тромав, ако него го наречем така, то не знам как трябва да наречем играчи като Ван Бомел да кажем? Фактът, че чете играта отлично компенсира до голяма степен скоростта му.

За нападението Безяк все още ми е загатка и не мога да твърдя нищо за него. Очаквам да се докаже във важен мач. От футболистите, които си изредил не мога да кажа, че са страшна класа. Не ми се влиза в спорове по този въпрос, но освен Новакович, другите не са се доказали в други първенства. Иначе съм съгласен с теб, че специално за нападател парички ще трябва да се дадат.
Последна промяна от D.Georgiev на 29 май 2013 17:09, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Soul_VB
Контакти:

Мнениеот Soul_VB » 29 май 2013 17:05

Ван Бомел по моето скромно мнение е халф, а не защитник, а на тях определено не им е толкова решителна скоростта. Иначе Гулдан, колкото и да чете играта при един над средно бърз нападател много ще се озори според мен. Не казвам, че е слаб играч, казвам само, че не е на живот и смърт ако напусне (както и за Генчев).

Вярвам, че ще се вземат необходимите мерки в предвид изказванията на Домусчиев в последните дни .. или по скоро се надявам, че ще е така ..
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 30 май 2013 10:21

Лудогорец ще опита да привлече поне двама нови футболисти. Треньорът на „зелените” Ивайло Петев ис­ка отборът да се подсили с но­во крило и офанзивен халф. Спе­циалистът е съобщил на ръко­водството плана си за разви­тие на тима на срещата във вторник, която се проточи до кьсно. Разградчани се оглеждат и за нов централен нападател, който да повиши конкуренция­та в атака. Припомняме, че Петев не остана особено до­волен от представянето на Жуниор Кишада в мача срещу Левски (0:1) на „Герена". Брази­лецът пропиля 2 чисти поло­жения.

„Явно ни липсва до- статъчно класа в завършващ план", каза треньорът след ма­ча. Именно заради това клу­бът ще опита да подсили не­вралгичната зона на атаката за Шампионската лига.

Разградчани се събират на 9 юни на комплекс „Царско село", за да започнат подготовка за новия сезон. Разградчани ще са на лагер в Смолян, а след това ще се подготят и в Австрия.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 30 май 2013 10:51

Parmalat написа:Лудогорец ще опита да привлече поне двама нови футболисти. Треньорът на „зелените” Ивайло Петев ис­ка отборът да се подсили с но­во крило и офанзивен халф. Спе­циалистът е съобщил на ръко­водството плана си за разви­тие на тима на срещата във вторник, която се проточи до кьсно. Разградчани се оглеждат и за нов централен нападател, който да повиши конкуренция­та в атака. Припомняме, че Петев не остана особено до­волен от представянето на Жуниор Кишада в мача срещу Левски (0:1) на „Герена". Брази­лецът пропиля 2 чисти поло­жения.

„Явно ни липсва до- статъчно класа в завършващ план", каза треньорът след ма­ча. Именно заради това клу­бът ще опита да подсили не­вралгичната зона на атаката за Шампионската лига.

Разградчани се събират на 9 юни на комплекс „Царско село", за да започнат подготовка за новия сезон. Разградчани ще са на лагер в Смолян, а след това ще се подготят и в Австрия.

Ново крило и офанзивен халф и...а да, между другото може да се огледаме за нападател...
Не знам от къде е тази информация, но на фона на трансферната ни политика до момента, за съжаление ми звучи логична. Не веднъж сме хвърляли пари за футболисти на чиито постове имаме добри играчи - за пример давам Моци. Страхотен футболист, но по онова време си имахме Барт, Гулдан, и Мантула, а в нападение отново бяхме на същия хал. Нападателят трябва да бъде приоритет, ако ще и само един играч да вземем, нека бъде нападател. Крила, добри или лоши, за сега имаме - Стоянов, Александров, Деко, Милисавлевич и последния няма да го споменавам. Ако щете и Кайсара и Шоко можем да пуснем на крилата и пак няма да сме беззъби.

Втори приоритет може би наистина трябва да бъде крило, но само ако има качества. Омръзна ми да гледам съмнителни футболисти като Гела. Според мен ако вземем крило трябва най-накрая да се разделим с Бакалов. Остротата ни в нападение миналия сезон беше под сериозна въпросителна. Може би в последните мачове се пораздвижиха нещата с връщането на Александров. Много се надявам да си спечели отново титулярното място за следващия сезон.

За офанзивния полузащитник - ако ще се разделяме с Марселиньо, може би трябва да се огледаме и за такъв играч. Казвам може, защото имаме Ернандес, който направи няколко добри мача и мисля че може да се впише в отбора. Имаме и Деко, макар и на години, но все още може да помага. В контролите гледахме Костадинов и Бургзорг на тази позиция, като последният определено не му е там мястото.

Защитата и в този си вид е много добре, надявам се там да няма големи промени. Дори Минев да не може да изкарва цял мач, имаме Шоко. Като реална алтернатива обаче аз виждам Витиня. Не знам защо не му се дава шанс. Според мен като титулярни крайни трябва да се налагат именно Кайсара отдясно (там е далеч по-ефективен) и Витиня отляво. Минев е страхотен футболист, но трябва да му търсим заместник вече. Нищо не пречи в сериозните мачове да започва той.

Надявам се да не хвърляме пари на вятъра и да вложим по-голямата част от услията си в развиване на играчите, които имаме. Най-много три нови попълнения, от които само едно е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Останалите са с по-скоро пожелателен характер. Не знам какво е положението в школата, момчетата може да не са готови за мъжкия отбор, но не пречи да влизат в спечелените мачове и да трупат опит.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”