ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Re: Новите собственици на Ботев: Купихме окончателно отбора!

Мнениеот Alternative » 03 окт 2009 12:50

ktulu. написа:Стори ми се, че Alternative е притеснен от тази статия нещо :roll:

Ммм незнам,но нещо ми намирисва тази статия...Всичко ще се разбере в близко бъдеще.По делата ще ги познаем ;)
Изображение
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 окт 2009 12:56

Ако статия в Гадзета за нас ти понамирисва дали е поръчана от сельо... параноик си :) Тва да не са ти разни гонг-монг да си поръчва статии нашия (дано бивш) селянин...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 03 окт 2009 13:02

Снощи пих за новите собсвтеници,бях в еуфория.Искам да видя действия и това което казаха да е вярно.Засега сме само на думи и обещания,но трябва още малко време...дано всичко да е наред!
Изображение
Изображение

bambam

Re: Пичиони заведе 18 на лагер в София

Мнениеот bambam » 03 окт 2009 16:13

500 зрители- Локомотив Сф-200
Ботев -300 :roll:

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 03 окт 2009 16:20

1:1 , по гонг казаха 500 канари !
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 03 окт 2009 16:49

Дарик ли им падна онлайн предаването или на мен ми умря нета? Някой слуша ли го онлайн?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

fen_1912
Контакти:

Франческо Салерно: Сделката е на етап нотариус

Мнениеот fen_1912 » 03 окт 2009 18:36

Изпълнителният директор на Ботев Франческо Салерно бе изключително доволен от точката която, тимът му взе от Локомотив София. В мач осмия кръг „канарчетата” успяха да стигнат до 2:2 на стадиона в „Надежда”, като по този начин пловдивчани записаха първата си точка.

Салерно коментира още, че сделката по закупуването на клуба ще бъде финалзиирана днес.

„По важната новина за Ботев е, че сделката е почти финализирана. Нещата са на етап нотариус. Само трябва да отидем и да прехвърлим акциите. Окончателно сделката ще стане факт днес. Не можах да гледам първото полувреме. Мога да кажа, че все пак Локомотив беше малко по-добрият тим”, коментира босът на „канарчетата”.

Салерно добави, че президентът на клуба Марко Орнела е в България, но здравословни проблеми са му попречили да присъства на мача днес.

„Марко Орнела е в България, но е болен и затова на успя да присъства на мача. Утре си пътува обратно, а вие ще може да го видите отново за мача с ЦСКА”, допълни още той.

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Re: Франческо Салерно: Сделката е на етап нотариус

Мнениеот doctora_1912 » 03 окт 2009 18:43

Имаме ли сделка с вас сега :) :) АЙ КАНАРИИИИ !!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 03 окт 2009 18:59

По канал 3 Салерно беше категоричен, че няма как да не стане сделката по прехвърлянето. Беше много спокоен и ми хареса професионалният тон, с който говореше. Каза също така, че се е разбрал със СТАРОТО РЪКОВОДСТВО да не обявява цената до окончателното приключване на формалностите. СТАРОТО РЪКОВОДСТВО..... СВОБОДЕН БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 03 окт 2009 19:25

Каза , че и след официалното преключване на всичко , ще обявят всички параметри по сделката :).
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Върни се в “Ботев”