Атака подкрепи ДПС и БСП
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- streetbard
- Контакти:
Re: ГЕРБ ИЗБРА НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ !!!
добре де,не виждате ли ,че всички в парламента са там,за да работят за себе си и цялата ни тъй наречена политическа класа е прогнила?Какво сме се хванали за едни хора,след като всички са един дол дренки?Пак повтарям,който сее ветрове,ще жъне бури.Ами ние си посяхме тези депутати.Кога ще дойде момента,в който ще застанем пред огледалото и ще си кажем,че ние сме си виновни.Ние гласуваме за ГЕРБ,БСП,ДПС,АТАКА и всички други бивши и бъдещи.Проблемът е в системата...тези депутати са резултат от тази система,а ние я поддържаме с безделието си или с неправилните си действия
Re: Атака подкрепи ДПС и БСП
Eminem написа:stn написа:Еминем, ще гласуваш ли пак за "АТАКА"? Ти ли си простия или потребителите, които ти казваха, че си прост?
Аз НЕ съм гласувал за атака и не съм писал, че ще гласувам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Добре, извинявай
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
АВТОРА НА ТЕМАТА ЛЪЖЕ И МАНИПУЛИРА!
първо - ГЕРБ поискаха проверка на кворума, Миков се подигра и прати квестора Хасан да брои, той преброи 144 за около 30 секунди!
второ - и в двете гласувания ГЕРБ гласуваха 97 против АНБЛОК!
Човека който подкрепи правителството на ДПД69БСП се казва Волен Сидеров, партията АТАКА!
В правото има две понятия:
ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ
и
МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ!!!
те в пълна степен важат за Болния Сидеров и еничерската партия АТАКА! скоро българския народ ще ги съди!
първо - ГЕРБ поискаха проверка на кворума, Миков се подигра и прати квестора Хасан да брои, той преброи 144 за около 30 секунди!
второ - и в двете гласувания ГЕРБ гласуваха 97 против АНБЛОК!
Човека който подкрепи правителството на ДПД69БСП се казва Волен Сидеров, партията АТАКА!
В правото има две понятия:
ПРЕСТЪПНО БЕЗДЕЙСТВИЕ
и
МЪЛЧАЛИВО СЪГЛАСИЕ!!!
те в пълна степен важат за Болния Сидеров и еничерската партия АТАКА! скоро българския народ ще ги съди!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

- Daniel Levski
- Контакти:
GOLEADOR написа:
Всеки глас за Атака е глас за турците в България!
Супер - много е добро и точно.
Red_Girl написа:Време беше Герб да си заминат. Орешарски е много интелигентен човек , за разлика от тиквите ББ и ЦЦ
Язък. С това си изказване ми падна в очите. Как може да говориш добро за политическия хамелион Орехов.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Red_Girl
- Контакти:
зеления написа:Red_Girl написа:Време беше Герб да си заминат. Орешарски е много интелигентен човек , за разлика от тиквите ББ и ЦЦ
Язък. С това си изказване ми падна в очите. Как може да говориш добро за политическия хамелион Орехов.![]()
в сравнение с Бойко , си е направо цвете.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

ivo77 написа:Пламен Орешарски за министър-председател:
"За" загласуваха 120 "против" 97.
ГЕРБ 97 „против",
КБ 84 „за",
ДПС 36 „за" ,
Атака 0.
за структурата и състава на кабинета „Орешарски" със 119 гласа „за" и 98 "против".
ГЕРБ 97 „против",
КБ 83 „за",
ДПС 36 „за" ,
Атака 1 „против"
Пич,сега на кой от двама ви да вярвам (на автора на темата или на теб)?
П.П.
Въпроса ми е реторичен,всички знаят кой е лъжеца !
- nikita 333
- Контакти:
Re: Атака подкрепи дпс и комунистите
Daniel Levski написа:nikita 333 написа:Madridist написа:Кирияк Стефчов Сидеров
Когато в предишният кабинет подкрепи Боко не беше Киряк стефчов нали???
Сега подкрепя турци и комунисти - това е друго ловешка кратуно.
Абе смешнико,ти къдя видя някого да е подрепил,мм тиквоч???
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- Daniel Levski
- Контакти:
grasiani написа:Daniel Levski написа:grasiani написа:Стига сте плакали другари и другарки от Герб,правителството е факт, да му пожелаем успех и ако не слуша то си знае много добре какво ще му се случи.
Добре Хасане, отивай да се черпиш на Позитано
ДРЪЖ СЕ ПРИЛИЧНО Лигльо,ХАСАН Е БАЩА ТИ, МАНГО.
Защо крещиш и обиждаш. Ако не си Хасан се извинявам - но разсъждаваш като Хасан