Нека да видим как ще се представи новото правителство, да им дадем поне няколко месеца кредит на доверия. Все си мисля, че по -зле отколкото беше при Герб не може да бъде. Но дано да съм прав, разбира се. Чета вчера във вестниците от 17-18 министри, поне 11 са с някви степени. Кой бил доцент, кой доктор на науките и т.н. Но това едва ли е гаранция за бъдещо успешно управление за съжаление. Уж Орешарски навсякъде казва, че той си ги е избирал сам министрите, но дали е така

или Серго отстрани тихичко му шепне на ушенцето. Понеже тук е спортен форум няма как да не ви е направило огромно впечатление коя ще е новата спортна министърка. Та тя била професор по синтаксис или доцент.

Обяснете ми каква е логиката на подобно назначение, аз нещо не схващам. Тази същата дето ще е на спорта уж, говори за учебници на майчин език. Че какво общо има това с бъдещият и ресор. Единствената връзка тук е, че е била в листите на ДПС доскоро. Или един вид още отсега на Орешарски и Станишев казват: Майната му на спорта, слагаме там няква си учителка от ДПС и да се оправя. А Бойко колкото и да беше зле, нагъл и тъп, за спорта направи туй-онуй.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]