Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Армейче

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот Армейче » 29 май 2013 01:45

donDiego написа:
dreben23 написа:Определено малко ще намалее, спор няма. Но работа е на родителите да завещаят на децата си своя завет, аз поне така бих направил! То е същото като рода, ако не се облагородяват хората, намалява и аудиторията. :lol:[offtopic]При мен лошото е, че не съм още родител. Имаме 3 котки новоизлюпени, ама трудно ще ги науча на да обичат любимия отбор колкото мен. Майтап. :)[/offtopic]

Ето ви и пример, одеве в една от темите се обсъжда, че Монако не бил кой знае какъв отбор. Напротив, винаги е бил сред топ отборите, но младите няма как да го знаят това, нямало е кой да им го каже. ;) Ами нормално, последните 10 години почти няма успехи този отбор и какво от това. Сега прави грандиозна селекция и феновете ще се върнат отново.

Кога Монако е бил топ отбор :? :?: :?: ,не те разбрах :mrgreen:

A какъв отбор са според теб? Доколкото си спомням 2004 загубиха финала в ШЛ от Порто, а във Франция са на 4 място по шампионски титли със 7, като не изостават много много на Сент Етиен, които са със 10...
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 29 май 2013 09:14

Армейче написа:
donDiego написа:
dreben23 написа:Определено малко ще намалее, спор няма. Но работа е на родителите да завещаят на децата си своя завет, аз поне така бих направил! То е същото като рода, ако не се облагородяват хората, намалява и аудиторията. :lol:[offtopic]При мен лошото е, че не съм още родител. Имаме 3 котки новоизлюпени, ама трудно ще ги науча на да обичат любимия отбор колкото мен. Майтап. :)[/offtopic]

Ето ви и пример, одеве в една от темите се обсъжда, че Монако не бил кой знае какъв отбор. Напротив, винаги е бил сред топ отборите, но младите няма как да го знаят това, нямало е кой да им го каже. ;) Ами нормално, последните 10 години почти няма успехи този отбор и какво от това. Сега прави грандиозна селекция и феновете ще се върнат отново.

Кога Монако е бил топ отбор :? :?: :?: ,не те разбрах :mrgreen:

A какъв отбор са според теб? Доколкото си спомням 2004 загубиха финала в ШЛ от Порто, а във Франция са на 4 място по шампионски титли със 7, като не изостават много много на Сент Етиен, които са със 10...

Ще задам въпроса си така: Кой топ отбор ,тази година взе промоция за 1 лига,ВЛ,лаЛига,Бундеслига,Сериа А :roll:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 май 2013 09:57

Ще ти отговоря по най-възможно правилния начин. :)

Хич не са топ отбор- само на 44-то място във вечната ранглиста, а след тях се мъдрят доста сериозни имена. :lol: :lol:

Аз когато изрязвах и рисувах екипчета да си тегля жребии и да си правя турнирчета на "терминатора :mrgreen: ", значи все в някой вестник съм видял нещо топ за тоя отбор. :lol:

http://soccerlens.com/all-time-club-ran ... ffhs/5125/ Номер 24 :lol: / 2008 г.

Вие само раглистата на УЕФА ли гледате? :lol: Това е най-измамната ранглиста, понеже слагат коефициенти само за отборите, които ще участват в следващите издания на европейските клубни турнири. :lol:

Но това вече е по-друго: [offtopic]http://kireto.atspace.com/vechnauefa.html[/offtopic] :)
Това е 2010, сори: [offtopic]http://www.iffhs.de/?3d4d443d0f04390d857dda15e85fdcdc3bfcdc0aec70aeedbc871a / 55 -то място, нормално сума ти години ги нямаше в Лига 1[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2013 10:37

Собствениците на ЦСКА решиха окончателно – новият треньор на отбора ще бъде словенецът Дарко Миланич, пише в днешния си брой "7 дни спорт". Миланич ще замени Милен Радуканов на поста. Двете страни са се разбрали по всички въпроси. Миланич ще взима 10 000 евро заплата, а целият му екип общо 20 000.

Словенецът е заявил, че иска за помощник българин. По всяка вероятност в ЦСКА ще остане и настоящият кондиционен треньор Роко Перота.

Словенецът е напът да направи златен дубъл в своята държава с Марибор, след като спечели шампионата с 8 точки преднина пред Олимпия Любляна. Твърди се, че Миланич няма какво повече да спечели в Словения и иска да продължи развитието в треньорската професия в чужбина. Затова е приел офертата да дойде в България и да поеме ЦСКА.

Идеята с привличането на Миланич е, че той е свикнал с изграждането на млади футболисти, по тази стратегия иска да работи „Титан” за в бъдеще. Според запознати Радуканов все още не е уведомен, че ще бъде освободен. Очаква се Дарко Миланич да изведе червените за първа тренировка на 6 юни.

Гледам и не вярвам на очите си... Дарко се е доказал в Словения с отбора на Марибор - 4 титли и 2 купи и участия в ЛЕ... как може да си има някаква работа с титан, като ще бъде изхвърлен след отпадането от ЛЕ, което хич няма да е изненада :|

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 29 май 2013 12:23

Бяхме със Стойчо, сега се водят преговори с човек, който днес вероятно ще постигне дубъл в по-развито от нашето първенство. Чудя се, Титан дали наистина не искат да станем шампиони или всъщност искат да станем, но са най-тъпите ръководители на света, щом за 5 години не успяха.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 май 2013 14:04

Янис Зику написа:Бяхме със Стойчо, сега се водят преговори с човек, който днес вероятно ще постигне дубъл в по-развито от нашето първенство. Чудя се, Титан дали наистина не искат да станем шампиони или всъщност искат да станем, но са най-тъпите ръководители на света, щом за 5 години не успяха.

Според мен е второто. Иначе не виждам логика да плащат 50 хил лв заплата на треньор, ако не искаш отборът ти да стане шампион. Просто са уникално некадърни управленци.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2013 14:14

mistreated написа:
Янис Зику написа:Бяхме със Стойчо, сега се водят преговори с човек, който днес вероятно ще постигне дубъл в по-развито от нашето първенство. Чудя се, Титан дали наистина не искат да станем шампиони или всъщност искат да станем, но са най-тъпите ръководители на света, щом за 5 години не успяха.

Според мен е второто. Иначе не виждам логика да плащат 50 хил лв заплата на треньор, ако не искаш отборът ти да стане шампион. Просто са уникално некадърни управленци.

Нямат грам интелект как се управлява футболен клуб, доказаха го отдавна. Ако Любо беше останал треньор и до днес, не си мислите, че нямаше да има успехи, но те са буквално мозъчно увредени управници, който не разбират от футбол.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 29 май 2013 15:45

Трябват пари за селекция и треньора да има пълната власт, боклуците да не се месят абсолютно никъде, а само пари да дават.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 май 2013 15:56

Червени_шампиони написа:Трябват пари за селекция и треньора да има пълната власт, боклуците да не се месят абсолютно никъде, а само пари да дават.

Братле, МайкълО и Венци СпектакълО не разбират от футбол, единият силата му е в строителството, другия да прави скечове. Пената вече не му се разбира какво говори, отдавна трябва да спре да се върти като ходеща витрина на Армията, а от Емо Костадинов (който му имах някакво доверие преди, че може да стане нещо като Наско в Левски) е пълен провал, той даже не знае с кой се водят преговори, защото никой не го бръсне за жив. Единствено Паро до някъде знае какво прави на Армията. Титаните който са кухи на лейка си дават парите на тия хора който посочих по-горе, а те горките не знаят как да ги дадат за нещо полезно, а винаги взимат негативното от тях. Цялата схема на Армията е един ''фул хаус''... кой от кой по-голям идиот, който си мисли, че разбира от футбол.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 29 май 2013 18:48

Аз друго се чудя. Възможно ли е хора с успешно управляван мултимилионен бизнес да са тъпи ръководители? Относно треньора, ако дойде този от Словения ми се струва, че ще е добре за ЦСКА, но най-плашещото в този ход на титаните за мен, е че тези хора явно нямат никакво намерение да си ходят от клубът и ако продължават с АНТИ-УПРАВЛЕНИЕТО си ще ни дозатрият! Аз не виждам желание в тях да развиват ЦСКА, а действията им от момента на уволнението на Любо Пенев до днес са показателни за липсата на амбиции у ТИТАН да надграждат...
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “Архив”